agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Tak to zazwyczaj jest, ja jak się na coś strasznie nastawię to też mi nigdy nie wychodzi i to nie z mojej winy
Faceci...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak to zazwyczaj jest, ja jak się na coś strasznie nastawię to też mi nigdy nie wychodzi i to nie z mojej winy
Nie smutkaj... może dziś będą przytulańce i nie bedzie za poźno!!!:-)Cześć... Bez humorowo. :-(
Obyś miała rację!!! Tobie również powodzonka życzę!!! :-)Właśnie wróciłam z zakupów, nic nie kupiłam ani mężowi ani sobie(samo żarło).
Zaraz zabieram się za obiad bo niebawem zaczną głodomory się schodzić do domku.
Wiecie co ja myślę, że teraz idzie zima (noce takie długie) i wszyscy potrzebują trochę więcej ciepełka;-)i zaraz się okaze, że jedna za drugą będzie zafasolkowana i bedziemy miały prawdziwy letni wysyp bobasów.
Wszystkim tu obecnym tego życzę. Głowy do góry:-)
<przytulam> Nie smutkaj , będziemy wszystkie trzymać tu kciuki za Ciebie aby to nie było nic poważnego.... A kiedy idziesz do lekarza w sprawie tej cytologii???Witam Was wszystkie,
ostatnio kompletnie nie mam czasu na pogaduchy z Wami - wybaczcie - pracy zawodowj poswiecam ostatnio srednio 10-12godz dziennie i potem najnormalniej nei mam ochoty wlaczac znowu laptopa.
Poza tym mam niezbyt dobre wiesci n/t stanu zdrowia.
W cytologii wykryto u mnie komorki o cechach ASC (cokolwiek to znaczy) - najwidoczniej nei jest to nic dobrego skoro laboratorium dzwonilo do mnei w tej sprawie. Wczoraj mialam dodatkowo usg piersi: torbiel - zalecenia: konieczne badanie kontrolne za pol roku - ale tak naprawde nie wiem czy rzeczywisice zbagatelizowac temat i robic usg w maju 2010 czy moze przyjrzec sie temu blizej (jestem z grupy ryzyka)...
No a co za tym wszystkim idzie obawiam sie ze nie moge w obecnej sytuacji starac sie o dzidziusia:-(
Czy ktoras z Was miala juz podobne doswiadczenia przypadlosci?
Na domiar tego moj organizm sfiksowal troche pod wzgl tempki - porownujac obecny wykres z poprzednim moja tempka nie moze sie zdecydowac czy rosnac czy spadac.. ff wyznaczylo mi owu ktorego w ogole nie odczuwalam (poza sluzem)
Nie smutkaj... może dziś będą przytulańce i nie bedzie za poźno!!!:-)
Bo w praktyce nie wypaliło. :-( G. przyszedł w takim humorze,że bez kija nie podchodzić. :-( Masakra,a tak się nastawiłam na ten wieczór... :-(
Dzięki Iwciu.
Powiem Ci,że zostało mi trochę tego "płodnego śluzu". ;-) Ale wczoraj mnie tak bardzo jajniki bolały... Tak znacząco... Ech... :-(
Zadzwonilam do gina ale ten powiedzial zeby nic nei robic i przyjsc za 3mce na powtorzenie cytologii - nic mi nie wyjasnil w zasadzie.
Nie, nie przesadzasz... ja pewnie też tak bym zrobiła... powtorzyłabym badanie za 3 tyg. jak piszesz... Trzymam już kciuki aby wszystko było dobrze!!!:-)Lekarz radiolog powiedzial mi zeby byc spokojnym i ze przy strukturze moich piersi ew. mammografia ktora chcialabym zrobic nic nie da i nie wykaze. Niemnije naczytalam sie troche n/t torbieli - zeczywisice nie nalezy popadac w panike ale przeczytalam rowniez ze w niektorych przyoadkach pobiera sie z nich plyn do badania histopatologicznego.
Niemniej nie bede czekac pol roku tylko za 3 tyg, tuz po @ pojde na usg jeszcze raz - jelsi to kwestia cyklu menstruacyjnego to powinno jej nie byc albo powinna sie zmniejszyc....cokolwiek powinno sie zmienic. Zastanawiam sie tez czy to nie jest przyczyna zbyt wysokiej prolaktyny, progesteronu - chyba zbadam sie pod tym katem bo to tez tlumaczyloby dlaczego neimoge zajsc w ciaze... (?) czy nie przesadzam?
Tośka jak się tym denerwujesz to umów się na wizytę wcześniej aby tylko porozmawiac co dokladnie on tam widzi... dla swojego świetego spokoju!!Zadzwonilam do gina ale ten powiedzial zeby nic nei robic i przyjsc za 3mce na powtorzenie cytologii - nic mi nie wyjasnil w zasadzie.
czyli co - mam zrobic na przyklad markery nowotworowe?
Dzisiaj i tak nie zaszkodzi się poprzytulać :-) czasem musimy zrozumiec naszych panów że i oni nie zawsze mają humorki a do tego oni nie za bardzo są swiadomi ze to ten dzien i juz... że jutro moze być juz za pozno... Głowa do góry!!!:-)
:-)Noukie cos ucichłaś.... pewnie zajadasz już się łazankami
Mniam mniam :-)