reklama
Marzi55
Chcę być Mamą 2011
Cześć Dziewczynki,
wpadłam na sekundkę sie przywitac, no i już spadam, bo mam dzisiaj taki Meksyk w pracy, że szok...
U mnie nic nowego w kwestii prokreacyjnej, 7 dzień cyklu, wszystko w normie... staranka wczoraj rozpoczęte... a taki spontan...
Aha, zdecydowałam sie zapisać na najbliższe 3 miesiące do Gimnasionu na ćwiczenia. Może jak sie wezmę za swoją figurę to troche mniej będę fiksowała w kwestii bobo... a przy okazji ono samo się pojawi...
no nic, spadam już...
do usłyszonka... może jeszcze dzis
wpadłam na sekundkę sie przywitac, no i już spadam, bo mam dzisiaj taki Meksyk w pracy, że szok...
U mnie nic nowego w kwestii prokreacyjnej, 7 dzień cyklu, wszystko w normie... staranka wczoraj rozpoczęte... a taki spontan...
Aha, zdecydowałam sie zapisać na najbliższe 3 miesiące do Gimnasionu na ćwiczenia. Może jak sie wezmę za swoją figurę to troche mniej będę fiksowała w kwestii bobo... a przy okazji ono samo się pojawi...
no nic, spadam już...
jagodka1231
Fanka BB :)
Jagodka a Ty na kiedy planujesz testowanie??? :-)
A więc tak...czekam conajmniej do soboty...a najlepiej do poniedziałku,chyba,że wcześniej zdarzy się @. Jestem dość spokojna,więc mam nadzieję,że nie zrobię tego np jutro? :-) wolałabym zaczekać i najwczesniej testować w sobotę.
Boje się i przesladuje mnie myśl,że dziś jest szczyt temperatury mojej i od jutra zacznie spadać....
no nic zobaczymy.
jagodka1231
Cześć Dziewczynki,
no nic, spadam już...
Witaj kochana!!!
Trzymaj się z tymi ćwiczeniami twoimi!! W gymnasionie można zapisac się na 3 miesiące???
Będę trzymac kciuki za twoje postępy!!
Trzymamy kciuki aby tempka trzymała się baaaardzo wysoko :-) Ktoraś musi przełamać ta zła passę z @ Niech i padnie na Ciebie!!!!!! :-)A więc tak...czekam conajmniej do soboty...a najlepiej do poniedziałku,chyba,że wcześniej zdarzy się @. Jestem dość spokojna,więc mam nadzieję,że nie zrobię tego np jutro? :-) wolałabym zaczekać i najwczesniej testować w sobotę.
Boje się i przesladuje mnie myśl,że dziś jest szczyt temperatury mojej i od jutra zacznie spadać....
no nic zobaczymy.
Hej Marzi... Miłego dzionka!!! Nie przepracuj nam się :-)Cześć Dziewczynki,
no nic, spadam już...
jagodka1231
Trzymamy kciuki aby tempka trzymała się baaaardzo wysoko :-) Ktoraś musi przełamać ta zła passę z @ Niech i padnie na Ciebie!!!!!! :-)
No zobaczymy....
Może ty przełamiesz tą złą passę?hm?????
hihi nie chce mi się wierzyć ze może to być fasolka... :-)No zobaczymy....
Może ty przełamiesz tą złą passę?hm?????
Ale fajnie wygląda Twoj suwaczek jak ten zajączek czy kroliczek jest na finiszu :-)
reklama
jagodka1231
hihi nie chce mi się wierzyć ze może to być fasolka... :-)
Ale fajnie wygląda Twoj suwaczek jak ten zajączek czy kroliczek jest na finiszu :-)
Oj ten króliczek jest taki słodziutki i beztroski!!!
Podziel się: