reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

kerna chcialam ci wyslac zaproszenie do przyjaciol ale nieumiem i niemoge tego znalesc :zawstydzona/y: ale zobaczylam twoje fotki ale ten maluszek sliczniutki :sorry2:

reklama
no wiem wiem, ale wiesz....zawsze jest lepiej miło sie rozczarować:tak: mimo tego mam przeczucie takie cichutkie ze sie udało, ale jak nie to przeciez nie koniec świata...dopiero 2gi cykl:tak:

Ty to masz pozytywne myślenie :-) tak trzymaj!

hej kobietki moje kochane co u was slychac ja wlasnie weszlam na kompa i sobie czytkam i radze tej co 5 dni sie okres spoznia niech robi test nawet niekoniecznie rano tylko odrazu :) napewno beda 2 kreski :) ja czekam do czwartku na testowanie juz jutro wekend i maz wkoncu bedzie w domu to moze szybciej mi te dwa dni zleca a potem to juz z gorki :) zeby ta @ niepszyszla :baffled:

ale to niesprawiedliwe ze faceci sa plodni ciagle a babki tylko kilka dni w miesiacu :(

Trzymam kciuki za II kreski, na pewno będą!

Ja siedzę w pracy i tak marznę że szok, stopy mam lodowate i marzę o ciepłym łóżeczku.

no u mnie cycochy przed ciążą to były praktycznie co miesiąc...ale też nie w każdym cyklu:baffled:
Mnie dziś bolą plecy...i to bardzo:baffled: nie wiem czy to na@....boli mnie klata..ale nie piersi. No i podbrzusze coraz bardziej dokucza. Im bliżej terminu@ tym śłuzu też więcej...oj chyba w tym cyklu jednak nici:sorry2:
Dzięki spróbuję!!!
Mnie też dzisiaj plecy bolą to @ 100% dziś w nocy. Co ja robie nie tak. Lekarzmówi, że ja zdrowa i maz tez a jakoś nie wychodzi. Ktoś wierzy w blokady psychiczne?

Dzięki spróbuję!!!
Mnie też dzisiaj plecy bolą to @ 100% dziś w nocy. Co ja robie nie tak. Lekarzmówi, że ja zdrowa i maz tez a jakoś nie wychodzi. Ktoś wierzy w blokady psychiczne?
ja wierze bo miałąm!!:tak::tak::tak::tak::tak:

Ty to masz pozytywne myślenie :-) tak trzymaj!

Ja siedzę w pracy i tak marznę że szok, stopy mam lodowate i marzę o ciepłym łóżeczku.
no kurcze inaczej bym sfiksowaą, a dziecko mam i muszę być chociaż dla niego super zadowoloną i uśmiechniętą mamą:tak::tak::tak:
Oj w pracy tak późno???nie zazdroszczę:no:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej kobietki moje kochane co u was slychac ja wlasnie weszlam na kompa i sobie czytkam i radze tej co 5 dni sie okres spoznia niech robi test nawet niekoniecznie rano tylko odrazu :) napewno beda 2 kreski :) ja czekam do czwartku na testowanie juz jutro wekend i maz wkoncu bedzie w domu to moze szybciej mi te dwa dni zleca a potem to juz z gorki :) zeby ta @ niepszyszla :baffled:

ale to niesprawiedliwe ze faceci sa plodni ciagle a babki tylko kilka dni w miesiacu :(
Kochana i oni jeszcze do tego do samej starości mogą płodzić, a my biedne ból stres i @ co miesiąc:))

Dzięki spróbuję!!!
Ja też jestem zdrowa oprócz tej prolaktyny( ale podwyższona lekko) mąż też zdrowy. Mój ginek twierdzi że to blokada psychiczna.
U mnie w pracy ciągle się mówi że stracimy pracę i myślę że to jest to. Bo ja się rzeczywiście martwię że bedę bez pracy.Kiedyś pracowałam w banku i zaszłam z synek hop-siup. Więc myślę że to jest blokada psychiczna.

reklama
Ja też jestem zdrowa oprócz tej prolaktyny( ale podwyższona lekko) mąż też zdrowy. Mój ginek twierdzi że to blokada psychiczna.
U mnie w pracy ciągle się mówi że stracimy pracę i myślę że to jest to. Bo ja się rzeczywiście martwię że bedę bez pracy.Kiedyś pracowałam w banku i zaszłam z synek hop-siup. Więc myślę że to jest blokada psychiczna.
No to kochana musimy jakoś nad Tą blokadą popracować!!! Mnie to duzo tesciówka dała popalić, nie będe Wam mówić co mi o dzieciach powiedziała bo byście się Wszystkie przyblokowały:))) A jakies mam przczucie, ze Wam sie udało i ze w przyszłym tygodnie po koleji bedziecie sypały dobrymi newsami:)

Do góry