Przykro mi ... <przytulam> Trzymaj się !!!:-)no to długo nie czekałam, mam @ także dopiszcie do mnie na liście ,że 6 cykl starań rozpoczęty ;-) a teraz już na serio uciekam , bo się spóźnie:-) do później laski!
reklama
jagodka1231
Fanka BB :)
no to długo nie czekałam, mam @ także dopiszcie do mnie na liście ,że 6 cykl starań rozpoczęty ;-) a teraz już na serio uciekam , bo się spóźnie:-) do później laski!
Przytulam mocno!!!!
Noukie
Majowa mama 2007
moj blad przyznaje bez bicia
Noukie wiem ze ci przykro. ja sie ciesze ze im sie udaje,ale w dolku mnie tez sciska za kazdym razem. i pojawia sie pytanie: a kiedy ja?
Nie Kusska wcale nie Twoja;-) ja juz dawno sie z tym zamierzalam, zeby napisac no i masz racje to nawet nie zal tylko poprostu taki scisk w dolku a z drugiej strony ktos nas tez powinien troche zrozumiec...ja sama pierwszy miesiac Was tylko podczytywalam i jak dostalam @ to sie dopiero ujawnilam nie chcialam wpadac zaraz przed testowaniem
jagodka1231
Fanka BB :)
Noukie mam pytanie co to oznacza na FF?
Early Pregnancy Signs:
Oj Noukie chiałabym przespac ten czas...No i jeszcze nas nawet dokladnie nie czyta
Marti jedziemy na tym samym wozku
Biedroneczko, Iwcia oby sie chociaz Wam udalo:-)
Właśnie się dowiedziałam że laska ode mnie z pracy zaciązyła.... Super... Ponoć odstawiła tabletki po kilkuletnim braniu i raz dwa jej się udało... A ja przez całe życie brałam tylko jeden miesiąc... a od roku kochamy się z mężem na całego z myslą ze jak się uda to super ( bez parcia) ... a tu cisza... mam nadzieję ze ten miesiąc bedzie szczęsliwy bo zaczełam myslec że ze mną cos nie tak... skoro niektore bez niczego zaskakują a ja po tak długim czasie nic...
Noukie
Majowa mama 2007
no to długo nie czekałam, mam @ także dopiszcie do mnie na liście ,że 6 cykl starań rozpoczęty ;-) a teraz już na serio uciekam , bo się spóźnie:-) do później laski!
Buziak Marti
Noukie mam pytanie co to oznacza na FF?
Early Pregnancy Signs:.....pts
Zaraz spojrze;-)
Oj Noukie chiałabym przespac ten czas...
Właśnie się dowiedziałam że laska ode mnie z pracy zaciązyła.... Super... Ponoć odstawiła tabletki po kilkuletnim braniu i raz dwa jej się udało... A ja przez całe życie brałam tylko jeden miesiąc... a od roku kochamy się z mężem na całego z myslą ze jak się uda to super ( bez parcia) ... a tu cisza... mam nadzieję ze ten miesiąc bedzie szczęsliwy bo zaczełam myslec że ze mną cos nie tak... skoro niektore bez niczego zaskakują a ja po tak długim czasie nic...
Niesprawiedliwe to wszystko
K
Kinga85
Gość
martilla witaj wiec na listopadzie... oby był szcześliwszy, tule.
iwcia 3mam kciuki!!!
iwcia 3mam kciuki!!!
I to jak... wiedziałam ze dziś uslyszę po tej wiadomosci o zaciążonej "A Ty Iwcia kiedy??" ... jacy Ci ludzie są ..... chorzy... choć to i tak malo powiedziane.... Coo to ich obchodzi... niech się zajmą swoim perfekcyjnym życiem... :-(Buziak Marti
Zaraz spojrze;-)
Niesprawiedliwe to wszystko
:-)martilla witaj wiec na listopadzie... oby był szcześliwszy, tule.
iwcia 3mam kciuki!!!
reklama
... ale jestem zła.... :-( Jeszcze gdyby zapytała się mnie osoba z którą się lubię a tu taka stara raszpla pyta się mnie o moje prywatne życie... czy ludzie nie mają swoich spraw... ja się jej nie pytam dlaczego odszedł od niej mąz... :-(
Podziel się: