reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

zuzab - witamy wśród staraczek:tak: przykra sprawa...:-( ale łepek do góry i trzymam kciuki za zafasolkowanie:tak:

jagodka1231 - widzę, że u ciebie też 2dc :-D niestety ja mam za długi cykl i najpóźniej mi się skończy 20 grudnia :szok:

iwcia81 - ja też mam pracę siedzącą i niestety dojeżdzam ponad godzinę w jedną stronę... więc też jadam obiado- kolację... Przytyło mi się, ale jeśli mam być gruba ale zafasolkowana to CHCĘ!!:-D

U mnie 2 dc i obudziłąm się na mierzenie (jakoś się przemogłam). Jutro do pracy więc będzie ok. Dziś miałam wolne i kontrole u dentysty - jest ok. A do gina zarejestruję się na następny tydzień to odrazu cytologię se zrobię. Coś czuję, że nici z tego cyklu nie będzie, bo chyba pęcherzyk przeziębiłam i dostane leki jakieś :no: A raczej leki + staranka = lipa :no:
:confused:Czy ktoś może wie czy można przy lekach na przeziębionę cewkę moczową starać się o dzidzię??:confused::confused::confused:

reklama
jagodka mój synek ma na imię Aleksander, zdrobniale wołamy Olek :D

Ślicznie :))))))))

Dzień doberek. ;-)

Witaj Agutka!!!!

:tak:

jagodka1231 - widzę, że u ciebie też 2dc :-D niestety ja mam za długi cykl i najpóźniej mi się skończy 20 grudnia :szok:

no to prawda dziś 2 dc.....a u ciebie to naprawdę masakrycznie długie te cykle!!!!

Jagódko,

Ustawienia -> Edytuj avatar

;-)

Tak dziękuję ustawiłam sobie :tak:

A dlaczego macie jazdy??Co sie dzieje?

"jazdą" określamy to jak Olek nie chce spać wieczorem... Bawi się w łóżeczku mimo że jest zupełnie ciemno w pokoju no i trzeba z nim wtedy siedzieć. Jeśli w miarę wcześnie zaśnie w dzień to wieczorkiem pięknie zasypia, w 5 minut... A jak w dzień nie chce za bardzo spać i na przykład wstanie ok 15 wieczorem bywa różnie... A wiesz dzisiaj M jak miłość ;-);-);-)

reklama
Do góry