reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Własnie też o tej sterylizacji myślałam. :sorry2: A orientujesz się,ile to kosztuje w ogóle? :sorry2:
Muszę się zastanowić jeszcze. :tak:

Co do testowanka,to byłoby super. :-) Bo ono na pewno i u mnie i u Ciebie zakończyłoby się II ! :-) :tak:
zapytam mamy, ale my sterylizowałyśmy koty:tak: ależ masz pewniaka!!! Podoba mi sięto co móiwsz...no a Tobie moje objawy nie wydają się żadnymi?????
Marulka nie podburzaj;-);-)
Mój M ma 14 urodziny........i tak sobie myślę....ale agutka u Ciebie byłoby za wcześnie nie?????

Ostatnia edycja:
Kerna,u mnie 14. wypada termin @,której oczywiście nie dostanę. :-) Więc to już ostateczność ten dzień. :-p
Co do objawów... Nie wiem. :sorry2: Nie chcę Cię nakręcać,ani odkręcać. ;-)
Ja sama miałam się nie nakręcać,ale to strasznie trudne...
Obiecajmy sobie,że do testowanka nie wyszukujemy objawów,co? :-p

kobiety 14 to idealna data... i u jednej i u drugiej testy sikane już powinny dać pozytywny wynik :-D a z objawów macie coś takiego, co jest mega inne i pierwsze w tym cyklu? coś czego nigdy nie było a teraz jest?

kobiety 14 to idealna data... i u jednej i u drugiej testy sikane już powinny dać pozytywny wynik :-D a z objawów macie coś takiego, co jest mega inne i pierwsze w tym cyklu? coś czego nigdy nie było a teraz jest?

Mniejsze ochotki na psotki miałam (ale tłumaczę to zmęczeniem świąteczno - noworocznym) i suchość stosunkowa od kilku dni. :dry: :zawstydzona/y:

Dziewczyny ma do Was pytanie??
Teraz jakoś mam owulacje (z moich obliczeń wynika) ale towarzyszy temu straszny ból z prawej strony jakby coś miało tam pęknąć w środku :( czy któraś z Was miała coś takiego kiedyś ??
raczej wykluczam przeziębienie dróg moczowych czy inne :(

Dziewczyny ma do Was pytanie??
Teraz jakoś mam owulacje (z moich obliczeń wynika) ale towarzyszy temu straszny ból z prawej strony jakby coś miało tam pęknąć w środku :( czy któraś z Was miała coś takiego kiedyś ??
raczej wykluczam przeziębienie dróg moczowych czy inne :(

to może być zwykły ból owulacyjny... czasem może się nawet pojawić lekkie plamienie. powinno przejść dość szybko, jeśli nie przejdzie pędź do gina. Jeśli przejdzie - nie martw się lub dla pewności przy kolejnej wizycie powiedz lekarzowi...

Babeczki,a ja mam pytanko jeszcze w/s tego psiaka. :zawstydzona/y:
Jeśli nasza suczka dostaje zastrzyki na zatrzymanie cieczki,to nie ma szans,żeby miała pieski,prawda? :sorry2:

to może być zwykły ból owulacyjny... czasem może się nawet pojawić lekkie plamienie. powinno przejść dość szybko, jeśli nie przejdzie pędź do gina. Jeśli przejdzie - nie martw się lub dla pewności przy kolejnej wizycie powiedz lekarzowi...

no mam nadzieje że przjedzie kurcze pierwszy raz mam taki ból :-( zawsze odczuwałam kłucie i lekko bolało ale to co jest teraz uuu okropność ;-)

Jeśli nasza suczka dostaje zastrzyki na zatrzymanie cieczki,to nie ma szans,żeby miała pieski,prawda? :sorry2:

najlepiej takie informacje uzyskać od weta
ja mogę ci tylko powiedzieć w sprawie sterylizacji że płaciłam ok 150 zł za psa u suczek jest to troche drożej bo operacja bardziej skomplikowana jest.
za ciachnięcie kota ok. 100 zł

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Co do objawów... Nie wiem. :sorry2: Nie chcę Cię nakręcać,ani odkręcać. ;-)
Ja sama miałam się nie nakręcać,ale to strasznie trudne...
Obiecajmy sobie,że do testowanka nie wyszukujemy objawów,co? :-p
no mnie możesz ponakręcać;-);-);-) a tak serio to masz rację......na spokojnie..ale Ty to w ogóle powsciągliwa jesteś:szok::szok::szok::szok: tak po cichu wszystko a za tydz testy:szok::szok::szok:

hmmmmm no i ciężko powiedzieć....mam suchoty praktycznie od samej owulki..jak płodny się skończył tak koniec. Suchosć że aż nieprzyjemnie..a u mnie zwykle tak jest 2-5 dni.... do tego te uczucie w podbrzuszu..ile razy bejbesa dzwignę to mnie tam zakłuje..no a wcześniej nic nie czułam...dźwigałąm i koniec;-)

hym...ale te zastrzyki są niezdrowe i ona może bardzo utyć i wtedy taka kulka sie zrobi i może szybko zdechnąć....

aha a co do terminu to zróbmy go absolutnie razem i ustalmy dobry dzień dla jednej i drugiej..żeby potem nie było gdybania....14 wypada u Ciebie dzień @ więc 15. ok?

Ostatnia edycja:
Do góry