reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

dłupia dupa ze mnie, ale zawsze sugeruje sie tym co lekarz powie:wściekła/y: a ja tu cierpie juz 3 dzień Ja od 16 bede w trasie wiec bede dopiero po 20 wiec powiem Wam co i jak po wizycie no i jestem ciekawa jak antybiotyk wpłynął na endo i pecherzyki

Spokojnie....każdy organizm jest inny!!!

Czekamy na wieści! i trzymamy kciuki!

reklama
aha rozumiem....mój synek na penicylinę więc część też odpada...

a na co ten antybiotyk?

ja mam zapalenie tchawicy z zapaleniem oskrzeli. Niesatety mam bardzo brzydki kaszel i nic na niego nie pomaga. Moj M zaczął dzisiaj mi mowic, czy zrobili mi badania na świńską grypę, a ja mu, ze nie ... i tak teraz o tym mysle

ja mam zapalenie tchawicy z zapaleniem oskrzeli. Niesatety mam bardzo brzydki kaszel i nic na niego nie pomaga. Moj M zaczął dzisiaj mi mowic, czy zrobili mi badania na świńską grypę, a ja mu, ze nie ... i tak teraz o tym mysle

No to do lekarza śmigaj koniecznie!!!!!!!!!!!!!Policz ile masz oddechów na minutę,jeśli ok 25 to szybko do lekarza!

nie na minute to z 10 oddechow max - ale wiesz ja ten antybiotyk dopiero 3 dzien biore i to mam po 1 tabletce wiec moze jeszcze nie działac

taka jakaś mała dawka tego antybiotyku....ale być może taki właśnie on jest. Powinnaś iść do lekarza mimo wszystko,bo po antybiotyku powinnas juz sie lepiej czuć!Lepiej nie lekcewazyć!

reklama
taka jakaś mała dawka tego antybiotyku....ale być może taki właśnie on jest. Powinnaś iść do lekarza mimo wszystko,bo po antybiotyku powinnas juz sie lepiej czuć!Lepiej nie lekcewazyć!

wiesz ogólnie nie mam juz temperatury i sie w miare dobrze czuje, tylko mnie ten kaszel tak meczy, ze szoka a biore saszetki wykrztusne i syrop wykrztusny a na noc syrop zatrzymujacy kaszel bo chyba bym nie spała no i przede wszystkim przesypiam noce

dziewczyny bo mam zacmienie lekarz od tarczycy to endokrynolog??

Do góry