reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

witam dziewczyny mam pytanie moge z wami popisac????

Malwina....o ile zmądrzałaś i nie będzie pisać tutaj żadnych kłamstw i nie będziesz kręcić jak ostatnim razem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y:

no to faktycznie inna sytuacja.. może to nic związanego z "narządami" tylko tak boli... mam nadzieję, że nie będzie z tego jakiejś niemiłej wiadomości w pon.:tak:

A może poprostu zbliża sie owulka i tyle!!!?!!?!Co z tego,że to 11dc....

reklama
Witaj
pewnie, ze tak :-)

Witam cię
U mnie pogoda słoneczna i nawet ciepło słoneczko świeci od wczoraj.
Później musze jechac do teśców na ich rocznice slubu bo robia male przyjecie i nie wiem co mam im kupic na prezent bo tak z pustymi rękami troszke głupio iśc
moze wy mi poradzicie co moge kupic

iwonka zmadrzałam i wiem ze postepowac zle nie warto

Malwina 91 - witaj na forum

marulka - hm... w takim razie kolejny cykl:-( ale za to mikołaj :-) trzeba listy ponapisywać i wysłać żeby nie zapomniał ;-)

milusia83 - kobietko życzę ci już fasoleczki przy tym cyklu :tak: bo po co czekać 10 lat :-)

pajkaa - ja jak mam bóle podbrzusza czy jajników to cieszę się. Nie znam się na tyle czy to owulacja czy nie, ale sam fakt, że pracują jest super :-) uznaj to za dobry znak :-)

chiara - ja też ograniczyłam kofeinkę...;-) czego się nie robi dla fasolki... :-)

U mnie we Wrocławiu też piękna pogoda. Muszę wytrzymać jeszcze pare godzin i weekend :-):-):-) U nas staranka trwa (oby owocna) :-):-):-)
Pozdrowienia dla wszystkich kobietek!!!

Witam cię
Później musze jechac do teśców na ich rocznice slubu bo robia male przyjecie i nie wiem co mam im kupic na prezent bo tak z pustymi rękami troszke głupio iśc

No, a nie za pozno troszku na pomysły :sorry: wiesz to jest temat rzeka to zależy ile chcecie wydać na taki prezent:sorry:

No, a nie za pozno troszku na pomysły :sorry: wiesz to jest temat rzeka to zależy ile chcecie wydać na taki prezent:sorry:

na prezent chce wydac tak do 50 lub 60 złotych wiesz co troszke za późno ale tesciowie dopiero wczoraj do mnie zadzwonili zebyśmy przyjechali i tak myślałam ze dzisiaj po drodze coś kupie ale nie mam pomysłu

Witam cię

jagódka ma na ciebie "haka" więc słuchaj się jej ;-)
Co do teściowej to proponuję: kwiatuszka w doniczce i czekoladki :tak:

na prezent chce wydac tak do 50 lub 60 złotych wiesz co troszke za późno ale tesciowie dopiero wczoraj do mnie zadzwonili zebyśmy przyjechali i tak myślałam ze dzisiaj po drodze coś kupie ale nie mam pomysłu

mozecie zobaczyc za jakims bibelotem do mieszkania, albo jakąś fajną pościel kupić, kurtka no nie wiem to jeszcze zalezy co Twoi teściowie lubią

jagódka ma na ciebie "haka" więc słuchaj się jej ;-)
Co do teściowej to proponuję: kwiatuszka w doniczce i czekoladki :tak:
Może pomyśle nad tym kwiatkiem i czekoladkami

mozecie zobaczyc za jakims bibelotem do mieszkania, albo jakąś fajną pościel kupić, kurtka no nie wiem to jeszcze zalezy co Twoi teściowie lubią

też dobry pomysł bede jechac do nich to sie rozejrze po sklepach

reklama
Do góry