Nie mam pojęcia... poczekam do soboty...Iwcia81 a moze to wczorajsze plamienie to dopiero implantacja i test trzeba za kilka dni???
reklama
Nie wiem co z tym FF... zalogowałam się i mogę zobaczyć swój wykres... ale dlaczego jak robie preview to mi wyskakuje : Updated: Your Status Updates and Friends' Updates right on your charting home page. [Click to View/Edit Your Updates]
jagodka1231
Fanka BB :)
=Hope33;4434700]
Ja tez w piersza ciaze zaszlam jak mi sie naprawde jej zachcialo (w 3 czy 4 cyklu od odstawienia anty), w pozamaciczna w 2gim cyklu po wyjeciu spirali, a teraz od kilkunastu mies nic.Bylam przeknana, ze mam zapchany jajowod-wychodzi na to, ze jest ok, wiec mam nadzieje, ze trzeba tylko rozruszac mj drugi jajnik.
A Ty dlugo juz sie starasz? Bylas z tym u gina? Moze wystarczy mala pomoc jakiegos specyfiku?Oczywiście,że byłam,pierwszy cykl po odstawieniu tabletek bezowulacyjny...dostałam cyclo-progynova na pobudzenie jajników do pracy...3 cykle go brałam i teraz czekam na efekty......;-)
Jestem
Iwcia a moze to jednak fasolka, moze trzeba testa zrobic????
Iwcia no właśnie,ja cie podpytywałam o plamienie,bo ja miałam w pierwsze ciąży plamienie coprawda brązowe,ale miałam i na drugi dzien jak zrobiłam test to były dwie kreski. POczekaj do jutra co bedzie i jesli nadal nic to wtedy zatestuj koniecznie...a jak włożysz palec to jest coś na nim???
Nie mam pojęcia... poczekam do soboty...
Słuchaj a nie powinnaś przekleić starego linka do wykresu,skoro FF wyznaczył ci 33dc????
Biedaczek....Ma jakas infekcje, duzo flegmy miedzy krtania i gardlem przez co okropny kaszel do tego oczka mu zaczely ropiec sama juz nie wiem bo niby nic brak goraczki ale sie ciagnie i ciagnie przez to troche w placy jestesmy bo boje sie na basen isc na cwiczenia musi rehabilitantka do nas przyjezdzac a niech juz bedzie zdrowy
jagodka1231
Noukie,zdrówka dla maleństwa!!
=Hope33;4434700]
Ja tez w piersza ciaze zaszlam jak mi sie naprawde jej zachcialo (w 3 czy 4 cyklu od odstawienia anty), w pozamaciczna w 2gim cyklu po wyjeciu spirali, a teraz od kilkunastu mies nic.Bylam przeknana, ze mam zapchany jajowod-wychodzi na to, ze jest ok, wiec mam nadzieje, ze trzeba tylko rozruszac mj drugi jajnik.
A Ty dlugo juz sie starasz? Bylas z tym u gina? Moze wystarczy mala pomoc jakiegos specyfiku?Lekko brązowy śluz... Wykres miałam na 28dni ale już wykasowałam go bo myslałam ze zaczełam nowy cyklOczywiście,że byłam,pierwszy cykl po odstawieniu tabletek bezowulacyjny...dostałam cyclo-progynova na pobudzenie jajników do pracy...3 cykle go brałam i teraz czekam na efekty......;-)
Iwcia no właśnie,ja cie podpytywałam o plamienie,bo ja miałam w pierwsze ciąży plamienie coprawda brązowe,ale miałam i na drugi dzien jak zrobiłam test to były dwie kreski. POczekaj do jutra co bedzie i jesli nadal nic to wtedy zatestuj koniecznie...a jak włożysz palec to jest coś na nim???
Słuchaj a nie powinnaś przekleić starego linka do wykresu,skoro FF wyznaczył ci 33dc????
jagodka1231
Lekko brązowy śluz... Wykres miałam na 28dni ale już wykasowałam go bo myslałam ze zaczełam nowy cykl
Iwcia....no to poczekajmy w takim razie..albo rozkręci się @ albo....musisz powtórzyć test ciążowy!
Noukie
Majowa mama 2007
Biedaczek....
Noukie,zdrówka dla maleństwa!!
Dziekujemy:-)
reklama
W tym miesiącu testu nie robiłam.... :-)Iwcia....no to poczekajmy w takim razie..albo rozkręci się @ albo....musisz powtórzyć test ciążowy!
Podziel się: