reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
widzę że narzekasz na ból podbrzusza... tak jakby jednak ta owulka dawała o sobie znać? nie wiem... trudno tu powiedzieć u ciebie widzę...
ja sie tak nie znam :sorry:

widzę że narzekasz na ból podbrzusza... tak jakby jednak ta owulka dawała o sobie znać? nie wiem... trudno tu powiedzieć u ciebie widzę...
ja sie tak nie znam :sorry:

Wiesz co w sobotę (niby przed owu) w nocy bardzo bolało mnie podbrzusze,a od poniedziałku pobolewa cały czas...wczoraj tak mnie bolało,że aż zaczęły boleć mnie uda i nogi....takie to dziwne....bo ostatnio tak nie było...w każdym razie podbrzusze czuje cały czas...

Maćku zapomniałaś dodać że jesszcze psrzytulanki :-):tak::-) (bo bez tego nic nie da się osiągnąć) !!!

No jasne! Ale tego to akurat nie trzeba planowac:tak:

Kurcze ja też nie lubię jak się @ spóźnia... daje wtedy nadzieję ... łatwiej mi jest jak przychodzi w terminie... Trzymaj się....

Dokladnie - ta nadzieja... Zwlaszcza, ze zawsze byla na czas.... Ale trudno. Trzeba walczyc dalej!
Tak mi przykro!!!Przytulam i ściskam mocno!!!MOże zaczniesz mierzyć tempkę?

Dzieki!
Chyba zaczne. Ale nie wiem jak to u mnie beedzie z systematycznoscia...

ja juz mialam 2 cesarki wiec wyboru nie mam:-(musi byc cesarka,ja mam w kazdej ciazy problemy z cisnieniem i to jest choroba ktora zagraza malenstwu:-(

To faktycznie musisz uważać na siebie i maleństwo, ja jednak jestem pewna,że jesteś pod dobrą opieką i wszystko zakończy się dobrze!!!3mam mocno kciuki!:tak: Bądź dobrej mysli!

Ja też sie tego bałam bardzo,ale jednak jak zaczniesz mierzyć,to po kilku dniach cię wciąga że hej i już idzie samo!!!A napewno będziesz wiedziała więcej....
A te Wasze wykresy co prowadzicie - jest sens zeby tylko tempke wprowadzac? Czy sluz tez trzeba? Bo ja jakos sluzu u siebie nie rozrozniam. Tylko czasami jak jest naprawde duzo owulacyjnego...
I jest sens mierzyc w buzi?

A te Wasze wykresy co prowadzicie - jest sens zeby tylko tempke wprowadzac? Czy sluz tez trzeba? Bo ja jakos sluzu u siebie nie rozrozniam. Tylko czasami jak jest naprawde duzo owulacyjnego...
I jest sens mierzyc w buzi?

Najlepiej jak określaz tempkę,śluz i szyjkę-wtedy masz najlepszy obraz + testy owu.
W buzi można mierzyć,ale jest nie polecane,lepiej waginalnie!Ja też musiałam sie przekonać,ale warto!

A na poprawe śluzu możesz brać do owulacji wyciąg z wiesołka a po owu wyciąg z lnu :tak:

reklama
Do góry