reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

oo matko kochana wreszcie skończylam... ponad godzine czytałam ..... i juz mnie oczy bola i zaraz spac pójde:rofl2:

u mnie dzisiaj spadek tempki do 36,02 a i jeszcze pokazal się sluz taki jak mna owu ale juz jestem tydzien po co to moze znaczyc?

mmm jaką ty wczesniej miałas temperature?? bo ten śluz i taka niska tempka to może teraz jest owulacja?? chociaż mówisz że testy robiłas:confused2: ale czytałam ze testy nie są do konca wiarygodne, lepszą wskazówką jest śluz i tempperatura,

zielona, nie tylko ty..... ja zawsze miałam cykle 28 dniowe, ostatni zrobił niespodzianke i był 24 a ten zapowiada sie 30 dniowy, i jak tu nie zwariować?

ty masz pokręcony cykl a ja temperaturę:rofl2:

zielona krewetka i mmm to ja dołączam do was z pokręconym ,dziwnym cyklem...:crazy: bo u mnie to w ogóle nic nie wiadomo :wściekła/y:

To i ja sie tu dopisze... Bardzo, bardzo staralismy sie w lipcu, no i chyba nasze trudy zostaly wynagrodzone. Wreszcie. Bo od stycznia sie staramy, a kazda kolejna @ wywolywala lzy i fatalny nastroj.
Ale wczoraj zrobilam test i okazalo sie ze to juz 2 tydzien od zaplodnienia!!!!
Tak bardzo sie cieszymy, ale i martwimy by wszystko bylo ok.....
Kasia

Gratulacje Katik:-):-)

reklama
to i ja dołączam do pokręconych cykli... za każdym razem inaczej także chyba się kwalifikuję:-D

eijf
no no widzę,że światowa z Ciebie kobieta:-D

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki. Dawno się nie odzywałam ale czytam sobie trochę.Dzisiaj nie wytrzymałam i zrobiłam sobie test-wynik negatywny.Pocieszam się że skoro @miałam 1.07 a ostatnie przytulanko nyło 19.07 (nie mogliśmy później)to mógł jeszcze nie wyjśc bo wykrywa 6-dniową ciążę.
Zapisałam się do gin. na 3.08 więc jak @ nie przyjdzie to nadzieja będzie.
Jeżeli chodzi o bóle podbrzusza o których piszecie to u mnie jest tak że w poprzednich miesiącach już na 2 tyg. przed @ miałam bóle brzucha i w połowie takie delikatne jedno dniowe plamienie.W tym za to nic nie było i brzuch mniej boli.
Jak byłam w pierwszej ciąży to jak głupia czytałam i wyszukiwałam jakichkolwiek objawów i nic.Jedyne co pamiętam to jednego dni mi trochę krwi poleciało i latałam do kibla bo myślałam że już okresu dostaję.
Trzymam za Was kciuki i za siebie oczywiście też. :-)

Hej dziewczynki. Dawno się nie odzywałam ale czytam sobie trochę.Dzisiaj nie wytrzymałam i zrobiłam sobie test-wynik negatywny.Pocieszam się że skoro @miałam 1.07 a ostatnie przytulanko nyło 19.07 (nie mogliśmy później)to mógł jeszcze nie wyjśc bo wykrywa 6-dniową ciążę.
Zapisałam się do gin. na 3.08 więc jak @ nie przyjdzie to nadzieja będzie.
Jeżeli chodzi o bóle podbrzusza o których piszecie to u mnie jest tak że w poprzednich miesiącach już na 2 tyg. przed @ miałam bóle brzucha i w połowie takie delikatne jedno dniowe plamienie.W tym za to nic nie było i brzuch mniej boli.
Jak byłam w pierwszej ciąży to jak głupia czytałam i wyszukiwałam jakichkolwiek objawów i nic.Jedyne co pamiętam to jednego dni mi trochę krwi poleciało i latałam do kibla bo myślałam że już okresu dostaję.
Trzymam za Was kciuki i za siebie oczywiście też. :-)
ja tez mialam @ 1.07, tez mam negatywne testy i tez jeszcze sie ludze.
aha i tez jednego dnia poleciala mi krew i tez latalam sprawdzac.

to i ja dołączam do pokręconych cykli... za każdym razem inaczej także chyba się kwalifikuję:-D

eijf
no no widzę,że światowa z Ciebie kobieta:-D
uwielbiam jezdzic!wlasciwie to dawno sie nigdzie nie wybiralam bo ciagle tylko do polski latam rodzinke odwiedzic...tez trzeba.No ale moze jeszcze w tym roku jesienia uda sie pojechac na prawdziwe wakacje.marze o curacao albo choc troche blizej np do grecji.byleby jeszcze troche slonca zalapac bo lato tak szybko mija.Z jednej strony strasznie chce by ten czas lecial (a to do owulacji,a to do testowania) a potem wlasnie piekne ,jasne sloneczne dni sie koncza...
p.s. no a jak wam sie "moje dzieci" podobaja?

kiciaq
z Ciebie też bardzo ładna kobita:-D

uciekam laski coś mi net szwankuje , a jutro do pracy, także trzymajcie sie ciepło i do jutra!

reklama
uwielbiam jezdzic!wlasciwie to dawno sie nigdzie nie wybiralam bo ciagle tylko do polski latam rodzinke odwiedzic...tez trzeba.No ale moze jeszcze w tym roku jesienia uda sie pojechac na prawdziwe wakacje.marze o curacao albo choc troche blizej np do grecji.byleby jeszcze troche slonca zalapac bo lato tak szybko mija.Z jednej strony strasznie chce by ten czas lecial (a to do owulacji,a to do testowania) a potem wlasnie piekne ,jasne sloneczne dni sie koncza...
p.s. no a jak wam sie "moje dzieci" podobaja?

Piekne koteczki, normalnie radosc dla oka :tak: ile masz dwa?? dziewczynki, czy chlopaczki, czy jedno i drugie:-)

Do góry