oo matko kochana wreszcie skończylam... ponad godzine czytałam ..... i juz mnie oczy bola i zaraz spac pójde
mmm jaką ty wczesniej miałas temperature?? bo ten śluz i taka niska tempka to może teraz jest owulacja?? chociaż mówisz że testy robiłas ale czytałam ze testy nie są do konca wiarygodne, lepszą wskazówką jest śluz i tempperatura,
zielona krewetka i mmm to ja dołączam do was z pokręconym ,dziwnym cyklem... bo u mnie to w ogóle nic nie wiadomo
Gratulacje Katik:-):-)
u mnie dzisiaj spadek tempki do 36,02 a i jeszcze pokazal się sluz taki jak mna owu ale juz jestem tydzien po co to moze znaczyc?
mmm jaką ty wczesniej miałas temperature?? bo ten śluz i taka niska tempka to może teraz jest owulacja?? chociaż mówisz że testy robiłas ale czytałam ze testy nie są do konca wiarygodne, lepszą wskazówką jest śluz i tempperatura,
zielona, nie tylko ty..... ja zawsze miałam cykle 28 dniowe, ostatni zrobił niespodzianke i był 24 a ten zapowiada sie 30 dniowy, i jak tu nie zwariować?
ty masz pokręcony cykl a ja temperaturę
zielona krewetka i mmm to ja dołączam do was z pokręconym ,dziwnym cyklem... bo u mnie to w ogóle nic nie wiadomo
To i ja sie tu dopisze... Bardzo, bardzo staralismy sie w lipcu, no i chyba nasze trudy zostaly wynagrodzone. Wreszcie. Bo od stycznia sie staramy, a kazda kolejna @ wywolywala lzy i fatalny nastroj.
Ale wczoraj zrobilam test i okazalo sie ze to juz 2 tydzien od zaplodnienia!!!!
Tak bardzo sie cieszymy, ale i martwimy by wszystko bylo ok.....
Kasia
Gratulacje Katik:-):-)