kerna
http://www.lauraziobro.pl
A mi tam to by było wszsytko jedno w sumie........chciałąbym mieć córeczkę ale jak będzie....zgodzę sie na każdą płeć!!
u mnie beta kosztuje pona 20zł

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak będzie mały Tosiek to co zrobisz?:-):-)
Mi też się marzy córeczka, ale po poronieniu moje podejście się zmieniło diametralnie, po prostu chcę mieć dziecko, zdrowe. A płeć zeszła na drugi plan, co Bóg da.A mi tam to by było wszsytko jedno w sumie........chciałąbym mieć córeczkę ale jak będzie....zgodzę sie na każdą płeć!!![]()
hejka witam wszystkie staraczki 2010 ja tez staram sie by w tym nowym roku ujzec przecudne 2 krechy na tescie ciazowym wprawdzie do pierwszego testu mam jaszcze 6 dni ale jestem palna nadziei
pozdrawiam was goraco i dolaczam sie do waszego forum![]()
Jak dla mnie bardzo zdrowy zwiazekMy z mezem tez duzo rozmawiamy,poprostu jakos tak te staranka na mnie nerwowo działają!!!!!Bo denerwuje sie ze jak mam dni płodne to ja musze zabiegac o przytulanki,fakt faktem nie zawsze mowie kiedy mam te dni,a biedny chłopina skad ma wiedziec
Tez ostatnio jak powiedziałam M zeby cudów sie nie spodziewał to mielismy rozmowe i zaczełam mu tłumaczyc ze to nie jest takie hop siup...ale zobaczymy jak to bedzie w tym cyklu!!!!
Facetom czasami trzeba tak łopatologicznie wytłumaczyć o co chodzi. Wiem jak to było z moim chłopem - oj ile było rozmów.
Na szczęście co nie co skumał i teraz wie że jak przychodzą Te dni trzeba mobilizować wojsko i działać.
A właśnie powoli zaczynają się Te dni więc dziewczyny trzymajcie kciuki za celne strzały. Mam nadzieje że @ się nie pojawi![]()
też o tym czytałam ale co tam![]()
z testów owul korzystałam ale za bardzo mnie nakręcały miałam obsesje taką mała dlatego przestałam teraz jak czuje owul to do dzieła :-)
ja bym chciała dziewczynkę Antoninkę, małą królewną :-) tak po ciuchu
ja robilam juz niemam ani jednego ale wiecej juz chyba niebede uzywac bo tylko sie stresowalam ze ta 2 kreska ciagle jest jasniejsza od 1a teraz lezy sobie 1 test ciazowy i czeka na zuzycie
![]()
A mi tam to by było wszsytko jedno w sumie........chciałąbym mieć córeczkę ale jak będzie....zgodzę sie na każdą płeć!!u mnie beta kosztuje pona 20zł
u mnie też większośc rodziła chłopcó. Ale podobno co drugie pokolenie zmiana więc takiej pewności nie miałam. Do drugiego usg byłam pewna, że to córka!!! Jakoś tak głos wewnętrzny mi to mówił, ze babeczka. Jak lekarz powiedział, że chłowpiec to aż wrzasnęłam na niego ze zdiwieniaJa to myślę że będe miała chłopca, siostra ma trzech a mój M z poprzedniego związku też ma synka więc jakoś tak przywykłam do myśli że będzie chłopiec.
nie beta to beta. spytaj o bete hcg. Tak jej powiedz!a jak mam sie o to badanie zapytac??bo beta to chyba tak tylko forumowiczki na nie mowia ;-)
Nie czytasz uważnie, albo pomijasz moje posty:a jak mam sie o to badanie zapytac??bo beta to chyba tak tylko forumowiczki na nie mowia ;-)
ryba30 pisze:Zapytaj się tej babki co pobiera krew o Bete HCG.