Marzi55
Chcę być Mamą 2011
Eijf- bardzo serdecznie gratuluje i zycze rownie spokojnej i bezmdlosciowej ciazy jak moja :-):-):-)
Agast22, no witaj...
właśnie jak się czujesz??? co tam u Was???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Eijf- bardzo serdecznie gratuluje i zycze rownie spokojnej i bezmdlosciowej ciazy jak moja :-):-):-)
wchodzę i nie mogę uwierzyć EIJF KOCHANA GRATULACJE!!!!!! ,CHOLERNIE SIĘ CIESZE!!
Mam nadzieję,ze ciąża nie bedzie zbyt uciażliwa tak jak moja.Bo ja wprost kwitnę.
Nie mam czasu Was czytac ,wiecie miesiąc miodowy trwa:-):-):-)Juz jestem mężatką.Wesele było super!! bawiłam sie całą noc do 5 rano oj szaleliśmy.Muzyka była wprost bombowa jedzenie jeszcze lepsze.No po prostu nic bym nie zmieniła.Wszyscy sie dobrze bawili.W drugi dzień tak samo.Najgorzej bylo mi wytrzymać w tej sukience.Ogolnie dzidz byl spokojny jak skadaliśmy przysiege malzenską to kopał
Dzis tez niezle broi)
Ogolnie jestem bardzo szczesliwa ,ze juz po wszystkim Byl to cudowny dzień choć szczerze z koscioła i poczatków wesela nieweiele pamietam.Bylismy cały czas szczesliwi wszyscy to mowili,ze banany mielismy na twarzy.Jak przyszlimy z wesele to oboje plakalismy ze szczescia wtedy dopiero to do nas dotarło.
A co taM u Was?????????? Zielona,Martilla,Kiciaq,Emilchen,Wisienka,mmm.KOchane,jak zyjecie??
Jeju jestem tak cholernie szczesliwa z powodu EIJF~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A u mnie dzis 20 tydzień.MASAKRA JAK TO LECI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Marzi, Agniesiar- w szoku jestem ze jeszcze mnie pamietacie Tyle tu sie dziewczyn przewija ze szok!
No szybko leci ta ciaza, juz 11 tydzien sie zaczal. Ta ciaza jest zupelnie inna niz pierwsza. Nie mam zadnych mdlosci, ale za to leniwa jestem strasznie i szybko sie mecze. Sennosc juz na szczescie przechodzi. Maz sie cieszy ze wreszcie jakis pozytek ze mnie ma bo przez kilka ostatnich tygodni zasypialam z corka przed 21
Aaa.. no i na zwolnieniu jestem od tygodnia i bardzo mi z tym dobrze Do Nowego Roku napewno nie wracam do pracy
Marzi, Agniesiar- w szoku jestem ze jeszcze mnie pamietacie Tyle tu sie dziewczyn przewija ze szok!
No szybko leci ta ciaza, juz 11 tydzien sie zaczal. Ta ciaza jest zupelnie inna niz pierwsza. Nie mam zadnych mdlosci, ale za to leniwa jestem strasznie i szybko sie mecze. Sennosc juz na szczescie przechodzi. Maz sie cieszy ze wreszcie jakis pozytek ze mnie ma bo przez kilka ostatnich tygodni zasypialam z corka przed 21
Aaa.. no i na zwolnieniu jestem od tygodnia i bardzo mi z tym dobrze Do Nowego Roku napewno nie wracam do pracy
Kiniaq - no to masz podobny plan jak mój, my ostatnie przytulanko mamy w 11dc. potem przerwa co by chłopaki były takie 2-3-4 dniowe i dopiero w owulkę. Jak na razie u mnie to nie za wiele dało, ale też uważam, ze to najlepszy sposób! Ja będę sie chyba starać w weckend, ale więcej się dowiem jutro po monitorowaniu.
No o ile gin. mi pozwoli sie starać!!!
hej Dziewczyny!!! :-)
Wpadłam tylko się przywitac i dalej zmykam do pracy... :-( Jakiś kiepski jest ten miesiąc... nic mi się nie chce, a zwłaszcza pracować :-(
Miłego dzionka!!!
Oj boję się bo pierwszą ciąże przeleżałam przez 5 miesięcy. I co wtedy miałam za depresję wiem tylko ja, na szczęści skończyło się dobrze. A teraz raczej trudno było by wyleżeć w łóżku....Witaj,
A czego sie boisz? Suwaczek mowi, ze masz juz jedno, wiec napewno dasz sobie rade!
Powodzenia w starankach
Ja też miałam podobne wątpliwości ale instynkt macierzyński wszystko ci podpowie. Plus oczywiście jakieś dobre ksiązki Ja bazowałam na "Pierwszy rok życia dziecka" POLECAM.Ja czasem mam wątpliwości... tzn. obawy... chodzi mi o to ze nigdy nie mialam kontaktu zarowno z niemowlakami jak i tymi starszymi dziecmi... boje sie ze sobie nie dam rady... ze nie bede wiedziala co i jak robic... ojjj duze tego... chcialabym byc bardzo dobra mama