reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
on jest z 30tc czyli 2.5 m-ca..... wejdź na mój album, tam są fotki po porodzie:tak:
Ja się nie umiem za bardzo tu poruszac. Chciałam sobie zrobić suwaczek ale nie wiem jak to wkleić. Ale poszperam moze kompa nie popsuje:))

Nieprawda! Jakies 50% sukcesu. Niestety...
Niestety może nawet mniej. Ale trzeba byc dobrej mysli!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
robin miałąm napisać ci na priv ale jak nie umiesz sięporuszać to tu wkleję instrukcje suwaka;-)
kliknij na suwak którejś z nas. Najlepiej z baby booma jak ja mam. Otwoerzy sięstronka z instrukcją zrobienia suwaka. Jak skończysz, to pokażą sięlinki do wklejenia. Kopiujesz linka z url i wklejasz tu: USTAWIENA (różowy pasek na górze)=> EDYTUJ SYGNATURE => tam masz okienko gdzie wklejasz link=> klikasz podgląd i pokaże się wyżej albo suwak albo link. Jak link, to wykasuj ten i wklej inny. A jak suwak to zrobione!
Jak chcesz wejść na konto kogoś to po prostu na niego klikasz i szukasz czego chcesz:tak:proste!:tak:

Cześć Dziewczynki.

Ja wpadłam się tylko pożegnać na jakiś czas. Muszę jedną rzecz ogarnąć... Niestety nie za miłą... Cóż,bywa i tak...
Nie wiem,na ile znikam. Czy tylko na dziś,czy na dłużej... Jak mi się to poukłada w jakikolwiek sposób - odezwę się...

Buziaki Słonka!

Agutka układaj swoje sprawy tylko wróc do nas :tak:

Witajcie dziewczyny:-)
Jestem poczatkujaca w staraniach i na forum...
Mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie do swojego grona..
Od paru dni tutaj jestem i musze powiedziec, że dzieki Wam jestem juz troszke madrzejsza, za co bardzo dziekuje;-)

Witajcie kochane, jestem nowa. postanowiłam do was dołaczyć bo kilkka razy cztałam i stwierdziłam że dobre są takie rady. Zawsze warto z kims pogadać o tu widać nie ma żadnego tabu. I kazy problem zastanie jakoś rozwiązany lub przynajminiej dacie jakieś podpowiedzi.

Ja własnie szukam takiej pomocy. Jestem młodą mężatka i staramy sie z mężem o dziecko. I przyszedł ten moment że mam wrażenie że sie w końcu udało. Ale czekam jeszcze troche bo @ spóżnia mi sie dopiero 5 dni, a zawsze miałam regularne. Dlatego prosze was kobietki napiszcie po czym wy poznawałyście że jestescie w ciąży.
Pożdrowioka dla wszytkim mam i oczekujących:)

Witam nowe staraczki!
Kasica rób testa i zaraz powiadom nas o II kreskach.

Ja czekam na @ ale jakoś nie mam żadnych objawów :baffled: nawet cycochy mnie nie bolą co dziwne bo już na 5 dni przed @ mnie pobolewają. Ale na fasolkę nie liczę więc nic sobie wkrecac nie będe.

Ja czekam na @ ale jakoś nie mam żadnych objawów :baffled: nawet cycochy mnie nie bolą co dziwne bo już na 5 dni przed @ mnie pobolewają. Ale na fasolkę nie liczę więc nic sobie wkrecac nie będe.
no u mnie cycochy przed ciążą to były praktycznie co miesiąc...ale też nie w każdym cyklu:baffled:
Mnie dziś bolą plecy...i to bardzo:baffled: nie wiem czy to na@....boli mnie klata..ale nie piersi. No i podbrzusze coraz bardziej dokucza. Im bliżej terminu@ tym śłuzu też więcej...oj chyba w tym cyklu jednak nici:sorry2:

no u mnie cycochy przed ciążą to były praktycznie co miesiąc...ale też nie w każdym cyklu:baffled:
Mnie dziś bolą plecy...i to bardzo:baffled: nie wiem czy to na@....boli mnie klata..ale nie piersi. No i podbrzusze coraz bardziej dokucza. Im bliżej terminu@ tym śłuzu też więcej...oj chyba w tym cyklu jednak nici:sorry2:

A może, myśl pozytywnie, wkońcu wiele dziewczyn które zachodzą mają w czasie spodziewanej @ jej objawy. Nie ma @ i jeszcze nic straconego.

A może, myśl pozytywnie, wkońcu wiele dziewczyn które zachodzą mają w czasie spodziewanej @ jej objawy. Nie ma @ i jeszcze nic straconego.
no wiem wiem, ale wiesz....zawsze jest lepiej miło sie rozczarować:tak: mimo tego mam przeczucie takie cichutkie ze sie udało, ale jak nie to przeciez nie koniec świata...dopiero 2gi cykl:tak:

hej kobietki moje kochane co u was slychac ja wlasnie weszlam na kompa i sobie czytkam i radze tej co 5 dni sie okres spoznia niech robi test nawet niekoniecznie rano tylko odrazu :) napewno beda 2 kreski :) ja czekam do czwartku na testowanie juz jutro wekend i maz wkoncu bedzie w domu to moze szybciej mi te dwa dni zleca a potem to juz z gorki :) zeby ta @ niepszyszla :baffled:

ale to niesprawiedliwe ze faceci sa plodni ciagle a babki tylko kilka dni w miesiacu :(

hej kobietki moje kochane co u was slychac ja wlasnie weszlam na kompa i sobie czytkam i radze tej co 5 dni sie okres spoznia niech robi test nawet niekoniecznie rano tylko odrazu :) napewno beda 2 kreski :) ja czekam do czwartku na testowanie juz jutro wekend i maz wkoncu bedzie w domu to moze szybciej mi te dwa dni zleca a potem to juz z gorki :) zeby ta @ niepszyszla :baffled:
ee zleci nawet nie będziesz wiedzieć kiedy:tak:
mój M włąśnie wrócił po tygodniu. Nawet szybko mi ten czas zleciał. Ale bejbes go zapomniał:baffled: trzymam kciuki za parkę na teście:tak:
A powiedzcie mi jak to jest z bólami pleców przd@. bo szczerze to raczej nie miałąm takich dolegliwości...a boli mnie nad pośladkami....takie nieprzyjemne i bolesne.....

reklama
Nieprawda! Jakies 50% sukcesu. Niestety...
Taka prawda że musi być odpowiedni dzień aby plemiczek trafił w jajeczko. Odpowiedni moment w odpowiednim czasie i klimat.Czasem jest tak że człowiek mówi że nie zaszedł bo coś tam i tak dalej a tu fasolka. Czyli w najmniej oczekiwanym momencie.

Do góry