reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Tak pierwsze;-)
Może tym bardziej dlatego tak przeżywam..
Mam 25 lat, w tym roku 26. Z mezem razem jestesmy od 8 lat, malzenswem 2,5:-)

reklama
Witajcie kochane, jestem nowa. postanowiłam do was dołaczyć bo kilkka razy cztałam i stwierdziłam że dobre są takie rady. Zawsze warto z kims pogadać o tu widać nie ma żadnego tabu. I kazy problem zastanie jakoś rozwiązany lub przynajminiej dacie jakieś podpowiedzi.

Ja własnie szukam takiej pomocy. Jestem młodą mężatka i staramy sie z mężem o dziecko. I przyszedł ten moment że mam wrażenie że sie w końcu udało. Ale czekam jeszcze troche bo @ spóżnia mi sie dopiero 5 dni, a zawsze miałam regularne. Dlatego prosze was kobietki napiszcie po czym wy poznawałyście że jestescie w ciąży.
Pożdrowioka dla wszytkim mam i oczekujących:)

Witajcie kochane, jestem nowa. postanowiłam do was dołaczyć bo kilkka razy cztałam i stwierdziłam że dobre są takie rady. Zawsze warto z kims pogadać o tu widać nie ma żadnego tabu. I kazy problem zastanie jakoś rozwiązany lub przynajminiej dacie jakieś podpowiedzi.

Ja własnie szukam takiej pomocy. Jestem młodą mężatka i staramy sie z mężem o dziecko. I przyszedł ten moment że mam wrażenie że sie w końcu udało. Ale czekam jeszcze troche bo @ spóżnia mi sie dopiero 5 dni, a zawsze miałam regularne. Dlatego prosze was kobietki napiszcie po czym wy poznawałyście że jestescie w ciąży.

Witaj, ja Ci raczej nie pomoge bo mnie to sie nawet jeszcze okres nie spoznia;-)

Kerna a aktualnie ile sie staracie??
Ja sie nastawilam ze to od razu,hop siup..
A tu czytam, że to nie takie proste jak się wydaje...
A dookoła tyle par, ktore wpadaja...

P.S. Wracam za pol godzinki;-)

Witaj, ja Ci raczej nie pomoge bo mnie to sie nawet jeszcze okres nie spoznia;-)

A tu czytam, że to nie takie proste jak się wydaje...
A dookoła tyle par, ktore wpadaja...

MYślałam identycznie jak ty puki nie zaczełam patrzeć na forum jedno drugie trzecie.
Tylke moich koleżanek i kolegów na Dzieciaczka i to od tak.
Mój brat i bratowa tez nie mieli z tym problemu.
A teraz dopiero widać że zajście w ciąże do 6 cykli to jest naprawde duży fart i szczęście....

Ja nadal mam nadzieję..
Wole się nie karmić póki co złymi myślami, bo przecież nic nie jes stracone...;-)
Właśnie wróciłam z piesiem, przed samym wyjściem siusiałam i teraz ledwo do domu doszłam, a przecież nie byłam długo..
Podbrzusze cały czas boli, piersi też... Ale z drugiej strony to graniczy z cudem, żeby się udało:baffled:
Do @ jeszcze tydzień czekania..

Mój brat ma 2ch chłopców i o dziwo udało Im się zawsze jak chcieli - od razu
Natomiast siostra nie potrafi już z 10 lat, ale Ona to ju nawet różne operacje miała:-(

no zrób test! Przecież na pewno wyjdzie wiarygodny!!!!:tak::tak:

ja jestem w drugim cyklu:tak: no czasem hop siup, czasem nie. Michał zajął pół roku, ale 4 intesnsywne staranka:tak:. Nie bierzcie sobie wszystkiego do serca, bo wbrew pozorom bardzo dużo babeczek ledwo tu wejdzie a przechodzą na wątek mamusiek:tak:tylko te pisą tu długo co siedługo starają, a tych szybkich szczęściar nie widać bo wiadomo czemu;-) ledwo rok sie zaczął a my jużtu mamy małą fasolinkę:tak: także, nie koniecznie u Was musi to zająć tyle czasu:tak:

no to ja tak z doskoku bo zaraz ide na spacer z bejbesem:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry