reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

będzie dobrze czuje to :-)
suzi kiedy można zrobić najszybciej pierwszy test ciążowy ?? po ostrym staraniu ;-)

Toska co do testów to mysle ze jakies czułe mozna robic ok 14 dni od zapłodnienia!To zalezy jaki bedzie czuły,przewaznie sa 20/25 ml.
Ale ja osobiscie jakos nie jestem za testemi:no:Moze dlatego ze mam złe doswiadczenia...Ale bete mozesz robic w 7dni i daje 100%!!!!!
A kiedy masz miec@?????

reklama
Toska co do testów to mysle ze jakies czułe mozna robic ok 14 dni od zapłodnienia!To zalezy jaki bedzie czuły,przewaznie sa 20/25 ml.
Ale ja osobiscie jakos nie jestem za testemi:no:Moze dlatego ze mam złe doswiadczenia...Ale bete mozesz robic w 7dni i daje 100%!!!!!
A kiedy masz miec@?????

narazie to my jesteśmy w trakcie staranek boli mnie podbrzusze kłuje z prawej strony i tak jakby się jajko dobijało :-D(działamy oj aż się kurzy)
Z testami pytam tak orientacyjnie :-) mam cichą nadzieje że tym razem się uda

masz rację ma być bardzo przyjemnie i celnie ja marzę o córci bo synka mam
podaj łapkę;-);-);-) ja tęż chcę mieć małą księżniczkę......

No to dziewczyny bierzem sie ostro do dzieła w tym Nowym Roku 2010!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak:I zobaczycie jak fasolinki sie posypią:tak:
oh co za werwa!!!!! to ja też dopinguję:tak::tak::tak:

hej kobietki a niewiecie czy ta bete robia w kazdym osrodku???boja mieszkam w takiej malej miescinie takie male zadupie a i jak mam sie zapytac o ta bete bw naszym malutkim osrodku???pytac o to badanie poloznej czy tej co krew i mocz pobiera???

hej kobietki a niewiecie czy ta bete robia w kazdym osrodku???boja mieszkam w takiej malej miescinie takie male zadupie a i jak mam sie zapytac o ta bete bw naszym malutkim osrodku???pytac o to badanie poloznej czy tej co krew i mocz pobiera???
Żabko kochana,zapytaj w laboratorium,czyli ta panią co pobiera krew!Ja robiłam zawsze w labor.przyszpitalnym,a wynik mam na drugi dzien!!!!!Wiec nie wiem jak bedzie u Ciebie:tak:

A kiedy bedziesz robiła????????????????????

tej co pobiera chyba krew....ja też mieszkam w misteczku zabitym dechami ale mamy tu własne laboratoriu w przychodniach i tam pobieraja od razu. tylko jasne odpłatnie bez skierowania

niewiemkmiedy bede robic ale najpierw chce sie zapytac czy u nas robia i ile to kosztuje bo baaardzo kasiasta niejestem i zbieram w dodatku na wymarzone luzeczko wiec szkoda mi wydawac tej kaski co mam uzbierana :zawstydzona/y:

reklama
Do góry