eijf
Fanka BB :)
no zielona,ja,krewetka...reszty nie pamietam,ale ty sie na razie do tego grona nie zaliczaszto ile nas zostanie na maj??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no zielona,ja,krewetka...reszty nie pamietam,ale ty sie na razie do tego grona nie zaliczaszto ile nas zostanie na maj??
ja idę się położyć, bo mnie siedzenie męczy :-( brzuch coraz bardziej napięty, twardy jest a może mi się tylko tak wydaje... w każdym razie ja jeszcze spać nie idę, może zajrzę do Was jeszcze dzisiaj... trzymajcie kciuki, żeby plamienia już nie było żadnego, no i za test jutrzejszy...
A taka byłam pewna, że zrobię 30 lipca... życie napisało inny scenariusz. O ile się @ nie pojawi oczywiście bo jak będzie to nie robię testu w ogóle.
i za fasolkęja idę się położyć, bo mnie siedzenie męczy :-( brzuch coraz bardziej napięty, twardy jest a może mi się tylko tak wydaje... w każdym razie ja jeszcze spać nie idę, może zajrzę do Was jeszcze dzisiaj... trzymajcie kciuki, żeby plamienia już nie było żadnego, no i za test jutrzejszy...
A taka byłam pewna, że zrobię 30 lipca... życie napisało inny scenariusz. O ile się @ nie pojawi oczywiście bo jak będzie to nie robię testu w ogóle.
Byc moze wszystko jest ok.kurcze przykro mi sie zrobilo jak sobie pomyslalam ze w srode testowac mialam.takie ogromne nadzieje przez to cholerne dziwne klucie(co mnie klulo!?).w jeden dzien wszystko runelo i znow jestem na samiutkim poczatku....yyyyhdam znać, pewnie nawet jeszcze dzisiaj, jeszcze raz dzięki za wszystko...
no nie wiem, mam zle przeczucia, tempka nisko... 36,2no zielona,ja,krewetka...reszty nie pamietam,ale ty sie na razie do tego grona nie zaliczasz
rzeczywiscie nisko...no nie wiem, mam zle przeczucia, tempka nisko... 36,2
Aha i fluidki po wlosku ( bo moja klawiatura jakas dziwna i nie mam odpowiedniego znaczka, wiec wymyslam inny) ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^[/QUOTE]Mialam dac znac wczoraj jak test ale jakos zalatana bylam.
Otoz sa II kreseczki dziewczynki.
Od razu mowie.@ przyszla.
U mnie dzis też płacz. Tem spadła jak w zeszłym cyklu do 37,1 .....
MAKARONKA grtulacje i gorace usciski u mnie nadal po @ani sladu a mial byc 25;-)
dziewczyny ,ja z pytankiem.Cykle przeważnie 27 lub 28 ale bywały 26.rano był spadek temp. z wczorajszej 37,4 do 37,1 w zeszłym cyklu rano dostałam @. Teraz pobolewa brzuch ale bardziej mdli i kołuje sie w głowie(z głodu nie bo jadłam sniedanie). narazie @ nie ma,wkładka czysciutka, nawet śluzu brak. A temp. zmierzyłam (cały czas siedze)i mam 38 taka jak zawsze popołudniu.
Test zrobiłam (ale był tylko z czułościa 25) ale jest ujemny jak byk nawet cieniusia ciania brak. Wiem ze do dnia @ czyli 30. jeszcze czas ale ten ranny spadek .. yslałam że pojawi się @
samo mi tak obliczyło , bo wpisałam że ostatnią @ miałam 8 lipca i powiem Ci ,że przez to że mam nieregularne cykle też sie w tym gubie i nie wiem kiedy testować, i nie masz czego zazdrościć, widzisz wy teraz testujecie , a ja jestem na końcu...
a dziś 21dc jeśli cokolwiek Ci to mówi, bo mi nic:-)
Tak wynika z FF. A w poprzednim miesiacu 10 dni.
Dziewczyny, powiedzcie mi proszę, czy na badania hormonalne (FSH itp.), które mam wyznaczone na 1) ok. 3 dnia cyklu 2) 21-23 dzień cyklu muszę iść w tym samym cyklu??
Czy wyjdą OK jeśli teraz pójdę na numer 2), a w następnym cykly na nr 1)??
Jeśli tak nie zrobię, to dopiero we wrześniu będę mogła zrobić badanka w jednym cyklu... Strasznie długo...
A niestety wszystko wskazuje na to, że może moje kłopoty z zajściem w ciążę są związane z za krótką fazą lutealną
W związku z tą krótką fazą lutealną mam do Was kolejne pytanko: czy wiecie może, czy zawsze da się ją wydłużyć lekami, witaminami itp., czy może czasem pozostaje krótka?
Dzięki z góry za odpowiedź, mam dziś niezłego doła...
to badania na TSH trzeba robić w danym dniu cyklu??? ja chyba jestem 10 lat za murzynami , bo nie wiedziałam:-( a robiłam ponad miesiac temu...
a mnie dzis przyszła @ :-( brzuch mnie tak w pracy bolał, ze nie miałam siły nic zrobic. Martwie sie, bo to nasza ostatnia szansa, pod koniec sierpnia mąż wyjeżdza do pracy na stałe i bedziemy sie widziec raz na tydzień, i jak tu zajść w ciąże?:-(
Ehhh no to zrobię wszystko w jednym cyklu... Szkoda, bo teraz za kilka dni zaczyna mi się okres, później wyjeżdżam na dwa tygodnie, i później dopiero nadejdzie cykl, w którym będę robić badania - a dopiero po tym cyklu udam się do lekarza z wynikami - czyli dwa miechy czekania jak nic...
a tak z ciekawosci gdyby okazalo sie ze to niestety @ to jak liczyc dni cyklu.Od tego pojedynczego plamienia nawet gdyby pozniej czystko czy od kolejnego dnia gdy cos sie rozkreca?
tak, ten cykl ostatni razem, 3.08 ide do gin, moze da mi skierowania na badania?
jak mozna określić faze lutealną?