calineczka27
Fanka BB :)
Dwa robione testy wykazały II kreski @ nie przylazla od 24 12 2009 a cykle zawsze regularne wiec chyba to mała fasoleczka w moim brzuszku :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dwa robione testy wykazały II kreski @ nie przylazla od 24 12 2009 a cykle zawsze regularne wiec chyba to mała fasoleczka w moim brzuszku :-)
Super byłam w tym roku tam na wakacjach, ładnie się opaliłam tylko moje pośladki raziły ognistą czerwienią(zapomniałam ich posmarować balsamem- jak człowiek stary tak głupi):-)
Ja niestety jestem z drugiej stony bo z Chojnic.
ja to tez mialam rekordowa owulke jak zaszlam w ciaze wtedy mialam owu w 62 dniu cyklu ... powaznie mowie... wczesniej @ wywolywalam luteina i pozniej taki cykl mialam i zaszlam w ciaze wlasnie podczas tej owulki w 62 dniu od @ ... makabra jakas...
Witam dziewczeta!
A mi to rece i majtki dzisiaj opadly! Probowalam sie zarejestrowac do endokrynologa. W jednej przychodni mi powiedzieli, ze na najblizsze 3 miesiace wszystkie miejsca sa juz zajeta. W drugiej, ze na styczen bylo 10(!!!) miejsc i sa juz zajete i moge pytac w styczniu. Namienie tylko, ze rzecz dzieje sie w powiatowym, 15sto tysiecznym miasteczku...
Wiec albo musze szukac w wiekszych miastach albo isc prywatnie. Tylko z tymi prywatnymi wizytami jest tak, ze sama wizyta moze duzo nie kosztuje, ale pozniej za kazde badanie trzeba placic z wlasnej kieszeni...MASAKRA
po 4 cyklach... ten cykl był oparty na samoobserwacji - żadnych leków... zobaczymy co z tego będzie bo to dopiero początek 5. tygodnia... mam nadzieję, że będzie w porządku... Wam życzę z całego serducha tego samego co ja dziś zobaczyłam!!!!!!
i jeszcze garstka: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
wszystkim się uda!! zobaczycie
są dwie kreski... wyraźnie... potem dodam zdjęcie, a póki co porcja fluidków dla Was moje kochane pipki:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
łapać i fasolkować - nie zostawiajcie mnie samej:-)
A. cieszy się jak dziecko... ja modlę się żeby było w porządku... po świętach zajrzymy do brzucha u lekarza.
U mnie 70zl - ni duzo ni malo, ale najgorsze jest to, ze jak sie idzie prywatnie to za wszystkie dodatkowe badania tez trzeba placic Ale trudno... Zdrowie najwazniejsze!U mnie to samo, na NFZ porażka choć mi rodzinny mówił że najlepiej iść w takiej sytuacji prywatnie a u mnie prywatnie wizyta kosztuje 120 zł i to bez usg (bo chciałam usg tarczycy).
Jagódka czy ja Tobie gratulowałam, chyba tak , ale to nic pogratuluję jeszcze raz -to może mi sie wreszcie uda.GRATULUJĘ.:-)
Ja jestem w 6tyg....w końcu pęcherzyk się pokazał...
:-)