agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Ja tylko na chwilkę się zamelduję,póki Zuzia chrapie. ;-)
Miłego dzionka wszystkim życzę i przyjemnego wieczorku! :-)
Miłego dzionka wszystkim życzę i przyjemnego wieczorku! :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
właśnie to czytałam i w połączeniu z ulotką tak mnie wystraszyłommm - wejdź na tą stronę i poczytaj! Ja bym tego na 10000000% nie brała!!!!!!!!
PRIMOLUT NOR - Encyklopedia Leków - Przychodnia Internetowa - www.przychodnia.pl
właśnie to czytałam i w połączeniu z ulotką tak mnie wystraszyło
po ilu dniach moze dochodzić do zagnieżdżenia?? ja mam brać ten lek przez 10 dni
To fajnie że dobre wieści. Mój kot dostał cukrzycy w wieku 12 lat i niestety trzeba było uśoić, bo bardzo się męczyła.:-( Leczyliśmy ją dwa miesiące ale nic to nie dawało stan bardzo szybko się pogarszał. :-(z moim kotem nie tak aż źle, dostała dwa zastrzyki i do domu. Puki co jest okej jeszcze. ciesze sie.
miłego popołudnia i wieczorku życzę
u mnie okej, przytulankowo...