reklama
agniesiar
Marzymy o II serduszku
alez sie optymistyczna zrobilas nagle
wczoraj taki dol i stres a dzis prosze
Tak jak pisałyśmy wcześniej, ale przy innym temacie - wszystko zależy od punktu siedzenia!!!
A tak poważnie - mam świetny humor i ooooogromne nadzieje!
Jeżeli nawet nie ten cykl- to kolejny krok do przodu do upragnionego celu!
agniesiar
Marzymy o II serduszku
A tak całkiem uczciwie eijf- to już mnie nie nakrecisz- bo sama GŁUPIA to sobie zrobiłam!!!
Jestem za to na siebie strasznie zła, ale co tam - co ma być to będzie - najwyżej za tydzień będę znów histeryzować!
A przynajmniej ten tydzień przeżyję z uśmiechem na twarzy!
Jestem za to na siebie strasznie zła, ale co tam - co ma być to będzie - najwyżej za tydzień będę znów histeryzować!
A przynajmniej ten tydzień przeżyję z uśmiechem na twarzy!
eijf
Fanka BB :)
no niezly ten progesteron.ja zaluje ze nie jstem w pl to czesciej bym posprawdzala.ostatnio jak robilam w II fazie (jakos 10dpo) to mialam chyba 5,4 ...niby wg norm ok ale w porownaniu z toba to nic!
Tak jak pisałyśmy wcześniej, ale przy innym temacie - wszystko zależy od punktu siedzenia!!!
A tak poważnie - mam świetny humor i ooooogromne nadzieje!
Jeżeli nawet nie ten cykl- to kolejny krok do przodu do upragnionego celu!
agniesiar
Marzymy o II serduszku
no niezly ten progesteron.ja zaluje ze nie jstem w pl to czesciej bym posprawdzala.ostatnio jak robilam w II fazie (jakos 10dpo) to mialam chyba 5,4 ...niby wg norm ok ale w porownaniu z toba to nic!
Oj kochana, ale wszystko zależy od norm i jednostek
Ale owszem mam nadzieję, ze to moze jakiś dobry znak!
Dobra coś wam napiszę, ale błagam nic nie komentujcie - bo nie chcę sie nakrecć - już bardziej!!!
- w piętek rano miałam potworne mdłości
- w piętek wieczorem spadła mi temperatura na łeb na szyję - rano było 37,2 a wieczorem 36,7
-zmierzyłam tylko dlatego, ze nie mogłam wytrzymać bólu zwałaszcza z lewego jajnika, z którego była owu. miałam wrazenie jakby mi go ktoś nakłuwał tysiacem szpileczek, potem jakby drentwiał, na tyle to było wyczuwalne że aż mnie skura na wysokości jajnika sfędziała
- potem w nocy męczył mnie krzyż
-a teraz od soboty rana czały czas czuję ból w tym samym miejscu na dole brzuch, nie mogę za długo stać, muszę przysiaść!!
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
To ja nic nie skomentuje
agniesiar
Marzymy o II serduszku
To ja nic nie skomentuje
Nawet nie próbuj!!!
K
Kinga85
Gość
agniesiar mam nadzieje że ta moja koniczynka przyniesie mi szczęście. Co ma być to będzie.. u mnie nie ma żadnych objawów. a temp nie sugeruje sie do konca.
No i ciesze sie że zrobiłaś się radosna! jesteś przepełniona nadzieją.) Wierzę że Ci się uda PRĘDZEJ czy pozniej ;-)
No i ciesze sie że zrobiłaś się radosna! jesteś przepełniona nadzieją.) Wierzę że Ci się uda PRĘDZEJ czy pozniej ;-)
hej!
ale zaszalałyście dzisiaj z postami :-)
agniesiar
trzymam kciuki !
a mnie tak brzuch boli właśnie ,że mam wrazanie że zaraz dostanę okresu... nie zdziwię się jak jutro dostanę albo jeszcze dzisiaj...
ale zaszalałyście dzisiaj z postami :-)
agniesiar
trzymam kciuki !
a mnie tak brzuch boli właśnie ,że mam wrazanie że zaraz dostanę okresu... nie zdziwię się jak jutro dostanę albo jeszcze dzisiaj...
reklama
K
Kinga85
Gość
martilla Ty lepiej kobieto nie kracz dobra! Nic nie dostaniesz to że boli nie znaczy że @ musi sie pojawić;-)
dziś co chwila gryze sie z moim mężem....
dziś co chwila gryze sie z moim mężem....
Podziel się: