reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ja siedze w domu i tez mi zimno a kaloryfery na full chodza:dry: mam ogrzewanie na prad wiec jak nic rchunek bedzie spory ehh!
strasznie nie lubie poniedzialkow! nie moge sie pozbierac po weekendzie
Ja w miekszkanku mam ogrzewanie gazowe ... więc jak zwykle w okresie grzewczym będą rachunki koszmarne... Wkurza mnie to bo my ogrzewanie włączamy moze na ok 2 h dziennie ( bo tak mało w domu jesteśmy) a te rachunki .... ehhh zbijają człowieka z nóg...
U nas zrobiło się mroxno,więc sądzę,że pewnie trzeba się przestawić....
Ale ja tak nie lubię zimna :-(.... dziś rano jak wyszłam z klatki to aż mnie cofnęło jak zderzyłam się z tym wiatrzyskiem....

reklama
i teraz znowu czekanie na owulacje..... .. .. . . :sorry2:

a co do wpisywania na listę to jestem za! aby nie wpisywać nowych dziewczyn tak od razu.

No wlasnie bo jak nawet pisza pozniej to oki zawsze je mozna wpisac ale one zaraz uciekaja i mamy osoby ktore moze ze dwa razy cos z nami zamienily na watku typu ze test wyszedl i ze trzymaja kciuki:sorry2: a watek ma nazwe staranka nie testowanie:sorry2::sorry2::sorry2: i jeszcze dodam cos od siebie mi np jest przykro jak ktos wpada chwali sie ze za pierwszym razem i wypada:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

i teraz znowu czekanie na owulacje..... .. .. . . :sorry2:

a co do wpisywania na listę to jestem za! aby nie wpisywać nowych dziewczyn tak od razu.

a jak tam nasza koleżanka biedroneczka? bo pewnie nie doczytałam... testowałaś? czy czekamy jesscze? :)

Biedroneczka jeszcze nie testowala ale pisala ze moze kupi test przed praca i zrobi

kusska dzieki :) a no bo ona juz dawno po terminie i nie jest ciekawa? czekamy wiec na dobre wiesci biedroneczka!:-)
Nouke no jest troszke wtedy przykro to fakt..... :-(

TESTUJĄCE:

biedroneczka1980- 31 pazdziernika
iwcia81 - ok 4 listopada
Anulin - 8 listopada
jagódka1231- 9 listopada
kinga85- 28 listopada

ZAFASOLKOWANE:

Agapas :) -
dorkaa -
pati1159 - 3 cykl
mazia -
krewetka -
waniliowa - 1 cykl
sandrahaha - 18 cykl
scorpioniczkaa :) - 3 cykl
agast22 - 2 cykl
bakteria - 1 cykl
Nikiforka- 10 cykl
Sara211- 1 cykl
aisim- 3 cykl
Ewa1985 - 2cykl

OBECNE STARACZKI:

zielona.wampirzyca- 8 cykl
Hope33-
Martilla - 5 cykl
agniesiar - 11 cykl
mmm -6 cykl
Noukie - 5 cykl
Marzi55 - 3 cykl
eijf-
emilchen-URLOPIK
kusska - 9 cykl
jagódka1231- 4 cykl
toska32- 4 cykl
chup - 1 cykl
Melissa-
kinga85 - 2 cykl
katia_793 - 8 cykl
Anulin- 2 cykl
biedroneczka1980- 6 cykl
rudka - 3 cykl- URLOPIK
maćku - 4 cykl
Ren - 3 cykl
wisienka83-URLOPIK
ilonkasz- 2 cykl
&Ewcia - 8 cykl
iwcia81- 1 cykl
agutkaZG - 3 cykl
nanusia - około 18 cykl

wprowadzcie zmiany jk jakies sa.
Ewa w którym cylku wam sie udalo??
Udało nam się w 2 cyklu. Już poprawione:-)

no to długo nie czekałam, mam @ także dopiszcie do mnie na liście ,że 6 cykl starań rozpoczęty ;-) a teraz już na serio uciekam , bo się spóźnie:-) do później laski!

No wlasnie bo jak nawet pisza pozniej to oki zawsze je mozna wpisac ale one zaraz uciekaja i mamy osoby ktore moze ze dwa razy cos z nami zamienily na watku typu ze test wyszedl i ze trzymaja kciuki:sorry2: a watek ma nazwe staranka nie testowanie:sorry2::sorry2::sorry2: i jeszcze dodam cos od siebie mi np jest przykro jak ktos wpada chwali sie ze za pierwszym razem i wypada:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

moj blad przyznaje bez bicia:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Noukie wiem ze ci przykro. ja sie ciesze ze im sie udaje,ale w dolku mnie tez sciska za kazdym razem. i pojawia sie pytanie: a kiedy ja?

kusska dzieki :) a no bo ona juz dawno po terminie i nie jest ciekawa? czekamy wiec na dobre wiesci biedroneczka!:-)
Nouke no jest troszke wtedy przykro to fakt..... :-(

No i jeszcze nas nawet dokladnie nie czyta:sorry2::sorry2::sorry2:

Marti jedziemy na tym samym wozku:sorry::sorry::sorry:

Biedroneczko, Iwcia oby sie chociaz Wam udalo:-)

reklama
Do góry