reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

A ja latam co chwilę do toalety sprawdzić czy @ już jest .... i nic... ani kropli ...
I jak tu mam liczyć.... czy to dalej ciągnie mi się poprzedni cykl czy to juz nowy jest .... :(

poczekaj az sie rozkreci. a moze sie nie rozkreci?;-) a wczoraj to mialas jakies wieksze krwawienie czy plamienie? jak to wygladalo?

reklama
Chyba nie, sama już nie wiem.... jak do jutra włącznie nie dostanę to w sobotę zrobię... ale nie licze na to...
A co tam u Ciebie??
Co porabiasz??

Chcialam tempke u ciebie zobaczyc ale nie moge obejrzec Twojego wykresu:baffled::baffled::baffled:

A nic ciekawego maly chory wiec nie bardzo mozemy cokolwiek robic:sorry2:, no i wlasnie kapustke na lazanki gotuje:tak:

Chcialam tempke u ciebie zobaczyc ale nie moge obejrzec Twojego wykresu:baffled::baffled::baffled:

A nic ciekawego maly chory wiec nie bardzo mozemy cokolwiek robic:sorry2:, no i wlasnie kapustke na lazanki gotuje:tak:
Noukie bo mi wykres nawalił... chciałam zmienić na ff z light na spotting i wywaliło mi całkowicie na 33dc a pozniej to już wejsc nie moglam,,,, z tego co pamiętam to temki po owu miałam w granicach 36,5 -36,7 ( wczoraj miałam 36,5 a dziś 36,6) ... a przed owu tempka moja nie sięgała nawet 36,4...
Łazanki sama bym wciągnęła... ostatnio pisałyśmy o tym... i nawet kupiłam makaron taki łazankowy :) hihi ale nie wiem jak kapustę zrobić...
Jak masz chwilkę to napisz mi dokładnie jak robić kapustę... :-):tak:

Iwcia81 a moze to wczorajsze plamienie to dopiero implantacja i test trzeba za kilka dni???
A Twoj wykres na FF moze jest juz w archiwum.
Sprawdzalas w knie "overview?" Tam sie wybiera, ktory cykl chcesz obejrzec/ poprawic

Ostatnia edycja:
reklama
Noukie mam nadzieję że synkowi Twojemu już przechodzi wstrętne chorobsko...???

Ma jakas infekcje, duzo flegmy miedzy krtania i gardlem przez co okropny kaszel do tego oczka mu zaczely ropiec sama juz nie wiem bo niby nic brak goraczki ale sie ciagnie i ciagnie przez to troche w placy jestesmy bo boje sie na basen isc na cwiczenia musi rehabilitantka do nas przyjezdzac a niech juz bedzie zdrowy:sorry2:

Sama nie wiem czemu ten FF Cie tak wywali:sorry2: moze sie wyloguj i zaloguj jeszcze raz:sorry2: przepis poszedl:tak:

Do góry