reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Ja się nie nakręcam,a przynajmniej staram się tego nie robić....patrze na to co ma byc to będzie,ale ja mam juz dziecko więc może mi jest łatwiej????na pewno inaczej...!???

A jaki step masz? Ja mogłabym się wyrwać ale jakoś tak samej to mi smutno..mój mąż chodzi na siłkę 2x w tyg i pewnie zrzucił juz 10kg

Moj mąz zaczął chodzic na siłownie jak mu powiedziałam, ze kiedys to miał miesnie na rekach takie fajne a teraz sflaczał :szok::-D to była moja odpowiedz na oponke :-D:-D no i od nastepnego dnia poszedł na siłkę:-D

co do stepu to ja mam firmy Domyos. Nie ważne jest w sumie jaki step masz (ja mam plastikowy) ale ważne, zeby miał pod spodem gumowe punkciki, zebys sie w domu nie ślizgała bo mozna ujechac i zrobic sobie krzywdę. Ja za mój dałam 60 zł

tak wygląda http://www.decathlon.com.pl/PL/step-160-10521318/

reklama

TESTUJĄCE:

zielona wampirzyca 17-18 listopada ???
skowronek- 21 listopada
martulka- 21 listopada
Ren- 23 listopada
maćku- 25 listopada
kinga85- 28 listopada
biedroneczka- 30 listopada
jagodka1231- 5grudnia

ZAFASOLKOWANE:

Agapas :) -
dorkaa -
pati1159 - 3 cykl
mazia -
krewetka -
waniliowa - 1 cykl
sandrahaha - 18 cykl
scorpioniczkaa :) - 3 cykl
agast22 - 2 cykl
bakteria - 1 cykl
Nikiforka- 10 cykl
Sara211- 1 cykl
aisim- 3 cykl
eijf- 7cykl

OBECNE STARACZKI:

zielona.wampirzyca- 8 cykl
Hope33-okolo 16 cykl
Martilla - 6 cykl
agniesiar - 11 cykl
mmm -6 cykl
Noukie - 5 cykl
Marzi55 - 4 cykl
emilchen-URLOPIK
jagódka1231- 4 cykl
toska32- URLOPIK
chup - 1 cykl
Melissa-
kinga85 - 2 cykl
katia_793 - 9 cykl
Anulin- 2 cykl
biedroneczka1980- 7 cykl
rudka - 3 cykl- URLOPIK
maćku - 4 cykl
Ren - 3 cykl
wisienka83-URLOPIK
ilonkasz- 2 cykl
&Ewcia - 8 cykl
iwcia81- - 1 cykl
agutkaZG - 4 cykl
nanusia - około 18 cykl
chiara1 - 1 cykl
Maxymka - 3cykl
martulka - 4cykl
Scully - 2 cykl
olcia23 - 1 cykl
elleth - 3cykl
milusia83 -
Pajka - 14cykl
Sylwia - 4 cykl

dopisałam siebie...
pozdrawiam ciepło :)

Witam!
BYlam w koncu u tego gina. I jestem lekko przerazona:szok: Opowiedzialam mu nasza wzruszajaca historie, zrobil mi usg i stwierdzil, ze mnie wysle na badanie droznosci jajowodow!!! a zdaje sie, ze dziewczyny pisaly, ze to boli!!! Przy okazji maja mi zrobic badania hormonow... A jak u mnie bedzie oki to M pojdzie na odstrzal.
Ale sie zastanawiam, czy to normalne, ze mnie tak od razu na takie badanie wysyla? Czy powinnam sie raczej cieszyc? Sama nie wiem...
Musze tylko poczekac na @. Bo gdyby czasem byla fasolka, "bysmy jeszcze narozrabiali"...
I teraz podwojnie nie chce @ - z powodu fasolki i zeby nie isc na to badanie!!!

Witam!
BYlam w koncu u tego gina. I jestem lekko przerazona:szok: Opowiedzialam mu nasza wzruszajaca historie, zrobil mi usg i stwierdzil, ze mnie wysle na badanie droznosci jajowodow!!! a zdaje sie, ze dziewczyny pisaly, ze to boli!!! Przy okazji maja mi zrobic badania hormonow... A jak u mnie bedzie oki to M pojdzie na odstrzal.
Ale sie zastanawiam, czy to normalne, ze mnie tak od razu na takie badanie wysyla? Czy powinnam sie raczej cieszyc? Sama nie wiem...
Musze tylko poczekac na @. Bo gdyby czasem byla fasolka, "bysmy jeszcze narozrabiali"...
I teraz podwojnie nie chce @ - z powodu fasolki i zeby nie isc na to badanie!!!

Podobno to badanie boli ja miałam robioną laparodskopie i przy okazji mi sprawdzali, czy nie mam zrostów więc mysle, ze to o drożność chodziło, ale ból był juz po.
Ja na Twoim miejscu najpierw zrobiłabym badania M a potem, zeby za Ciebie sie brali.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry