zielona.wampirzyca
mamusieńka
z innej beczki- czy któraś z was brała kredyt mieszkaniowy i nie była zatrudniona na stałę??Pytam, bo ja u mnie to pewnie nigdy takiej umowy nie otrzymam....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej dziewczyny gdzie jest dziś jagodka.
Jagodka - słonko odezwij się!!!!
Jagodka pisala ze odezwie sie w czwartek;-)
właśnie doczytałam że ten primolut może zaszkodzić płodowi albo może nie dojść do implantacji ch..... to po jakiego diabła lekarka kazała mi to brać i niezaprzestać staranek?? skoro to działa jak progestron to przecież powinno raczej pomagać, kurcze nie wiem co robić brać czu nie
pisze że zawiera progestagen czyli syntetyczny progesteron, przecież logicznie rzecz biorąc progesteron powinien pomagać a nie szkodzić, prawda??Może w takim razie to skonsultować z innym lekarzem - no i sprawdź, czy to co bierzesz to jest sztuczny progesteron, czy coś jeszcze!
mmm - o rany z tego co przeczytałam, to jeżeli sie go stosuje to nie można być w ciąży - to jest wykluczone!!! jest napisane wprost, że trzeba stosować antykoncepcję!!!
SZOK!!!
bo mam za niski progesteron w fazie lutealnej