reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Emilchen twrda jest jak czujesz opór a miekka jak sie wszystko rozlazi jakbyś wkładała palec do ciasta(oczywiscie nie upieczonego takiego z jakiego sie kluski robi np).A nisko jest szyjka ale juz pózniej w dalszej fazie ciązy.A zamknieta i otwarta to dla mnie to samo:-):-)ja tego za Boga nie rozróżniam.

Dobra lece na Monka tylko na chwile wpadłam bo akurat reklamy.

Ps mm nisko jak spokojnie dotykasz palcem,a wysoko jak nie siegasz

reklama
Emilchen twrda jest jak czujesz opór a miekka jak sie wszystko rozlazi jakbyś wkładała palec do ciasta.A nisko jest szyjka ale juz pózniej w dalszej fazie.A zamknieta i otwarta to dla mnie to samo:-):-)ja tego za Boga nie rozróżniam.

Dobra lece na Monka tylko na chwile wpadłam bo akurat reklamy.
mazia dzięki za wszystkie wskazówki, postaram się coś tam wyczuć. już wszystko jedno gdzie ona jest, ważne żeby była fasolinka hihi, znowu mam lepszy humorek, kobieta naprawdę zmienną jest, od śmiechu do płaczu :-D

zielona,lece ogladac.wiedzialam ze dziewczyny ktorych nie bylo padna!
z szyjka daje sobie spokoj.Poza tym znow mnie rozbolalo podbrzusze i boje sie ze poznym wieczorem temperatura spadnie jak ostatnio...tzn w ubieglym cyklu:(pozniej niby znow rano wskoczyla ale tylko na jeden dzien.
p.s. zielona wlasnie zobaczylam ile masz zdjec.nie zdolam wszystkich przejrzec chocbym pekla;)

hej dziewczyny, podlamalam sie troche po tym tescie tak prawde mowiac zrobilam jeszcze jeden tez negatywny wiec jestem pewna ze @ przylezie za kilka dni, ale juz mi lepiej, zakupilam sobie na e bay zestaw 10 testow owu i 5 ciazowych za tanioche wiec bede testowac w przyszlym cyklu:-) i mam nadzieje ze w koncu sie uda:-) ok biore sie teraz za czytanie tych nastu stron z doskoku, bo wlasnie sobie jedzonko robie

hej dziewczyny, podlamalam sie troche po tym tescie tak prawde mowiac zrobilam jeszcze jeden tez negatywny wiec jestem pewna ze @ przylezie za kilka dni, ale juz mi lepiej, zakupilam sobie na e bay zestaw 10 testow owu i 5 ciazowych za tanioche wiec bede testowac w przyszlym cyklu:-) i mam nadzieje ze w koncu sie uda:-) ok biore sie teraz za czytanie tych nastu stron z doskoku, bo wlasnie sobie jedzonko robie
dobrze ze mojego chlopaka nie ma bo by mnie na odwyk wyslal...
ja tez juz chyba ze dwa testy dzis zrobilam...bez komentarza...
juz wiem ze jak nie wyjdzie to pierwsze co wybieram sie po zestaw witamin dla kobiet starajacych sie.cos tam regulujacego tez bylo,zapomnialam jak sie nazywa ale zaczyna sie na c...(tez na sluz chyba),zwiekszam dawke wiesiolka,zamawiam testy przez internet(tym razem tansze!albo kupie je w pl)no i umawiam sie do ginekologa w polsce!niech bada

rety zostawić was na chwile, a tu już tyle nasmarowane!:-)
lecę obrać marachewke,mam nadzieje ,ze nie naskrobiecie nie wiadomo ile;-)

no masz jak tak to piszą jak szalone, a teraz żadnej nie ma:-) no nic to uciekam w takim razie ale pewnie jeszcze zajrze żeby nadrobic te 10 str które sie pojawią pod moja nieobecność;-)

Ostatnia edycja:
strasznie ,ale to strasznie kluje mnie brzuch.w takich momentach mysle sobie "przeciez tak nie kluje jak @ idzie"....

reklama
emilchen- kochana, tę samą uczelnię kończyłyśmy:-)tylko, że ja instytut pedagogiki, jeszcze na krzywoustego, w zeszłym roku:-)
no ja też!!! dwa lata temu na krzywoustego kończyłam pedagogikę społeczną!!! poza tym w Jelitkowie ale to rok temu. ale jaja :-D to się pewnie spotykałyśmy! a jaki konkretnie kierunek??

Do góry