reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

kerna chcialam ci wyslac zaproszenie do przyjaciol ale nieumiem i niemoge tego znalesc :zawstydzona/y: ale zobaczylam twoje fotki ale ten maluszek sliczniutki :sorry2:

reklama
no wiem wiem, ale wiesz....zawsze jest lepiej miło sie rozczarować:tak: mimo tego mam przeczucie takie cichutkie ze sie udało, ale jak nie to przeciez nie koniec świata...dopiero 2gi cykl:tak:

Ty to masz pozytywne myślenie :-) tak trzymaj!

hej kobietki moje kochane co u was slychac ja wlasnie weszlam na kompa i sobie czytkam i radze tej co 5 dni sie okres spoznia niech robi test nawet niekoniecznie rano tylko odrazu :) napewno beda 2 kreski :) ja czekam do czwartku na testowanie juz jutro wekend i maz wkoncu bedzie w domu to moze szybciej mi te dwa dni zleca a potem to juz z gorki :) zeby ta @ niepszyszla :baffled:

ale to niesprawiedliwe ze faceci sa plodni ciagle a babki tylko kilka dni w miesiacu :(

Trzymam kciuki za II kreski, na pewno będą!

Ja siedzę w pracy i tak marznę że szok, stopy mam lodowate i marzę o ciepłym łóżeczku.

no u mnie cycochy przed ciążą to były praktycznie co miesiąc...ale też nie w każdym cyklu:baffled:
Mnie dziś bolą plecy...i to bardzo:baffled: nie wiem czy to na@....boli mnie klata..ale nie piersi. No i podbrzusze coraz bardziej dokucza. Im bliżej terminu@ tym śłuzu też więcej...oj chyba w tym cyklu jednak nici:sorry2:
Dzięki spróbuję!!!
Mnie też dzisiaj plecy bolą to @ 100% dziś w nocy. Co ja robie nie tak. Lekarzmówi, że ja zdrowa i maz tez a jakoś nie wychodzi. Ktoś wierzy w blokady psychiczne?

Dzięki spróbuję!!!
Mnie też dzisiaj plecy bolą to @ 100% dziś w nocy. Co ja robie nie tak. Lekarzmówi, że ja zdrowa i maz tez a jakoś nie wychodzi. Ktoś wierzy w blokady psychiczne?
ja wierze bo miałąm!!:tak::tak::tak::tak::tak:

Ty to masz pozytywne myślenie :-) tak trzymaj!

Ja siedzę w pracy i tak marznę że szok, stopy mam lodowate i marzę o ciepłym łóżeczku.
no kurcze inaczej bym sfiksowaą, a dziecko mam i muszę być chociaż dla niego super zadowoloną i uśmiechniętą mamą:tak::tak::tak:
Oj w pracy tak późno???nie zazdroszczę:no:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej kobietki moje kochane co u was slychac ja wlasnie weszlam na kompa i sobie czytkam i radze tej co 5 dni sie okres spoznia niech robi test nawet niekoniecznie rano tylko odrazu :) napewno beda 2 kreski :) ja czekam do czwartku na testowanie juz jutro wekend i maz wkoncu bedzie w domu to moze szybciej mi te dwa dni zleca a potem to juz z gorki :) zeby ta @ niepszyszla :baffled:

ale to niesprawiedliwe ze faceci sa plodni ciagle a babki tylko kilka dni w miesiacu :(
Kochana i oni jeszcze do tego do samej starości mogą płodzić, a my biedne ból stres i @ co miesiąc:))

Dzięki spróbuję!!!
Ja też jestem zdrowa oprócz tej prolaktyny( ale podwyższona lekko) mąż też zdrowy. Mój ginek twierdzi że to blokada psychiczna.
U mnie w pracy ciągle się mówi że stracimy pracę i myślę że to jest to. Bo ja się rzeczywiście martwię że bedę bez pracy.Kiedyś pracowałam w banku i zaszłam z synek hop-siup. Więc myślę że to jest blokada psychiczna.

reklama
Ja też jestem zdrowa oprócz tej prolaktyny( ale podwyższona lekko) mąż też zdrowy. Mój ginek twierdzi że to blokada psychiczna.
U mnie w pracy ciągle się mówi że stracimy pracę i myślę że to jest to. Bo ja się rzeczywiście martwię że bedę bez pracy.Kiedyś pracowałam w banku i zaszłam z synek hop-siup. Więc myślę że to jest blokada psychiczna.
No to kochana musimy jakoś nad Tą blokadą popracować!!! Mnie to duzo tesciówka dała popalić, nie będe Wam mówić co mi o dzieciach powiedziała bo byście się Wszystkie przyblokowały:))) A jakies mam przczucie, ze Wam sie udało i ze w przyszłym tygodnie po koleji bedziecie sypały dobrymi newsami:)

Do góry