reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Wisienka Mazia -dziękuje. Faktycznie ten wykres rozjaśnił mi pojęcie i dokształciłam się troszkę w tym temacie:tak: Tyle tutaj postów że już nie nadrobię -odkąd byłam rano cała epopeja się napisała:-D:-D:-D trzymam kciuki za fasolinki i teściki.
czasami koszmar jak wszystkie zasiadamy za komputrem...

Eijf wiem coś o tym:-D:-D:-D trudno nadrobić a nie ma mowy o zapamiętaniu:tak::tak: ale łatwiej jest kiedy sie z kimś rozmawia. Tylko mężczyzn mi szkoda bo w połowie cyklu uciekają gdzie pieprz rośnie odpocząć a po 16dc są totalni zaniedbani bo babeczki na forum buszują haha:tak::-p wpadnę jutro dobranoc

Eijf wiem coś o tym:-D:-D:-D trudno nadrobić a nie ma mowy o zapamiętaniu:tak::tak: ale łatwiej jest kiedy sie z kimś rozmawia. Tylko mężczyzn mi szkoda bo w połowie cyklu uciekają gdzie pieprz rośnie odpocząć a po 16dc są totalni zaniedbani bo babeczki na forum buszują haha:tak::-p wpadnę jutro dobranoc
hihi fragment o tych mężczyznach mi się podoba, prawda prawda :tak::-D:-D:-D

Przyznaje ze racja!

dziewczyny,mnie sie wydaje ze ja za dwa dni naprawde @ dostane...Dziwne te moje miesiace odkad sie staram.leca tak szybko i czesto sobie tego zycze, by czas szybko zlecial,myslac tylko o jednym.szkoda ze potem znow to samo.Nic mi jakos teraz nie wskazuje na to ze sie udalo.matko,od czego to zalezy?

eijf, tempka Ci wskazuje na to, że się być może udało :tak: ja się tego trzymam, trochę odzyskałam nadzieję, ale i tak co chwilę zaglądam se w gacie:-D :rofl2: czy @ nie przychodzi... w sumie nawet nie ma prawa, bo tempka nie spadła dzisiaj.

Pamiętaj, Marlenka nasza też miała pod koniec przeczucie, że chyba jednak się nie udało. Na szczęście nasze zmienne nastroje nie decydują o tym, czy fasolka jest czy jej nie ma ;-)

zgodnie z zaleceniem mazi sprawdziłam sobie szyjkę i śluz. Na coś tam natrafiłam nakońcu, ale nie mam pojecia czy to twarde czy miękkie i czy wysoko czy nisko :-) zresztą znalazłam w necie, że w ciąży szyjka jest nie wysoko, tylko nisko!!! twarda i zamknięta do tego ma być.
śluzu mam mało, taki dziwny, bo wcale żaden pływający, tylko taki lepki i jakby to określić, tłusty? w dotyku taki tłusty jak krem albo jak oliwka. dziwne to hmm, ale nie wiem czy ostatnio tak też nie miałam bo aż tak nie zwracałam uwagi na śluzik już po owulce.

dziewczyny,mnie sie wydaje ze ja za dwa dni naprawde @ dostane...Dziwne te moje miesiace odkad sie staram.leca tak szybko i czesto sobie tego zycze, by czas szybko zlecial,myslac tylko o jednym.szkoda ze potem znow to samo.Nic mi jakos teraz nie wskazuje na to ze sie udalo.matko,od czego to zalezy?
a mi sie strasznie ciągnie od testu do testu :( jak jest z ta szyjka?? co znaczy jak jest miękka i nisko??

reklama
[ame=http://pl.wikipedia.org/wiki/Szyjka_macicy]Szyjka macicy – Wikipedia, wolna encyklopedia[/ame]
tu sa rysunki ale nic z tego nie rozumiem

Do góry