reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Ok, ja też znikam... musze jeszcze popracować aby jutro miec chwile na forum :):):) :-):tak: buziaki
Miłego wieczorku!!!

iwcia81 - myślę, że to jeszcze nie @ więc trzymam mocno kciuki

Noukie - zdrówka dla dzieciątka. Koleżance córcia też się rozchorowała. Ponoć dużo dzieci choruje teraz.

agutkaZG - następnym razem namów męża do dnia urlopu lub przywitaj go z miłą niespodzianką (jakąś kolacjo-obiadem przy świecach czy w jakiejś bieliźnie)

Tośka32 - nie zamartwiaj się tylko umów się na wizytę z ginkiem. Skonsultuj badania i wprost spytaj czy możecie się starać o dzidzię czy się wstrzymać.

kuska i hope33 - od następnego cyklu mierzę temp.:-D już się nie mogę doczekać:-):-):-)

reklama
dziewczyny kiedy mam zacząć robić testy owulacyjne?? mam cykle międzu 30 - 44 dni, w tym miesiącu chyba będzie 30 ale już czuję jajnik czy to możliwe że teraz owu po bromergonie będzie wcześniej???

Do góry