reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Najlepiej isc na zywiol. Lekarz powie Ci to samo. Dopiero zaczynacie i nie ma senesu sobie cos wmawiac. Dobrze bedzie!!!
dobrze gada:tak:

Stefanko moze spróbuj na spontana ,tak podobno jest najlepiej:tak::tak::tak::tak::tak:

Co znów:tak::-)
heheheheh jesli chodzi o staranka to własnie planowałam isc na żywca,ale jakos tak weny nie było:sorry2:I pomyslałam ze nabiore siły na kolejny cykl:tak::tak::tak::tak::tak:
hehe ja się tu mądrze a sama jestem po dwóch razach:-D:-D:-D
Stefanka no jak czytam takie posty to przez kolano bym cie i wlałą pożądnie:tak: mi lekarz po 4 m-cach nieydanych pró znalazł choroby i stwierdził, że najpierw musze je wyleczyc bo bardzo ciężko będziemi zajść. A ja mieszkałam w Hiszpanii i nie mogłam sobie pozwolić na dłuższy pobyt w Polsze....no ale co. W nastepnym cyklu się udało:tak:
Także babo głowa do góry. nie ten cykl to kolejny i już!!
Jagódka GRATULACJEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam laski
Wcale mi się nie chciało wstawać ale psisko czekało na spacerek. U nas mróz, ponoć ma też być na sylwka. A właśnie laski idziecie gdzieś na sylwka czy siedzicie w ciepłych domowych pieleszach?

kerna już kiedyś pisałam, mi też lekarz powiedział, że w ciążę to będzie mi bardzo trudno zajść (stwierdzone PCO, cykle jedno fazowe, nagromadzone nie pękające pęcherzyki).
Miałam zacząć się leczyć i brać hormony a okazało się, że jestem w ciąży. W ogóle w ciążę zaszłam 4 razy, 2 razy tak hop siup i 2 razy dłuższe staranie. Mam nadzieję, że teraz będzie hop siup.
Idę zjeść śniadanko bo mnie ssie
Miłego dnia laski

Ostatnia edycja:
chiara no u mnie też oczywiście PCO i zapalona macica.do tego brak owulki....
A my na sylwka to nigdzie nie idziemy...bo co ja z bejbe zrobie:sorry2: raczej nie da się nikomu położyć spać...eh..może za rok.a poszłabym gdziekolwiek........

Sciskam wszystkie które pragną zajść :-):-):-) uda się wszystkim na pewno :-):-):-) co do entuzjazmu......... na razie jest szok bo my w sumie w grudniu sprobowalismy tak na probe bez zabezpieczenia i w ogole nie liczylam na to , ze sie uda akurat teraz :-):-) wiec na razie jest jeszcze szok co moze si wydac dziwnym ale kazdego nastepnego dnia przyzwyczajam sie do mysli bycia mamą i juz kocham tego szkraba małego :-):-) a tatus szaleje ze szczęścia :-D:-D

Puk puk. ;-)

Calineczko i Jagódko - ogromne gratulacje! :-) Czy i ja załapię się na odrobinę fluidków jeszcze? :zawstydzona/y:

Kerna,przepraszam...

Ja już od rana byłam załatwiać sprawy jakies tam,teraz z Zuzią oddelegowałyśmy G. do pracy,a same zajadamy się chrupiącymi bułeczkami. :-D
Śnieżek sypie! :-D

U Nas już żółty serek się "gotuje" :-p ,więc niedługo zabieramy się za robotę. :cool2:

Co do pomocy w kuchni,to naprawdę polecam - super sprawa! :-)

JAGODKA dzięki za gratulacje... dziś idę do lekarza zobaczyć czy i u mnie pęcherzyk zechce wyjrzeć.... Ja tobie gratuluję tego widoczku, bo wiem że to normalnie miodek na serducho :tak:

chiara no to też masz bogatą historię... a teraz badałaś sięu ginka z twoimi dolegliwościami? czy na żywiołek lecisz?

Dziewczyny normalnie się zesram ze strachu... USG mi się nie zmieści tak jestem spięta... Do tego A. ma jakieś fochy i mnie okrutnie dodatkowo denerwuje..... :baffled:

reklama
Kerna,u Nas frajdę sprawiało na początku wykrajanie ciasteczek,wałkowanie. ;-) Teraz najlepszą "zabawą" jest ugniatanie ciasta lub jego miksowanie. ;-)
Co do przeprosin,to za wczoraj,że Cię zdołowałammm. :-( Nie chciałam naprawdę!

Marulka,a na którą masz wizytę?

Do góry