reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Tak pierwsze;-)
Może tym bardziej dlatego tak przeżywam..
Mam 25 lat, w tym roku 26. Z mezem razem jestesmy od 8 lat, malzenswem 2,5:-)

reklama
Witajcie kochane, jestem nowa. postanowiłam do was dołaczyć bo kilkka razy cztałam i stwierdziłam że dobre są takie rady. Zawsze warto z kims pogadać o tu widać nie ma żadnego tabu. I kazy problem zastanie jakoś rozwiązany lub przynajminiej dacie jakieś podpowiedzi.

Ja własnie szukam takiej pomocy. Jestem młodą mężatka i staramy sie z mężem o dziecko. I przyszedł ten moment że mam wrażenie że sie w końcu udało. Ale czekam jeszcze troche bo @ spóżnia mi sie dopiero 5 dni, a zawsze miałam regularne. Dlatego prosze was kobietki napiszcie po czym wy poznawałyście że jestescie w ciąży.
Pożdrowioka dla wszytkim mam i oczekujących:)

Witajcie kochane, jestem nowa. postanowiłam do was dołaczyć bo kilkka razy cztałam i stwierdziłam że dobre są takie rady. Zawsze warto z kims pogadać o tu widać nie ma żadnego tabu. I kazy problem zastanie jakoś rozwiązany lub przynajminiej dacie jakieś podpowiedzi.

Ja własnie szukam takiej pomocy. Jestem młodą mężatka i staramy sie z mężem o dziecko. I przyszedł ten moment że mam wrażenie że sie w końcu udało. Ale czekam jeszcze troche bo @ spóżnia mi sie dopiero 5 dni, a zawsze miałam regularne. Dlatego prosze was kobietki napiszcie po czym wy poznawałyście że jestescie w ciąży.

Witaj, ja Ci raczej nie pomoge bo mnie to sie nawet jeszcze okres nie spoznia;-)

Kerna a aktualnie ile sie staracie??
Ja sie nastawilam ze to od razu,hop siup..
A tu czytam, że to nie takie proste jak się wydaje...
A dookoła tyle par, ktore wpadaja...

P.S. Wracam za pol godzinki;-)

Witaj, ja Ci raczej nie pomoge bo mnie to sie nawet jeszcze okres nie spoznia;-)

A tu czytam, że to nie takie proste jak się wydaje...
A dookoła tyle par, ktore wpadaja...

MYślałam identycznie jak ty puki nie zaczełam patrzeć na forum jedno drugie trzecie.
Tylke moich koleżanek i kolegów na Dzieciaczka i to od tak.
Mój brat i bratowa tez nie mieli z tym problemu.
A teraz dopiero widać że zajście w ciąże do 6 cykli to jest naprawde duży fart i szczęście....

Ja nadal mam nadzieję..
Wole się nie karmić póki co złymi myślami, bo przecież nic nie jes stracone...;-)
Właśnie wróciłam z piesiem, przed samym wyjściem siusiałam i teraz ledwo do domu doszłam, a przecież nie byłam długo..
Podbrzusze cały czas boli, piersi też... Ale z drugiej strony to graniczy z cudem, żeby się udało:baffled:
Do @ jeszcze tydzień czekania..

Mój brat ma 2ch chłopców i o dziwo udało Im się zawsze jak chcieli - od razu
Natomiast siostra nie potrafi już z 10 lat, ale Ona to ju nawet różne operacje miała:-(

no zrób test! Przecież na pewno wyjdzie wiarygodny!!!!:tak::tak:

ja jestem w drugim cyklu:tak: no czasem hop siup, czasem nie. Michał zajął pół roku, ale 4 intesnsywne staranka:tak:. Nie bierzcie sobie wszystkiego do serca, bo wbrew pozorom bardzo dużo babeczek ledwo tu wejdzie a przechodzą na wątek mamusiek:tak:tylko te pisą tu długo co siedługo starają, a tych szybkich szczęściar nie widać bo wiadomo czemu;-) ledwo rok sie zaczął a my jużtu mamy małą fasolinkę:tak: także, nie koniecznie u Was musi to zająć tyle czasu:tak:

no to ja tak z doskoku bo zaraz ide na spacer z bejbesem:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry