reklama
kerna
http://www.lauraziobro.pl
ja wysłąłam widzisz??
asiucha-L
Fanka BB :)
no wiem wiem, ale wiesz....zawsze jest lepiej miło sie rozczarować mimo tego mam przeczucie takie cichutkie ze sie udało, ale jak nie to przeciez nie koniec świata...dopiero 2gi cykl
Ty to masz pozytywne myślenie :-) tak trzymaj!
hej kobietki moje kochane co u was slychac ja wlasnie weszlam na kompa i sobie czytkam i radze tej co 5 dni sie okres spoznia niech robi test nawet niekoniecznie rano tylko odrazu napewno beda 2 kreski ja czekam do czwartku na testowanie juz jutro wekend i maz wkoncu bedzie w domu to moze szybciej mi te dwa dni zleca a potem to juz z gorki zeby ta @ niepszyszla
ale to niesprawiedliwe ze faceci sa plodni ciagle a babki tylko kilka dni w miesiacu
Trzymam kciuki za II kreski, na pewno będą!
Ja siedzę w pracy i tak marznę że szok, stopy mam lodowate i marzę o ciepłym łóżeczku.
Dzięki spróbuję!!!no u mnie cycochy przed ciążą to były praktycznie co miesiąc...ale też nie w każdym cyklu
Mnie dziś bolą plecy...i to bardzo nie wiem czy to na@....boli mnie klata..ale nie piersi. No i podbrzusze coraz bardziej dokucza. Im bliżej terminu@ tym śłuzu też więcej...oj chyba w tym cyklu jednak nici
Mnie też dzisiaj plecy bolą to @ 100% dziś w nocy. Co ja robie nie tak. Lekarzmówi, że ja zdrowa i maz tez a jakoś nie wychodzi. Ktoś wierzy w blokady psychiczne?
kerna
ja wierze bo miałąm!!Dzięki spróbuję!!!
Mnie też dzisiaj plecy bolą to @ 100% dziś w nocy. Co ja robie nie tak. Lekarzmówi, że ja zdrowa i maz tez a jakoś nie wychodzi. Ktoś wierzy w blokady psychiczne?
no kurcze inaczej bym sfiksowaą, a dziecko mam i muszę być chociaż dla niego super zadowoloną i uśmiechniętą mamąTy to masz pozytywne myślenie :-) tak trzymaj!
Ja siedzę w pracy i tak marznę że szok, stopy mam lodowate i marzę o ciepłym łóżeczku.
Oj w pracy tak późno???nie zazdroszczę
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kochana i oni jeszcze do tego do samej starości mogą płodzić, a my biedne ból stres i @ co miesiąc)hej kobietki moje kochane co u was slychac ja wlasnie weszlam na kompa i sobie czytkam i radze tej co 5 dni sie okres spoznia niech robi test nawet niekoniecznie rano tylko odrazu napewno beda 2 kreski ja czekam do czwartku na testowanie juz jutro wekend i maz wkoncu bedzie w domu to moze szybciej mi te dwa dni zleca a potem to juz z gorki zeby ta @ niepszyszla
ale to niesprawiedliwe ze faceci sa plodni ciagle a babki tylko kilka dni w miesiacu
kerna
brawo;-) jak chcesz komuś wysłać, to kliknij na tą osobę, wyświtli ci sie kilka ocji i na dole jest dodaj do kontaktów..proste!!!;-);-);-)juz mam kerna dzieki juz cie dodalam
A z tą płodnością kobiet...jajeczko jest zdolne do zapłodnienia 12h.....
Ja też jestem zdrowa oprócz tej prolaktyny( ale podwyższona lekko) mąż też zdrowy. Mój ginek twierdzi że to blokada psychiczna.Dzięki spróbuję!!!
U mnie w pracy ciągle się mówi że stracimy pracę i myślę że to jest to. Bo ja się rzeczywiście martwię że bedę bez pracy.Kiedyś pracowałam w banku i zaszłam z synek hop-siup. Więc myślę że to jest blokada psychiczna.
reklama
No to kochana musimy jakoś nad Tą blokadą popracować!!! Mnie to duzo tesciówka dała popalić, nie będe Wam mówić co mi o dzieciach powiedziała bo byście się Wszystkie przyblokowały)) A jakies mam przczucie, ze Wam sie udało i ze w przyszłym tygodnie po koleji bedziecie sypały dobrymi newsamiJa też jestem zdrowa oprócz tej prolaktyny( ale podwyższona lekko) mąż też zdrowy. Mój ginek twierdzi że to blokada psychiczna.
U mnie w pracy ciągle się mówi że stracimy pracę i myślę że to jest to. Bo ja się rzeczywiście martwię że bedę bez pracy.Kiedyś pracowałam w banku i zaszłam z synek hop-siup. Więc myślę że to jest blokada psychiczna.
Podziel się: