kiciaq87
Fed up.....
zmykam do wyrka, trzymam kciuki za temperaturki ;-) do jutra kobitki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dopoki nie ma @ tez sie ludze.Patrze na te wykresy na ff i mysle sobie,tak tez moze byc...jednak prawda jest taka ze znam swoje cialo i w drugiej fazie mam po porstu wysokie temperatury nawet bez ciazyu mnie właściwie bez zmian, nawet znowu maleńki spadek, ale cały czas tempka na podobnym poziomie.. Dlaczego ona mi nie rośnie??:-( tracę już nadzieję :-( z jednej strony cieszę się, że niżej nie spadła, ale z drugiej jednak powoli spada i już nastawiam się na @...W ciąży nie powinny być takie niskie :-(, wiem że wykresy FF są różne, ale ja prawie zawsze m iałam wyższe tempki w tej drugiej fazie, rzadko kiedy 37, ale tak 36,8-36,9 czasem dosięgało. Jestem prawie pewna, że dostanę @. No nic, trzeba czekać, wszystko się niedługo wyjaśni.
Przepraszam, że tak smęcę z samego rana. Już się biorę w garść
dziekuje.sa tak kochane na jakie wygladaja;dwie dziewczynki.jak na razie moje jedyne dzieci...Piekne koteczki, normalnie radosc dla oka ile masz dwa?? dziewczynki, czy chlopaczki, czy jedno i drugie:-)