reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
witam z wieczorka ja dzisiaj mialam full roboty w pracy do tego zakupt sprzatanie i dopiero co obiadek zjedlismy a tak sie objadlam ze ledwo oddycham, nei mam sily na cztanie dzisiaj :sorry2: wiec postaram sie jutro przeczytac zaleglosci;-) ogolem to wogole juz oadneita jestem i chyba wczesniej sie poloze dzisiaj:blink:

Eijf jeszcze troche to odpoczniesz od wszystkiego na urlopie, a od czasu do czasu kazdego dopada taki maly kryzys wystarczy to przetrwac i bedzie znowu dobrze

Mmm to moze i krotsze cykle bedziesz teraz miala dzieki lekom???

oki kobietki uciekam dziś 10 dc więc czas rozpocząć starania Ren napisz mi na priv co słychać

W takim razie nie żałucie sobie ;-);-);-)

Ja tylko na chwilę, ale widzę, że mało czytania więc uciekam spać:tak: Jutro oststni dzień pracy i weekend:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
hej, oj już mocno nie w temacie jestem, ale trzymam wciąż za Was kciuki. Jagódko, oglądałam Twój wykres- piękny jest! Eijf miałaś niedawno odebrać wyniki badań, poprawiły się?

Do góry