reklama
kerna
http://www.lauraziobro.pl
no do dzieła babeczki...ja póki co bez M i w nocy i w dzień......wyjechał sobie dobrze, że już po owu

asiucha-L
Fanka BB :)
Ja tylko na chwilę bo padam ze zmęczenia.
Witam dziewczyny z przeniesionego wątku!
Kerna może zatestuj w poniedziałek!
Dobrze Bombelku że chociaż porozmawiałaś z mężem. Mam nadzieję że będziedobrze czego z całego serca ci życzę.
U mnie atmosfera z pracownikami jest super ale menager mamy beznadziejną, porażka po prostu.
Zmykam spać bo muszę wstać o 4
i jechać po mojego Skarba który wraca jutro do domku.
Dobranoc!
Wiesz my na razie nadal tam piszemy tylko sie zastanawiałyśmy czy nam nie usuną wątku bo już jest 2010 r
A jednak sie zżłyśmy ze sobą bo piszemy na tym wątku przez rok![]()
Witam dziewczyny z przeniesionego wątku!
No 30, ale cykle są dłuższe więc to byłoby przed spodziewana@...no i badz tu mądry
loczek ja też tu negocjuję z testowaniem
No chyba, że dam sobie spokój i zrobię sikany w niedzielę.....
Kerna może zatestuj w poniedziałek!
Kciuki zaciśnięte.
Kerna ja bym, zrobiła sikańca w piątek rano , skoro to już bedzie 17 dpo więc wynik powinien być wiarygodny, tak mi się zdaje.
Asiucha oliwka_11 lopop ryba30 kerna Scully suzi 1 bardzo dziękuję za wsparcie. Porozmawiałam z mężem przyznał ,że jest dupkiem i że się o nasz związek nie stara i że ma się zmienićwątpię ale trzeba mieć nadzieję
U mnie 10 dc testy owulacyjne negatywne... czekam.
pozdrawiam wszystkie lasencję.![]()
Dobrze Bombelku że chociaż porozmawiałaś z mężem. Mam nadzieję że będziedobrze czego z całego serca ci życzę.
Zgadzam się z Agnieszką atmosfera w pracy jest bardzo ważna - ja pracuje w dziale z 7 facetamitakże atmosfere mam bardzo ciekawą
U mnie atmosfera z pracownikami jest super ale menager mamy beznadziejną, porażka po prostu.
Zmykam spać bo muszę wstać o 4

Dobranoc!
suzi1
Kocham Cię synuś
Czesc lasencje:-)
Ja juz po pracy
i jutro dzieki Bogu wolne!!!!!!!<jupi>
Ja słyszałam ze na poprawę sluzu dobry jest wiesiołek

i własnie w tym cyklu go biorę!!!!!!
Kerna ja poszła bym na bete,bo bedziesz wiedziała juz na 100%
Bombelek bardzo sie ciesze ze porozmawialiscie-bedzie dobrze zobaczysz -zycze Ci tego z całego serducha!!!!!!
Ja juz po pracy

Ja słyszałam ze na poprawę sluzu dobry jest wiesiołek

Kerna ja poszła bym na bete,bo bedziesz wiedziała juz na 100%
Bombelek bardzo sie ciesze ze porozmawialiscie-bedzie dobrze zobaczysz -zycze Ci tego z całego serducha!!!!!!
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
kerna to będziesz testowac czy idziesz na bete,przepraszam ale nie doczytała się chyba,no i kiedy będą jakieś wyniki bo rozumiem że @ Ci się już spóźnia?
uciekam spac,dobranoc!
uciekam spac,dobranoc!
K
Kinga85
Gość
kerna ja mimo wszystko zrobiłabym na twoim miejscu bete hcg bo bedziesz miała 100% wynik tak lub nie! ;-)
ide dalej spać

ide dalej spać

kerna
dziewczyny no dlatego chciałąm bete od raazu, ale nie wiem czy te moje objawy to nie jest ściema po prostu
i czy nie szkoda kasy....może cierpliwie lepiej poczekać i już. Agnieszka niee...@ jeszcze się nie spóznia. Suwaczek aktualny

. Może faktycznie za tydzień dopiero zrobie testa jak się spózni kilka dni.......chyba tak zrobię

agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Hej Babeczki. :-)
Wybaczcie,że ostatnio jakoś tak mało mnie tu,ale najzwyczajniej w świecie czasu mi brak!

Kerna,kciuki wciąż trzymam.
Ja objawów się nie doszukuję. Jedyne,co mnie zastanawia,to suchość od kilku dni...
A tak to ok. Nie szukam,bo ostatnie 2 miesiące przepłakałam,więc już podziękuję... 
Wybaczcie,że ostatnio jakoś tak mało mnie tu,ale najzwyczajniej w świecie czasu mi brak!

Kerna,kciuki wciąż trzymam.

Ja objawów się nie doszukuję. Jedyne,co mnie zastanawia,to suchość od kilku dni...

reklama
kerna
Agutka popraw się!;-) nie no wiadomo, że łątwo nie jest. Zastanawai Cie suchość??? Bo ja też właśnie bez śluzowo i ta moja kumpela powiedziałą, żę tak jak w normalnym ccyklu. Po owulce dni suche.....od czasu do czasu tylko białąwy i lejący.
Podziel się: