reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Jagódka czy ja Tobie gratulowałam, chyba tak , ale to nic pogratuluję jeszcze raz -to może mi sie wreszcie uda.GRATULUJĘ.

Dziękuję bardzo!!!!

Przesyłam Tobie i innym staraczkom fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mnie tutaj dawno nie było.bo lekarz chciał wykluczyć ciążę pozamaciczną,naszczęście udało się dzień przed wigilią :)

Ale miłe wiadomosci na koniec dnia!!!!!
GRATULACJEEEEEEEE:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Ja tez chce troszke fluidków,bardzo proszę;-)

Ale sie ciesze:-)
Moze nas pozarazacie:cool2:

Natchnełyście wątek nowym optymizmem. Dużo nas właśnie rozpoczęło nowe cykle, to my ostro zaczniemy przytulanki. Teraz 3majcie za Nas kciuki.

Dziękuję bardzo!!!!

Przesyłam Tobie i innym staraczkom fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mnie tutaj dawno nie było.bo lekarz chciał wykluczyć ciążę pozamaciczną,naszczęście udało się dzień przed wigilią :)

Jagodka to mieliscie piekne swieta:rolleyes:

Dziewczyny mam nadzieje ze nie zrozumiałyscie mnie zle!!!!
Chodziło mi o to ze nie raz z mezem załujemy ze nie było jakiejsc wpadki,przynajmniej nie zastanawiała bym sie co i jak !!!1Kiedy trzeba a kiedy mozna odpoczywac:zawstydzona/y:

Czasami własnie to wsłuchiwanie sie w siebie doprowadza mnie do szłu:wściekła/y:

I juz nie raz sie zastanawiałam,czy to ze kiedy było ok,regularne cykle,nie bolace piersi, brak kłucia w podbrzuszu było spowodowane tym ze nie zwracałam na to uwagi,a teraz jakie kolwiek burkniecie w brzuchu a ja siedze i zachodze w głowe co jest grane:confused:

Kinga ma rcje jak bardzo sie stresujesz to idz do lekarza i porozmawiaj o swoich obawach,o swoich podejrzeniach.
A robiłyscie jakies badania?>???????
Bierzecie kawas foliowy????Kurcze ja jakos o nim zapominam:wściekła/y:

Ja już przestałam sięwsłuchiwać w siebie bo naprawdę można zwariować, coś mi w brzuchy burknie i myślę ooo może coś jest a potem okazuje sięże to tylko wzdęcie ;-)

Ehhh dziewczyny jak ja bym chciała zeby juz nam sie udało:tak:

Suzi kto by nie chciał :confused:

Ja mam podstawy do mysli pesymistycznych, a mimo to caly czas wierze, ze w tym cyklu na pewno bedzie fasola!

I tak trzymać! :tak:

Dwa robione testy wykazały II kreski @ nie przylazla od 24 12 2009 a cykle zawsze regularne wiec chyba to mała fasoleczka w moim brzuszku :-)

GRATULUJĘ SERDECZNIE!

U mnie 70zl - ni duzo ni malo, ale najgorsze jest to, ze jak sie idzie prywatnie to za wszystkie dodatkowe badania tez trzeba placic:no: Ale trudno... Zdrowie najwazniejsze!

U Ciebie dużo taniej. Ja to wymyśliłam że zrobie usg i badania hormonów i pójdę prywatnie bo jak pójdę bez niczego to i tak mnie wyslą na badania a jak pójdę z gotowym to już po pierwszej wizycie będę wiedziała co jest grane.

Dziękuję bardzo!!!!

Gratuluję! :-):-):-)

reklama
U Ciebie dużo taniej. Ja to wymyśliłam że zrobie usg i badania hormonów i pójdę prywatnie bo jak pójdę bez niczego to i tak mnie wyslą na badania a jak pójdę z gotowym to już po pierwszej wizycie będę wiedziała co jest grane.
To jest dobry pomysl. A czy skierowanie na badania poziomu hormonow tarczycowych (czy jak to sie tam nazywa) moze wypisac inny lekarz, np rodzinny lub gin, czy musi endokrynolog? A to usg to gdzie sie robi?

Do góry