reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
ja juz niewiem kto poszewdl a kto zostal tylko patrze czy sie nowe posty pokazuja hihihihi:szok::-D

oki tez ide spac bo nikt juz nic niepisze i nikogo tu juz chyba niema papapapa je bede chyba w niedziele bo jutro wkoncu mam meza na noc w domu

Ostatnia edycja:
To jest w tym najlepsze ze wydaje mi sie nawet ze jem wiecej niz wczesniej...
Zawsze jadlam popoludniu pierwszy posilek i nadrabialam wieczorami..
Zaczelam wiec jadac sniadanka i nawet jak mi sie nie chcialo jesc to pilnowalam, zeby posilki byly co 2,5- 3 godziny. Malo a czesto. Z czasem organizm sam sie juz domagal..
Kolacja do godziny 18, czasem do 16
Skonczylam pic piwo, auwielbialam je, a po piwku kochalam jedzonko;-)
Z poczatku wieczorami gdy czegos brakowalo (bo glod to nie byl tylko przyzwyczajenie) to pilam wode z cytrynka lub sok pomidorowy z cytryna;-)
Cale zycie soe odchudzalam z negatywnym skutkiem, a tym razem sie udalo:-)
Meza takze odchudzilam o 20 kilo

I najwazniejsze - nie mialam diety, zmienilam styl zycia:-)
Trzymam kciukasy za kuzynke
Ja juz bylam na takim etapie, ze myslalam ze juz nic mi nie pomoze, ze nigdy nie schudne, tylko rece zalamac...
Ale udalo sie, troszke wiary w siebie i walki o lepsza siebie:-)

Gratuluję takich osiągnię, ja to chociaż 6 kg bym chciała schudną :-p

Kerna czy oreintujesz sie co u Svensonki?
Coś nie widać jej u nas.

A może ona zrezygnowała?

hej kobitki ale wypas wlasnie pisze z moja mama na skapie bo mieszka w kanadzie i ona mi pisze ze u nich to maja takie testy ciazowe ze odrazu pokazuje czy jestes w ciazy i czy to chlopiec czy dziewuszka :szok::-D

wiecie co az glupio sie przyznac ale od 2 albo 3 dni tak mnie sutki bola ze szok nigdy nielubilam dotykania ich ale ostatnio jak otre o nie albo dotkne to szal macicy normalnie brrrrr...

Wow to takie rzeczy są :szok: to czemu jakimś testem z krwi nie można tego wykryc, nasikam i co naprawdę pokaże się jakiej płci jest dzecko? :szok:

Moja @ to czasem chipsy lub hamburgera chce chociaż ich nie lubię. Chodzi o to że mam apetyt na coś ciężkostrawnego.

Ja jak zbliża się @ to mam ochotę na colę i pikantne skrzydełka z kfc mniam.... :happy2:

No to kicha z ciążą bo już ten dzionek złości u mnie był:-(

Ja napad złości miałam wczoraj :wściekła/y:
M się dostało.

no jasne..moja qmpela paliła do 6 m-ca bo nie mogła przestać a potem resztę ciaży łaziła jak struta bo bałą się czy dziecku szkody nie wyrządziła....:baffled::baffled::baffled::baffled:

Moja "znajoma" paliła przez całą ciąże jak smok a przez pierwsze 3 miesiące piła bo nie chciała tej ciąży i co, dziecko zdrowe, 3500 kg ale teraz ma trochę nisko wagę i jest drobny ale tak to wszystko ok.

Dowiedziałam się dziś że dziewczyna z mojego miasteczka 16 - letnia urodziła dziecko w Boże Narodzenie i zostawiła je w szpitalu.:szok:

Ale się Kobitki rozpędziłyście :) Ładną lekturę miałam od ostatniego pojego wpisu ;-)

Ale wiecie co, żyłki mi wyszły nad lewą piersią ; tyle Mnie to niepokoi że nie dokładnie nad piersią a bardziej tak bliżej pachy :-(
I to taki intensywny kolor tej żyły... nie wiem od czego to nie nadwyrężałam tej ręki przecież...miała tak może któraś z was kiedyś?

Witam się z rana:-) Miłego dnia życzę:-) A co do poronień i problemów w zajściu i utrzymaniu. Moja g powiedziałą, że bardzo ostatnio dużo jej pacjentek ma problemy z cukrem. Często okazuje się, że mimo, że w ciążę zachodzą to ją tracą przez whania cukru:-( Bo wysokie stęzenie glukozy w pierwszym tyg ciaży gdzie tworzy sie mózg powouje jesgo uszkodzenie. A waidomo jak mózg płodu jest uszkodzony to nie rozwija się prawidłowo. Wtedy dochodzi do samoistnego poronienia.....

Cześć laski
Tyle wczoraj naprodukowałyście, żę jak nadrobiłam to byłam już tak padnięta, że poszłam spać:-p:baffled::shocked2: U nas śnieżycy dzień drugi , a ja ze starszym synem wybieram się na 12 na AVATARA, zobaczymy co to za dzieło;-):tak:

@ dzień drugi więc nowy cykl rozpoczęty, muszę poszukać listy albo poprosić scully, ona ma zawsze aktualną:tak::tak::tak:, żeby mi zmieniła na nastepny cykl.

Wczoraj byłam w markeciku i kupiłam sobie stepper i takie urządzenie na wewnętrzne partie ud:happy2::happy2::happy2:, a no i masażer na uda i brzuch, bedę dbać o siebie. Zauważyłam, że odkąd zaczęłam sie starać o dzidzię to przybyło mi z 2-3 kg, przestałam palić, pić nawet winko i w ogóle jakoś się wyobcowałam przestałam się spotykać ze znajomymi, -tego nie, tamtego nie bo może ciąża-. Wczoraj stwierdziłam, że wracam do normalnego świata i do ludzi, a jak zajde w ciążę to zdąrzę zrezygnować z niektórych rzeczy, nie dajmy się zwariować;-):-p:tak::-)
Jeszcze musze buziolka poprawić:-p;-):-DOdezwę się po kinie,
Miłego dzionka

Do wyjazdu na ukochane nartki zostały tylko 3 tygodnie

Witam po dwudniowej przerwie :)
2 dni delegacji niestety próbuje nadrobic to co się u Was wydarzyło

pozdrawiam serdecznie i miłego dnia

hej kobietki a ja dzis z ranca jak jeszcze drzemalam to mnie brzuch pobolewal jak na okres i sie zdziwilam ale bach testa zrobilam tak sie rozpedzilam i 1 krecha ale do 14 jeszcze troche czasu wiec sie nielamie ale weszslam na wage po sniadanku a tam 86 kg:szok::szok::szok: a po swietach i sylwestrze bylo 83:confused: i w dodatku od wczoraj jestem ciagle glodna zjadlam sniadanie a dalej chce mi sie jesc wczoraj tez tak bylo :zawstydzona/y:

Dzień dobry dziewczynki:-)
Jednak nie idę dzisiaj do pracy - wolne:tak:
Brzuch mnie boli jak na @, ale już nawet zaczęłam zapisywać o której chodzę siku, aktualnie wychodzi średnio co pół godziny, piesi bolą, ale już mniej niż ostatnio, a z tego co czytałam to inne nie przestają boleć...

hej kobietki a ja dzis z ranca jak jeszcze drzemalam to mnie brzuch pobolewal jak na okres i sie zdziwilam ale bach testa zrobilam tak sie rozpedzilam i 1 krecha ale do 14 jeszcze troche czasu wiec sie nielamie ale weszslam na wage po sniadanku a tam 86 kg:szok::szok::szok: a po swietach i sylwestrze bylo 83:confused: i w dodatku od wczoraj jestem ciagle glodna zjadlam sniadanie a dalej chce mi sie jesc wczoraj tez tak bylo :zawstydzona/y:

To widze, że my do tego samego dnia musimy czekać;-)

A i jeszcze oglądałam dzisiaj wczorajsze Fakty, gdzie pokazywali przygotowania do Wielkiej Orkiestry. Były dwa piesiaki, które też wyjdą na ulice z erduszkami i jakoś mi łezka poleciała, w zasadzie bez powodu...
le mieszane mam odczucia
Już bym chciała wiedzieć na cczy stoję i ewentualnie dalej działać;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
MALAPRALINKA tu wiekszosc dziewczyn czeka do 14 i 15 :tak: wiec za tydzien posypia sie wiadomosci jak lawina mam nadzieje ze wszystkie pozytywne :tak: ja tez czekam i najchetniej to bym robila test codziennie hihihihi k kurde dalej chce mi sie jesc chyba oszaleje nioechce sie objadac zeby waga nieoszalala :zawstydzona/y:

Do góry