reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

przepraszam ale jakos odchodzi mi ochota na pisanie...:(jest mi w tym momencie bardzo smutno i jak czytam o waszych negatywnych testach i @ to jeszcze bardziej...mam wrazenie ze nigdy sie nie uda.wiem ze smece ale moze to przejsciowy kryzys...
oj jakbym siebie słyszała :((
Powiem Wam dziewczyny,że Ja czasem też mam czarne myśli,bo przecież skoro w pierwszą ciążę zaszłam od razu po odstawieniu tabletek anty,to dlaczego teraz ma byc inaczej? A jednak muszę być cierpliwa i wierzyć że się uda. Nadzieja narazie mnie nie opuszcza mimo,że przy pojawiającej się @ mam doła.......jednak trzeba podnieść głowę do góry i iść dalej....
chyba każda z nas ma wtedy doła, tyle starań i nadziei a tu wszystko na nic
czesc dziewczynki..widze, że nie tylko mnie handra dopadła..u mnie staranka trwają, ale mam jakieś takie wrażenie, że ten cykl bedzie bez owulacji...śluz niby jest, ale jak na lekarstwo, na zewnątrz praktycznie nic- dzisiaj zupełnie sucho..test już drugi dzień pozytywny..nie wiem...jajnik nie boli- a to u mnie oznaka zbliżającej się owulki..oj, wydaje mi się, że dupa będzie z tego miesiąca...:-(
a jak tam tempka??w każdym razie staranka na pewno nie zaszkodzą:-D
Brzych mi wczoraj ćmił.. myslalam że to ból @ ale jak na razie sucho... troszkę sutki mnie bolą... tzn. szczypia od czasu do czasu... a tak poza tym nic... zawsze dzień przed @ i w trakcie mam brzuch wydęty i czuję się cięzko... ale jak na razie tak nie mam....
Juz sama nie wiem co o tym myslec... bo jak pomysle o @ to czuję sie jakby w kazdej chwili miałaby mi polecieć... ciezko to opisac...
to chyba dobry znak trzymam kciuki
Bo w praktyce nie wypaliło. :-( G. przyszedł w takim humorze,że bez kija nie podchodzić. :-( Masakra,a tak się nastawiłam na ten wieczór... :-(
a może jeszcze nie wszystko stracone??
ok, tak zrobie - umowie sie z gin-onk. jutro rano zrobie badania bo w miedzyczasie rodzinny zaniepokoil sie moja tarczyca - tak wiec zrobie morfologie, tsh, i do tego prolaktyne z progesteronem ( a moze caly pakiet hormonalny ?) Zrobilabym tez markery ale szczerze mowiac boje sie troche...

Mam nadzieje ze skonczy sie tylko na wielkim strachu ale szczerze Wam powiem dziewczyny ze mam zle przeczucia... :-(
ja myślę że najlepiej sprawdzić wszystkie ewentualności tak dla świętego spokoju, może to nic strasznego i niepotrzebnie się stresujesz

a mnie nadal boli jajnik, ten nieczynny, drugi zresztą też:-D:-D:-D

reklama
A no tak myślałam....to trzeba teściowi dać na kino lub piwo!!! zoragnizowac mu wieczór...!a wy wtedy do dzieła!!!!:tak:
no raz może i się uda go gdzieś wysłać (ale boje się ,że mi się biedak zgubi w tej stolicy i dopiero będzie ;-) ) , ale nie więcej a jeden raz to stanowczo za mało żeby coś się wykluło później;-)

no raz może i się uda go gdzieś wysłać (ale boje się ,że mi się biedak zgubi w tej stolicy i dopiero będzie ;-) ) , ale nie więcej a jeden raz to stanowczo za mało żeby coś się wykluło później;-)

no wiesz czasem wystarczy ten jeden raz...poza tym możecie sobie sami zorganizować romantyczny wyjazd za miasto....kolacyjka,winko....seks.....jakiś hotelik.......tararira.....:tak:

Witam Dziewczeta!

Powtorze sie troche, ale wczoraj moje pytania zostaly widoczne przeoczone:

Chcialam isc w przyszlym tyg do gina. Ale teraz sie zastanawiam czy isc... Bylam wiosna i nic mi wtedy ciekawego nie powiedzial. A na zadne dodatkowe badania raczej mnie nie wysle, bo powie ze za krotko sie staramy...
No bo jesli test owu wyszedl pozytywnie to znaczy ze owu byla tak? Czy na usg mozna cos wiecej zobaczyc?:confused:

reklama
hohohohoooo....:szok:

Moj M sie smieje ze musimy znowu cos wstawic to sie uda;-) no i tak planuje na przyszla owu golonke na obiad:-D:-D:-D

No szkoda ze blizej nie mieszkam zaraz bym Ci tescia na kawe zaprosila:-D:-D

Do góry