reklama
Noukie
Majowa mama 2007
... ale jestem zła.... :-( Jeszcze gdyby zapytała się mnie osoba z którą się lubię a tu taka stara raszpla pyta się mnie o moje prywatne życie... czy ludzie nie mają swoich spraw... ja się jej nie pytam dlaczego odszedł od niej mąz... :-(
Nastepnym razem odpowiedz wszystko w swoim czasie;-)
Jagodko patrzylam u siebie ale ja tego nie mam trudno mi cos powiedziec ale jezeli dobrze pamietam to jest to w wersji Vip i Ty chyba masz versje Vip i on na poczatku za wszystko przyznaje punkty czyli jakie sa szanse w danym miesiacuna fasolke czy ryzyko zajscia bylo duze czy nie
Jagodka ...No ladnie... my tu szare myszki a Ty VIP !!!:-)Nastepnym razem odpowiedz wszystko w swoim czasie;-)
Jagodko patrzylam u siebie ale ja tego nie mam trudno mi cos powiedziec ale jezeli dobrze pamietam to jest to w wersji Vip i Ty chyba masz versje Vip i on na poczatku za wszystko przyznaje punkty czyli jakie sa szanse w danym miesiacuna fasolke czy ryzyko zajscia bylo duze czy nie
Witam dziewczyny!
Widzę że to naprawde ozywione dyskusje prowadzicie Wpadam z malym pytankiem - mam 21 dc i mialam rano lekkie krwawienie - mam wieeelka nadzieje ze tzw implantacyjne. W zwiazku z tym pytam doswiadczone forumki czy moge cos zrobic poza czekaniem tzn czy sama moge jakos pomoc zeby nie bylo samoisnego poronienia jezeli przypadkiem jestem w ciazy. Coś jeść czegos nie jesc siedziec lezec? czy to w ogole ma jakies znaczenie? Pokrecone to ale mam nadzieje ze zrozumiecie. Z testem ciazowym musze czekac do ok 10 listopada
Widzę że to naprawde ozywione dyskusje prowadzicie Wpadam z malym pytankiem - mam 21 dc i mialam rano lekkie krwawienie - mam wieeelka nadzieje ze tzw implantacyjne. W zwiazku z tym pytam doswiadczone forumki czy moge cos zrobic poza czekaniem tzn czy sama moge jakos pomoc zeby nie bylo samoisnego poronienia jezeli przypadkiem jestem w ciazy. Coś jeść czegos nie jesc siedziec lezec? czy to w ogole ma jakies znaczenie? Pokrecone to ale mam nadzieje ze zrozumiecie. Z testem ciazowym musze czekac do ok 10 listopada
wredota ludzka czasem nie zna granic. u mnie bylo odwrotnie. jak wyszlam za maz to cala wies od razyu mi sie pytala kiedy rodze bo byli przekonani ze w ciazy jestem i dlatego musialam wziasc slub. a jak niestety dla nich brzucha ciagle nie bylo widac to sie roznioslo po wsi ze poronilam najlepiej nie zwracac na to uwagi albo jakas cieta riposta zamknac wszystkim usta. obys nastepnym razem miala asa w rekawie w postaci fasolki czego ci bardzo zycze!... ale jestem zła.... :-( Jeszcze gdyby zapytała się mnie osoba z którą się lubię a tu taka stara raszpla pyta się mnie o moje prywatne życie... czy ludzie nie mają swoich spraw... ja się jej nie pytam dlaczego odszedł od niej mąz... :-(
jagodka1231
Fanka BB :)
... ale jestem zła.... :-( Jeszcze gdyby zapytała się mnie osoba z którą się lubię a tu taka stara raszpla pyta się mnie o moje prywatne życie... czy ludzie nie mają swoich spraw... ja się jej nie pytam dlaczego odszedł od niej mąz... :-(
Iwcia spokojnie!!!Tacy ludzie są. U mnie w rodzinie wszyscy mnie pytają : "kiedy drugie" bo przecież teraz na mnie kolej,a co ja mam im powiedzieć...?Mówię,że może bedzie,a może nie....3maj się i nie przejmuj się babami!!!
Jagodka ...No ladnie... my tu szare myszki a Ty VIP !!!:-)
hmmm....wiesz co ale ja nie wiem dlaczego mam VIP??
jagodka1231
Fanka BB :)
No właśnie tak myślałam,bo tam mam jeszcze jedne punkty....ehh...dlaczego ja mam wersję VIP? A może zawsze przy pierwszym użyciu dają VIP,żeby osoby mogły zobaczyć co można mieć w takiej wersji...?
wredota ludzka czasem nie zna granic. u mnie bylo odwrotnie. jak wyszlam za maz to cala wies od razyu mi sie pytala kiedy rodze bo byli przekonani ze w ciazy jestem i dlatego musialam wziasc slub. a jak niestety dla nich brzucha ciagle nie bylo widac to sie roznioslo po wsi ze poronilam najlepiej nie zwracac na to uwagi albo jakas cieta riposta zamknac wszystkim usta. obys nastepnym razem miala asa w rekawie w postaci fasolki czego ci bardzo zycze!
... bo ludzie najpierw gadają a pozniej myślą... nie zdają sobie sprawy że kogoś to może zabolec... chciałabym zobaczyć ich miny jak zostawię zwolnienie od lekarza i tu sie wiecej nie pojawię :-)
jagodka pytalas o stats na ff. nie jeste na 100% pewna ale z tego co zaobserwowalam u siebie jak bylam jeszcze vipem to pokazalo mi w tej rubryce kiedy mialam owu i i ile dni mial cykl. wiec wydaje mi sie ze to pokazuje statystycznie na podstawie poprzednich wykresow dni kiedy mozesz miec owu i kiedy mozez dostac @. ale powtazam to sa wyniki moich obserwacji i moge sie mylic bo tez niedawno zaczelam z ff
wersje vip masz na poczatku za friko potem musisz za nia placic jak dalej chcesz jej uzywac. nie pamietam jaki to okres czasu trwa ale jak sie skonczy przysla ci powiadomienie. po zalogowaniu pokaze ci sie stronka z pytaniem czy chcesz zamowic vipa czy zostajesz przy podstawowej formie za darmo
wersje vip masz na poczatku za friko potem musisz za nia placic jak dalej chcesz jej uzywac. nie pamietam jaki to okres czasu trwa ale jak sie skonczy przysla ci powiadomienie. po zalogowaniu pokaze ci sie stronka z pytaniem czy chcesz zamowic vipa czy zostajesz przy podstawowej formie za darmo
Ostatnia edycja:
reklama
Jak nie teraz to na następny miesiąc musi się udac :-)Iwcia spokojnie!!!Tacy ludzie są. U mnie w rodzinie wszyscy mnie pytają : "kiedy drugie" bo przecież teraz na mnie kolej,a co ja mam im powiedzieć...?Mówię,że może bedzie,a może nie....3maj się i nie przejmuj się babami!!!
hmmm....wiesz co ale ja nie wiem dlaczego mam VIP??
Będę bardzo liczyla na tego Mikołaja .... napiszę listę prezentów jakie chciałabym dostać tzn. TEN JEDEN i niech robi co chce, mam to dostać i już Przeciez grzeczna byłam :-) hihi
Podziel się: