reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Gratuluję koleżanko, jakoś tam mało entuzjastycznie zabrzmiało-albo ja tak to odczytałam.
Dziewczyny proidukujecie te strony , że ledwo mogę doczytać.
Zwolnijcie tempo.

Boszesz ale wy bazgrolicie, nadrobić was nie mogę, czytam i czytam i końca nie ma.

Super byłam w tym roku tam na wakacjach, ładnie się opaliłam tylko moje pośladki raziły ognistą czerwienią(zapomniałam ich posmarować balsamem- jak człowiek stary tak głupi):-D:tak::-):-p
Ja niestety jestem z drugiej stony bo z Chojnic.

Cieszę sięże ci się podobało :-) Nieźle sobie dupkę popaliłaś. A gdzie mieszkałaś?
Ja mam koleżankę z studiów ale nie w Chojnicach tylko w Człuchowie ale to chyba blisko.

ja to tez mialam rekordowa owulke jak zaszlam w ciaze wtedy mialam owu w 62 dniu cyklu ... powaznie mowie... wczesniej @ wywolywalam luteina i pozniej taki cykl mialam i zaszlam w ciaze wlasnie podczas tej owulki w 62 dniu od @ ... makabra jakas...

Serio, w 62 dniu cyklu? :szok:

Witam dziewczeta!
A mi to rece i majtki dzisiaj opadly! Probowalam sie zarejestrowac do endokrynologa. W jednej przychodni mi powiedzieli, ze na najblizsze 3 miesiace wszystkie miejsca sa juz zajeta. W drugiej, ze na styczen bylo 10(!!!) miejsc i sa juz zajete i moge pytac w styczniu. Namienie tylko, ze rzecz dzieje sie w powiatowym, 15sto tysiecznym miasteczku...:no:
Wiec albo musze szukac w wiekszych miastach albo isc prywatnie. Tylko z tymi prywatnymi wizytami jest tak, ze sama wizyta moze duzo nie kosztuje, ale pozniej za kazde badanie trzeba placic z wlasnej kieszeni...:wściekła/y:MASAKRA

U mnie to samo, na NFZ porażka choć mi rodzinny mówił że najlepiej iść w takiej sytuacji prywatnie a u mnie prywatnie wizyta kosztuje 120 zł :szok: i to bez usg (bo chciałam usg tarczycy).

A ja to dziś tak się zakręciłam że zapomniałam zadzwonić i zapisać się do ginka.
Owu nie wiem czy mam, śluzu trochę przeźroczysty ale nie wiem czy on taki rozciągliwy, tego bym nie powiedziała. Cóż M i tak nie ma ... :-(

Normalnie wzruszyłam się na "M jak miłość" co mi się nie zdarza i to na serialach ale jak pomyslałam o rocznicy ślubu i to 50 lat ... hm pięknie, takie poweinny być wszystkie małżeństwa :happy2:

:-)
po 4 cyklach... ten cykl był oparty na samoobserwacji - żadnych leków... zobaczymy co z tego będzie bo to dopiero początek 5. tygodnia... mam nadzieję, że będzie w porządku... Wam życzę z całego serducha tego samego co ja dziś zobaczyłam!!!!!!

i jeszcze garstka: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

wszystkim się uda!! zobaczycie :tak:

są dwie kreski... wyraźnie... potem dodam zdjęcie, a póki co porcja fluidków dla Was moje kochane pipki:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

łapać i fasolkować - nie zostawiajcie mnie samej:-)

A. cieszy się jak dziecko... ja modlę się żeby było w porządku... po świętach zajrzymy do brzucha u lekarza.

Marulka - kochana - GRATULUJE z całego serca!!!!!!

Dawno mnie nie było na forum!

Ja jestem w 6tyg....w końcu pęcherzyk się pokazał...:tak:
:-)

Asiucha-L Nocowałam u przyjaciół z Malborka bo mieli wynajęte lokum-to był tylko weekend. Ale fajnie było mimo że dupka spalona. Masz rację Człuchów to 15 km ode mnie.

U mnie to samo, na NFZ porażka choć mi rodzinny mówił że najlepiej iść w takiej sytuacji prywatnie a u mnie prywatnie wizyta kosztuje 120 zł :szok: i to bez usg (bo chciałam usg tarczycy).
U mnie 70zl - ni duzo ni malo, ale najgorsze jest to, ze jak sie idzie prywatnie to za wszystkie dodatkowe badania tez trzeba placic:no: Ale trudno... Zdrowie najwazniejsze!

reklama
Do góry