Nieprawda! Jakies 50% sukcesu. Niestety...Napiszę tak jest duże prawdopodobieństwo że tak, jak jajeczko piśkne i plemniczek dobry to 100% sukcesu.
reklama
Ja się nie umiem za bardzo tu poruszac. Chciałam sobie zrobić suwaczek ale nie wiem jak to wkleić. Ale poszperam moze kompa nie popsuje)on jest z 30tc czyli 2.5 m-ca..... wejdź na mój album, tam są fotki po porodzie
Niestety może nawet mniej. Ale trzeba byc dobrej mysli!!!Nieprawda! Jakies 50% sukcesu. Niestety...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
kerna
http://www.lauraziobro.pl
robin miałąm napisać ci na priv ale jak nie umiesz sięporuszać to tu wkleję instrukcje suwaka;-)
kliknij na suwak którejś z nas. Najlepiej z baby booma jak ja mam. Otwoerzy sięstronka z instrukcją zrobienia suwaka. Jak skończysz, to pokażą sięlinki do wklejenia. Kopiujesz linka z url i wklejasz tu: USTAWIENA (różowy pasek na górze)=> EDYTUJ SYGNATURE => tam masz okienko gdzie wklejasz link=> klikasz podgląd i pokaże się wyżej albo suwak albo link. Jak link, to wykasuj ten i wklej inny. A jak suwak to zrobione!
Jak chcesz wejść na konto kogoś to po prostu na niego klikasz i szukasz czego chceszproste!
kliknij na suwak którejś z nas. Najlepiej z baby booma jak ja mam. Otwoerzy sięstronka z instrukcją zrobienia suwaka. Jak skończysz, to pokażą sięlinki do wklejenia. Kopiujesz linka z url i wklejasz tu: USTAWIENA (różowy pasek na górze)=> EDYTUJ SYGNATURE => tam masz okienko gdzie wklejasz link=> klikasz podgląd i pokaże się wyżej albo suwak albo link. Jak link, to wykasuj ten i wklej inny. A jak suwak to zrobione!
Jak chcesz wejść na konto kogoś to po prostu na niego klikasz i szukasz czego chceszproste!
asiucha-L
Fanka BB :)
Cześć Dziewczynki.
Ja wpadłam się tylko pożegnać na jakiś czas. Muszę jedną rzecz ogarnąć... Niestety nie za miłą... Cóż,bywa i tak...
Nie wiem,na ile znikam. Czy tylko na dziś,czy na dłużej... Jak mi się to poukłada w jakikolwiek sposób - odezwę się...
Buziaki Słonka!
Agutka układaj swoje sprawy tylko wróc do nas
Witajcie dziewczyny:-)
Jestem poczatkujaca w staraniach i na forum...
Mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie do swojego grona..
Od paru dni tutaj jestem i musze powiedziec, że dzieki Wam jestem juz troszke madrzejsza, za co bardzo dziekuje;-)
Witajcie kochane, jestem nowa. postanowiłam do was dołaczyć bo kilkka razy cztałam i stwierdziłam że dobre są takie rady. Zawsze warto z kims pogadać o tu widać nie ma żadnego tabu. I kazy problem zastanie jakoś rozwiązany lub przynajminiej dacie jakieś podpowiedzi.
Ja własnie szukam takiej pomocy. Jestem młodą mężatka i staramy sie z mężem o dziecko. I przyszedł ten moment że mam wrażenie że sie w końcu udało. Ale czekam jeszcze troche bo @ spóżnia mi sie dopiero 5 dni, a zawsze miałam regularne. Dlatego prosze was kobietki napiszcie po czym wy poznawałyście że jestescie w ciąży.
Pożdrowioka dla wszytkim mam i oczekujących
Witam nowe staraczki!
Kasica rób testa i zaraz powiadom nas o II kreskach.
Ja czekam na @ ale jakoś nie mam żadnych objawów nawet cycochy mnie nie bolą co dziwne bo już na 5 dni przed @ mnie pobolewają. Ale na fasolkę nie liczę więc nic sobie wkrecac nie będe.
kerna
no u mnie cycochy przed ciążą to były praktycznie co miesiąc...ale też nie w każdym cykluJa czekam na @ ale jakoś nie mam żadnych objawów nawet cycochy mnie nie bolą co dziwne bo już na 5 dni przed @ mnie pobolewają. Ale na fasolkę nie liczę więc nic sobie wkrecac nie będe.
Mnie dziś bolą plecy...i to bardzo nie wiem czy to na@....boli mnie klata..ale nie piersi. No i podbrzusze coraz bardziej dokucza. Im bliżej terminu@ tym śłuzu też więcej...oj chyba w tym cyklu jednak nici
asiucha-L
Fanka BB :)
no u mnie cycochy przed ciążą to były praktycznie co miesiąc...ale też nie w każdym cyklu
Mnie dziś bolą plecy...i to bardzo nie wiem czy to na@....boli mnie klata..ale nie piersi. No i podbrzusze coraz bardziej dokucza. Im bliżej terminu@ tym śłuzu też więcej...oj chyba w tym cyklu jednak nici
A może, myśl pozytywnie, wkońcu wiele dziewczyn które zachodzą mają w czasie spodziewanej @ jej objawy. Nie ma @ i jeszcze nic straconego.
kerna
no wiem wiem, ale wiesz....zawsze jest lepiej miło sie rozczarować mimo tego mam przeczucie takie cichutkie ze sie udało, ale jak nie to przeciez nie koniec świata...dopiero 2gi cyklA może, myśl pozytywnie, wkońcu wiele dziewczyn które zachodzą mają w czasie spodziewanej @ jej objawy. Nie ma @ i jeszcze nic straconego.
hej kobietki moje kochane co u was slychac ja wlasnie weszlam na kompa i sobie czytkam i radze tej co 5 dni sie okres spoznia niech robi test nawet niekoniecznie rano tylko odrazu napewno beda 2 kreski ja czekam do czwartku na testowanie juz jutro wekend i maz wkoncu bedzie w domu to moze szybciej mi te dwa dni zleca a potem to juz z gorki zeby ta @ niepszyszla
ale to niesprawiedliwe ze faceci sa plodni ciagle a babki tylko kilka dni w miesiacu
ale to niesprawiedliwe ze faceci sa plodni ciagle a babki tylko kilka dni w miesiacu
kerna
ee zleci nawet nie będziesz wiedzieć kiedyhej kobietki moje kochane co u was slychac ja wlasnie weszlam na kompa i sobie czytkam i radze tej co 5 dni sie okres spoznia niech robi test nawet niekoniecznie rano tylko odrazu napewno beda 2 kreski ja czekam do czwartku na testowanie juz jutro wekend i maz wkoncu bedzie w domu to moze szybciej mi te dwa dni zleca a potem to juz z gorki zeby ta @ niepszyszla
mój M włąśnie wrócił po tygodniu. Nawet szybko mi ten czas zleciał. Ale bejbes go zapomniał trzymam kciuki za parkę na teście
A powiedzcie mi jak to jest z bólami pleców przd@. bo szczerze to raczej nie miałąm takich dolegliwości...a boli mnie nad pośladkami....takie nieprzyjemne i bolesne.....
reklama
Taka prawda że musi być odpowiedni dzień aby plemiczek trafił w jajeczko. Odpowiedni moment w odpowiednim czasie i klimat.Czasem jest tak że człowiek mówi że nie zaszedł bo coś tam i tak dalej a tu fasolka. Czyli w najmniej oczekiwanym momencie.Nieprawda! Jakies 50% sukcesu. Niestety...
Podziel się: