reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
:-(cześć dziewczyny ja też zaczęłam lekko plamić tak więc @ jutro na 101%:wściekła/y:
niekoniecznie @. Ja cały czas mam nadzieję, że może to fasolka, dopóki się nie rozkręci krwawienie i tempka nie spadnie to może być ciąża! a Ty masz tak jak ja jeszcze tempkę wysoko, ponad linią
kurka wczoraj taki szczęśliwy dzień , dzisiaj same plamienia, @...

cudne...mój kot wyprowadził się w dniu w którym wprowadził się moj mąż :(
moj na poczatku nie chcial a gdybys go teraz zobaczyla z tymi kotami...ktos tu byl u nas i powiedzial kiedys "matko,jak wy tyle uwagi kotu poswiecacie to nie wyobrazam sobie co z dziecmi zrobicie".czy cos takiego.kiedys jak mialam jednego to juz w ogole przesada ale teraz na szcescie soba sie zajmuja

niekoniecznie @. Ja cały czas mam nadzieję, że może to fasolka, dopóki się nie rozkręci krwawienie i tempka nie spadnie to może być ciąża! a Ty masz tak jak ja jeszcze tempkę wysoko, ponad linią
kurka wczoraj taki szczęśliwy dzień , dzisiaj same plamienia, @...
no doly jakies dzisiaj,mialam pisac wlasnie.ja do konca swiecie wierzylam ze moej plamienie to fasolka.najgorsze ze nie pokazalo sie w dniu spoedziewnej @ a w 25 dc czyli 3 dni temu.tylko raz ze sluzem i spokj byl.no to co moglam myslec?jeszcze mi mazia napisala ze to moze byc implantacja.no ale ja gdzies przeczytalam ze zdarza sie to ale rzadko.Natepnym razem wezme brak plamien za dobry znak.Na dodatek te dziwne bole i klucia.@ jakby nie bylo jest szokiem.niby sie czlowiek liczy z tym ze moze przyjsc ale jak zobaczylam ta temp.wieczorem.to sama do sebie gadalam "nie znowu,nie znowu"

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry