Witaj Pati:-)
A co oni tak szybko cesarkę wnioskują i to w 34 tc:-(
ja juz mialam 2 cesarki wiec wyboru nie mam:-(musi byc cesarka,ja mam w kazdej ciazy problemy z cisnieniem i to jest choroba ktora zagraza malenstwu:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj Pati:-)
A co oni tak szybko cesarkę wnioskują i to w 34 tc:-(
widzę że narzekasz na ból podbrzusza... tak jakby jednak ta owulka dawała o sobie znać? nie wiem... trudno tu powiedzieć u ciebie widzę...
ja sie tak nie znam
Maćku zapomniałaś dodać że jesszcze psrzytulanki :-):-) (bo bez tego nic nie da się osiągnąć) !!!
Kurcze ja też nie lubię jak się @ spóźnia... daje wtedy nadzieję ... łatwiej mi jest jak przychodzi w terminie... Trzymaj się....
Tak mi przykro!!!Przytulam i ściskam mocno!!!MOże zaczniesz mierzyć tempkę?
ja juz mialam 2 cesarki wiec wyboru nie mam:-(musi byc cesarka,ja mam w kazdej ciazy problemy z cisnieniem i to jest choroba ktora zagraza malenstwu:-(
Dzieki!
Chyba zaczne. Ale nie wiem jak to u mnie beedzie z systematycznoscia...
A te Wasze wykresy co prowadzicie - jest sens zeby tylko tempke wprowadzac? Czy sluz tez trzeba? Bo ja jakos sluzu u siebie nie rozrozniam. Tylko czasami jak jest naprawde duzo owulacyjnego...Ja też sie tego bałam bardzo,ale jednak jak zaczniesz mierzyć,to po kilku dniach cię wciąga że hej i już idzie samo!!!A napewno będziesz wiedziała więcej....
A te Wasze wykresy co prowadzicie - jest sens zeby tylko tempke wprowadzac? Czy sluz tez trzeba? Bo ja jakos sluzu u siebie nie rozrozniam. Tylko czasami jak jest naprawde duzo owulacyjnego...
I jest sens mierzyc w buzi?
wiecie co dziewczyny....
nie byłam pewna czy aby na pewno ale dziś mnie drugi cycol boli i to aż ciągnie:-(