eijf
Fanka BB :)
za kazdym razem niemal,jak cos napiszesz,to moge sie pod tym podpisac.ja tez nie chce zyc bez dzieci,nie pociaga mnie robienie kariery (zawsze to mowilam);pociagaja mnie prostsze rzeczy w zyciu.Rowniez boje sie ze cos jest nie tak.Dlatego dzis mam nadzieje umowic sie z lekarzem(znow kolejne koszty.ta ciaza niezle mnie kosztuje a nawet jeszcze jej nie ma).Mam nadzieje ze to nic powaznego i ze szybko da sie cos skorygowacaguś a może to nawet jest dobry pomysł, żeby sobie odpuścić... Jedną pociechę już masz a jak podejdziesz do tego na luzie to druga sama się pojawi znienacka u mnie trochę trudniej z odpuszczeniem, bo nie mamy jeszcze dzieci...pewnie to zależy od perspektywy i sytuacji ale dla mnie w tej chwili nawet jedno dziecko to byłoby błogosławieństwo, nie wyobrażam sobie w ogóle nie mieć dzieci a w głębi czai się lęk, że moze coś jest z nami nie tak... faktycznie lepiej wszystko posprawdzać u lekarza, może jakaś drobna przyczyna powoduje, że nie można zajść w ciążę od razu.
aha i troche pociesza mnie fakt ze mam znajome ktorym udalo sie po pol roku,po 10 mc.nie byly chore po rpostu tyle im zajelo.(ale nie wiem oczywicie na ile prowadzily te swoje obserwacje)