reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
u mnie właściwie bez zmian, nawet znowu maleńki spadek, ale cały czas tempka na podobnym poziomie.. Dlaczego ona mi nie rośnie??:-( tracę już nadzieję :-( z jednej strony cieszę się, że niżej nie spadła, ale z drugiej jednak powoli spada i już nastawiam się na @...W ciąży nie powinny być takie niskie :-(, wiem że wykresy FF są różne, ale ja prawie zawsze m iałam wyższe tempki w tej drugiej fazie, rzadko kiedy 37, ale tak 36,8-36,9 czasem dosięgało. Jestem prawie pewna, że dostanę @. No nic, trzeba czekać, wszystko się niedługo wyjaśni.
Przepraszam, że tak smęcę z samego rana. Już się biorę w garść:tak:

Hej dziewczynki:) U mnie dziś tempka troszke wzrosła z 36,22 na 36,31. Ranbyła u rodziców i odebrałam paczkę z allegro z testami. No i oczywiście od razu jeden zrobiłam. Niestety 1 kreska... Ale po pierwsze nie było to z porannego moczu a do terminu @ jeszcze 2 dni, po drugie od rana wypiłam juz 2 szklanki wody i troche kawy więc łudzę się, ze test mógł sie pomylić. Zobaczymy jak jutro będzie wygladała temperatura i czy @ sie nie pojawi... Nadzieji jeszcze nie straciłam:) Zielona dzięki za info o nk:)
Miłego dnia wszystkim życzę:) Trzymam kciuki za tempki i pozytywne testy:)

Od razu mowie.@ przyszla:wściekła/y::angry::sad:.Wczoraj nastapilo to tego sie obawialm;temperatura wieczorem spadla drastycznie w dol.mimo tego nie spodziewalam sie @ juz dzis a dopiero w srode...plusem tego ze jest dzisiaj to to ze nie bede zyla dzien dluzej z daremnymi nadziejami i ze szybciej zaczal mi sie cykl;akurat zmieszcze sie ze staraniami (mam nadzieje) przed wyjazdem w te "papierowe sciany"...jesli w ogole moge mowic o plusach...myslalam ze nie bede plakac ale i tak rycze.Z bolu fizycznego bo dawno mnie tak brzuch nie bolal i z psychicznego ze po raz kolejny sie nie udalo.Tak bylam optymistycznie nastawiona!Tyle klucia brzucha na nic.Juz niczemu nie moge wierzyc!Nie poszlam dzis do pracy bo nie bylabym w stanie tam byc.Mam dola i brzuch mi rozrywa(na szczescie znalazlam ostatnia nospe).Chce juz wakacje!Zaraz tez lapie za telefon i umawiam sie z moim lekarze w PL.jest mi strasznie,strasznie przykro!No i gdzie ja mam teraz pisac?
p.s.zielona mowilam ze nie bedziesz sama

wisienka ja w Ciebie wierzę, mimo że Ci ta tempka tak spadła - bo zazwyczaj jak spada to już się nie podnosi i jest @. A u mnie niby wszystko cały czas w tych wyższych krateczkach a mimo to w siebie mi trudniej uwierzyć, to chyba naprawdę jest jakiś mechanizm obronny, boję się rozczarowania. Z drugiej strony tak chciałam, żeby dzisiaj podskoczyła wysoko ehhh marzenia;-):-p

u mnie właściwie bez zmian, nawet znowu maleńki spadek, ale cały czas tempka na podobnym poziomie.. Dlaczego ona mi nie rośnie??:-( tracę już nadzieję :-( z jednej strony cieszę się, że niżej nie spadła, ale z drugiej jednak powoli spada i już nastawiam się na @...W ciąży nie powinny być takie niskie :-(, wiem że wykresy FF są różne, ale ja prawie zawsze m iałam wyższe tempki w tej drugiej fazie, rzadko kiedy 37, ale tak 36,8-36,9 czasem dosięgało. Jestem prawie pewna, że dostanę @. No nic, trzeba czekać, wszystko się niedługo wyjaśni.
Przepraszam, że tak smęcę z samego rana. Już się biorę w garść:tak:
dopoki nie ma @ tez sie ludze.Patrze na te wykresy na ff i mysle sobie,tak tez moze byc...jednak prawda jest taka ze znam swoje cialo i w drugiej fazie mam po porstu wysokie temperatury nawet bez ciazy:confused2:

reklama
eijf kochana jestem z Tobą :-( to dobrze, że potrafisz dostrzec chociaż jakieś plusy... jakoś miałam przeczucie, że jak Ty dostaniesz @ to ja też, bo bardzo podobne objawy miałyśmy i po raz kolejny lekcja dla nas, że one tak naprawdę nic nie znaczą :-( przytulam
nie zaznaczyłaś dzisiaj tempki, spadła też rano? bo wiesz, że wieczorem to różnie bywa. a ta @ to taka pewna @? rozkręciła się? bo różnie może być...

Do góry