reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Dzień doberek. :-)

Zuzia w Akademii,Grześ w pracy,a ja gotuję właśnie zupkę. :-) Domek posprzątany,a pogoda deszczowa. :baffled:

TESTUJĄCE:

Noukie- 29 pazdziernika

biedroneczka1980- 31 pazdziernika
katja 793 -31 pazdziernika
Kinga85 - 2 listopada
agniesiar - 4 listopada
iwcia81 - ok 4 listopada
jagódka1231- 9 listopada

ZAFASOLKOWANE:

Agapas :) -
dorkaa -
pati1159 - 3 cykl
mazia -
krewetka -
waniliowa -
sandrahaha -
scorpioniczkaa :) - 3 cykl
agast22 - 2 cykl
bakteria - 1 cykl
Nikiforka- 10 cykl
Sara211- 1 cykl
aisim- 3 cykl

OBECNE STARACZKI:

zielona.wampirzyca- 8 cykl
Hope33-
Martilla - 5 cykl
agniesiar - 10 cykl
mmm -5 cykl
Noukie - 4 cykl
Marzi55 - 3 cykl
eijf-
emilchen-URLOPIK
kusska - 9 cykl
jagódka1231- 4 cykl
toska32- 4 cykl
chup - 1 cykl
Melissa-
kinga85 - 1 cykl
katia_793 - 8 cykl
Anulin-
biedroneczka1980- 6 cykl
rudka - 3 cykl- URLOPIK
maćku - 3 cykl
Ren - 3 cykl
wisienka83-URLOPIK
ilonkasz- 1 cykl
&Ewcia - 7 cykl
iwcia81- 1 cykl
Lista dla przypomnienia:-)

Zagjnęłam na niej. :-(

A tu taka mala ciekawostka i pokrzepienie dla nas wszystkich i zacheta do dzialania wlaśinie w tych miesiacach:-):

Płodność u mężczyzn nie jest taka sama o każdej porze roku. Więcej spermy wytwarza się na początku wiosny i pod koniec jesieni. Natomiast pod koniec lata i na początku jesieni plemniki są bardziej ruchliwe. Jesień i początek zimy jest więc optymalnym czasem na poczęcie.

O jaaaa,to jest mega pocieszające! Oby i w praktyce się sprawdziło! :-p ;-)

Czesc dziewczynki wpadam napisac tylko ze zyje moze pozniej poczytam co u Was bo glowa mi tak peka ze az mi nie dobrze:-:)-:)-:)-(

U mnie dzis 12 dpo, testa rano robilam i oczywsicie negatyw:eek:

Sprobuje zajrzec do Was pozniej;-)

I tu lista

TESTUJĄCE:

biedroneczka1980- 31 pazdziernika
katja 793 -31 pazdziernika
Kinga85 - 2 listopada
agniesiar - 4 listopada
iwcia81 - ok 4 listopada
Anulin - 8 listopada
jagódka1231- 9 listopada

ZAFASOLKOWANE:

Agapas :) -
dorkaa -
pati1159 - 3 cykl
mazia -
krewetka -
waniliowa -
sandrahaha - 18 cykl
scorpioniczkaa :) - 3 cykl
agast22 - 2 cykl
bakteria - 1 cykl
Nikiforka- 10 cykl
Sara211- 1 cykl
aisim- 3 cykl

OBECNE STARACZKI:

zielona.wampirzyca- 8 cykl
Hope33-
Martilla - 5 cykl
agniesiar - 10 cykl
mmm -5 cykl
Noukie - 4 cykl
Marzi55 - 3 cykl
eijf-
emilchen-URLOPIK
kusska - 9 cykl
jagódka1231- 4 cykl
toska32- 4 cykl
chup - 1 cykl
Melissa-
kinga85 - 1 cykl
katia_793 - 8 cykl
Anulin- 2 cykl
biedroneczka1980- 6 cykl
rudka - 3 cykl- URLOPIK
maćku - 3 cykl
Ren - 3 cykl
wisienka83-URLOPIK
ilonkasz- 1 cykl
&Ewcia - 7 cykl
iwcia81- 1 cykl
agutkaZG- 3 cykl

Czesc dziewczynki wpadam napisac tylko ze zyje moze pozniej poczytam co u Was bo glowa mi tak peka ze az mi nie dobrze:-:)-:)-:)-(

U mnie dzis 12 dpo, testa rano robilam i oczywsicie negatyw:eek:

Sprobuje zajrzec do Was pozniej;-)

wlasnie sobie o tobie pomyslalam Noukie i weszlam na forum sprawdzic czy testowalas. przykro mi ze test negatywny ale czy to nie za wczesnie jeszcze na test? to juz temin @ jest??

Nouke może jeszcze za wcześnie... a robiłaś z porannego moczu? główka do góry! bedzie okej

u mnie pomalutku... byłam na mieście z fakturami
pada u nas deszcz... teraz sobie kawkę piję a synek komputeruje

wlasnie sobie o tobie pomyslalam Noukie i weszlam na forum sprawdzic czy testowalas. przykro mi ze test negatywny ale czy to nie za wczesnie jeszcze na test? to juz temin @ jest??

Dziekuje kochana:tak: pewnie za wczesnie tym bardziej, ze teraz sie doczytalam, ze to jednak te z czuloscia 25 mam a nie 10:sorry: a @ powinna przyjsc jutro lub w sobote:sorry: narazie wogle sie na @ nie czuje jedynie co to glowa mnie boli a zdarzalo sie, ze po bolu glowy dostawalam @:sorry: a zobaczymy co bedzie:sorry: nie nakrecam sie bedzie co ma byc:-)

Pati witaj, jak tam u ciebie??????

Dziekuje kochana:tak: pewnie za wczesnie tym bardziej, ze teraz sie doczytalam, ze to jednak te z czuloscia 25 mam a nie 10:sorry: a @ powinna przyjsc jutro lub w sobote:sorry: narazie wogle sie na @ nie czuje jedynie co to glowa mnie boli a zdarzalo sie, ze po bolu glowy dostawalam @:sorry: a zobaczymy co bedzie:sorry: nie nakrecam sie bedzie co ma byc:-)

Pati witaj, jak tam u ciebie??????

czyli troszke cierpliwosci i wszystko sie wyjasni. niemniej trzymam moooocnooo kciuki!!

reklama
Do góry