reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam Dziewczeta!

Powtorze sie troche, ale wczoraj moje pytania zostaly widoczne przeoczone:

Chcialam isc w przyszlym tyg do gina. Ale teraz sie zastanawiam czy isc... Bylam wiosna i nic mi wtedy ciekawego nie powiedzial. A na zadne dodatkowe badania raczej mnie nie wysle, bo powie ze za krotko sie staramy...
No bo jesli test owu wyszedl pozytywnie to znaczy ze owu byla tak? Czy na usg mozna cos wiecej zobaczyc?:confused:

Do gina na kontrolę warto pójśc i warto go podpytać o różne rzeczy. Poza tym możesz go zapytać czy mógłby ci przeprowadzić monitoring i wtedy bedzie wiadomo czy jest owulacja,bo na usg to widać!! I napewno warto się o tym przekonać!!!

Moj M sie smieje ze musimy znowu cos wstawic to sie uda;-) no i tak planuje na przyszla owu golonke na obiad:-D:-D:-D

No to koniecznie przypalajcie!!! :-D

reklama
Witam Dziewczeta!

Chcialam isc w przyszlym tyg do gina. Ale teraz sie zastanawiam czy isc... Bylam wiosna i nic mi wtedy ciekawego nie powiedzial. A na zadne dodatkowe badania raczej mnie nie wysle, bo powie ze za krotko sie staramy...
No bo jesli test owu wyszedl pozytywnie to znaczy ze owu byla tak? Czy na usg mozna cos wiecej zobaczyc?:confused:
wydaje mi się ze na 100% to tylko na usg widać
poproś go o skierowanie na badania a jak nie będzie chciał bać to ściemniaj!!

testy owu mi przyszły!!

a to dobre :) a może jakiś plenetek??
no żeby to nie była stolica to owszem , a tu na serio trzeba sporo za miasto wyjechać,żeby dobrnąć chociaż do jakiegoś lasku , a ja i tak nie wiem w którą stronę jechać :zawstydzona/y:
no wiesz czasem wystarczy ten jeden raz...poza tym możecie sobie sami zorganizować romantyczny wyjazd za miasto....kolacyjka,winko....seks.....jakiś hotelik.......tararira.....:tak:
szalona kobieto masz Ty wyobraźnie hehe:-D
Witam Dziewczeta!

pozytywny test owu znaczy ,że owulacja wystąpi w ciągu 24-36 godzin , a nie że była

Moj M sie smieje ze musimy znowu cos wstawic to sie uda;-) no i tak planuje na przyszla owu golonke na obiad:-D:-D:-D

No szkoda ze blizej nie mieszkam zaraz bym Ci tescia na kawe zaprosila:-D:-D
dzięki kochana, szkoda straszna że nie mieszkasz bliżej ;-)

no żeby to nie była stolica to owszem , a tu na serio trzeba sporo za miasto wyjechać,żeby dobrnąć chociaż do jakiegoś lasku , a ja i tak nie wiem w którą stronę jechać :zawstydzona/y:
szalona kobieto masz Ty wyobraźnie hehe:-D

No cóż...ja też mam swoje sposoby...poza tym nie musisz wyjeżdżać w plener możesz znaleźć fajny hotelik na miejscu i zaszaleć,najpierw kolacyjka romantyczna a potem dziki seks... :tak::-D:-):blink:

słońce hotelik w stolicy to bym musiała na całą noc pokój wynająć , na godziny nie wynajmują :-D to teściu by wiedział od razu o co kaman ;-) zresztą nie stać mnie na takie szaleństwa:-)

no tak tak, dzięki laski za wasze pomysły i podpowiedzi , coś wymyślimy , tylko przeraża mnie myśl że będę musiała tak kombinować tyle czasu , bo nie wiem kiedy owu będzie no i na weekend sobie nie przełożę tej owulacji nie:-) uciekam również , wpadnę później

jak lubicie rozmowy w toku to właśnie lecą na tvn

reklama
Do góry