reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
właśnie to czytałam i w połączeniu z ulotką tak mnie wystraszyło
po ilu dniach moze dochodzić do zagnieżdżenia?? ja mam brać ten lek przez 10 dni

ten lek to jakis kosmos!!! ja bym go za cholerę nie brała... poszłabym do lekarza po jakis inny.
Jak ta lekarka mówi, że może uda sie zaskoczyć w ciagu 2 miesięcy jak w ultoce jest napisane, ze trzeba stosować pożądną antykoncepcję...
jedno przeczy drugiemu!

O rany czytam i jestem przerazona:szok:, wydawałobysię, że lekarz powinien wiedzieć co robi przepisując ten lek kobiecie starającej się o dziecko ale to co jest napisane w ulotce to szok:no:, ja bym tego napewno nie brała. Na Twoim miejscu skontaktowałabym się z kilkoma niezależnymi lekarzami w tej sprawie.

z moim kotem nie tak aż źle, dostała dwa zastrzyki i do domu. Puki co jest okej jeszcze. ciesze sie.

miłego popołudnia i wieczorku życzę
u mnie okej, przytulankowo... :)

mmm, po prostu zmień lekarza albo może umów sie jeszcze raz na wizytę do Niego i powiedz co Ci nie odpowiada...

z moim kotem nie tak aż źle, dostała dwa zastrzyki i do domu. Puki co jest okej jeszcze. ciesze sie.

miłego popołudnia i wieczorku życzę
u mnie okej, przytulankowo... :)
To fajnie że dobre wieści. Mój kot dostał cukrzycy w wieku 12 lat i niestety trzeba było uśoić, bo bardzo się męczyła.:-( Leczyliśmy ją dwa miesiące ale nic to nie dawało stan bardzo szybko się pogarszał. :-(

reklama
Ta lekarka Ci to przepisała na przyspieszenie zafasolkowani?

Pewnie doczytałaś tam w tym artykule i to zdanie:​

Żadna z progestyn – podobnie jak wszystkie leki stosowane w przypadku endometriozy – nie zwiększy szans na zajście w ciążę, tak więc nie powinny być stosowane jako lek na niepłodność [8].​

Do góry