reklama
jagodka1231
Fanka BB :)
Byłam siusiać tak kontrolnie i jak na razie nic......:-)
:-):-) super!!!!!!!!!!
Noukie
Majowa mama 2007
A ja jeszcze w pracy siedzę.... :-(
Super super:-):-):-)
jagodka1231
Fanka BB :)
No to co. Trzymajcie się ciepło!!!! Miłego popołudnia i do jutra!!!!!!!
Pa dziewuszki!!!!!!!!
Pa dziewuszki!!!!!!!!
paaaaaaaaaaa :-)No to co. Trzymajcie się ciepło!!!! Miłego popołudnia i do jutra!!!!!!!
Pa dziewuszki!!!!!!!!
:-):-):-)Super super:-):-):-)
Ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiii... oby nie zapeszyć
Superrrrrrr, superrrr:-), ale oczywiście ciiiiiiiiiiiii....
Ja też narazie spadam, bo muszę chłopców porozwozić po zajęciach ale wieczorkiem pewnie luknę co tu słychać, oczywiście jak nie padnę;-)
Narka
Scully
mamusia :)
iwcia81 - myślę, że to jeszcze nie @ więc trzymam mocno kciuki
Noukie - zdrówka dla dzieciątka. Koleżance córcia też się rozchorowała. Ponoć dużo dzieci choruje teraz.
agutkaZG - następnym razem namów męża do dnia urlopu lub przywitaj go z miłą niespodzianką (jakąś kolacjo-obiadem przy świecach czy w jakiejś bieliźnie)
Tośka32 - nie zamartwiaj się tylko umów się na wizytę z ginkiem. Skonsultuj badania i wprost spytaj czy możecie się starać o dzidzię czy się wstrzymać.
kuska i hope33 - od następnego cyklu mierzę temp. już się nie mogę doczekać:-):-):-)
Noukie - zdrówka dla dzieciątka. Koleżance córcia też się rozchorowała. Ponoć dużo dzieci choruje teraz.
agutkaZG - następnym razem namów męża do dnia urlopu lub przywitaj go z miłą niespodzianką (jakąś kolacjo-obiadem przy świecach czy w jakiejś bieliźnie)
Tośka32 - nie zamartwiaj się tylko umów się na wizytę z ginkiem. Skonsultuj badania i wprost spytaj czy możecie się starać o dzidzię czy się wstrzymać.
kuska i hope33 - od następnego cyklu mierzę temp. już się nie mogę doczekać:-):-):-)
reklama
Podziel się: