reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
ja to wogole juz siebie nie czaje, jak w zeszlym miesiacu niby ciaza byla, bolalo mnie podbrzusze od owulki do samego konca, tak teraz ciazy nie ma, a podbrzusze boli caly czas, tak cmi, niby nic ale jednak drazni mnie to, nie wiem czy ja taka wrazliwa na te hormony jestem czy co:eek:

zielona, widzialam twoja wiadomosc, pozwole sobie tu odp.wyjezdzilam sie rzeczywiscie,szczescie dopisywalo.bylo tego nawet wiecej i do dzis przeklinam ze nie mialam ze soba aparatu cyfrowego snujac sie po szwajcarskich gorach czy o malo nie zabijajac sie na snowboardzie w dolomitach...mam nadzieje ze jak juz sie dorobimy potomka to nie zrezygnujemy z jezdzenia.moj chlopak juz wspominal jak lecac do afryki widzial malutkie dzieciatka wiec on nie widzi problemu.oby juz wkrotce

ja to wogole juz siebie nie czaje, jak w zeszlym miesiacu niby ciaza byla, bolalo mnie podbrzusze od owulki do samego konca, tak teraz ciazy nie ma, a podbrzusze boli caly czas, tak cmi, niby nic ale jednak drazni mnie to, nie wiem czy ja taka wrazliwa na te hormony jestem czy co:eek:
u mnie nie wiem dlaczego wieczorami sie niezle rozkreca jak teraz np.wlasciwie to caly czas cmi i boli ale poznym popoludniem i wieczorem najbardziej.i naprawde nie wymyslam ze inaczej boli!wiec czemu te cholerne testy nie wychodza.zaden!

Dziewczyny nie martwcie się..ja wierzę,że wam się uda!Do niedawna myślałam,że jestem bezpłodna.Dwa lata z moim Mirkiem i nic...a wystarczały 3 cykle z duphastonem:)Udało się szybciej niż liczyłam.

reklama
Dziewczyny nie martwcie się..ja wierzę,że wam się uda!Do niedawna myślałam,że jestem bezpłodna.Dwa lata z moim Mirkiem i nic...a wystarczały 3 cykle z duphastonem:)Udało się szybciej niż liczyłam.
O jej,2 lata.mam nadzieje ze nas to ominie ale wlasnie z tego powodu jak sie nie uda wybiore sie do lekarza.czasem wystarczy niewiele by sobie pomoc

Do góry