reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Dzięki agniesiar i nikioforko!!!
Agniesiar trzymam za Ciebie kciuki i prosze myśl pozytywnie!!
nie było mnie tu wczoraj , ale poczytałam dzis Wasze pozty i widziałam jakies negatywne przepływy energii!!
Proszę Cię nie dołuj się bo nadługo napewno się uda i ja w to święcie wierzę!!:-)

reklama
Dzięki agniesiar i nikioforko!!!
Agniesiar trzymam za Ciebie kciuki i prosze myśl pozytywnie!!
nie było mnie tu wczoraj , ale poczytałam dzis Wasze pozty i widziałam jakies negatywne przepływy energii!!
Proszę Cię nie dołuj się bo nadługo napewno się uda i ja w to święcie wierzę!!:-)

Dziękuję, wiem, że kiedyś na pewno jeśli nie tak to inaczej - my z M wierzymy ,że gdzieś jest mała duszyczka, która czeka na nas.

aisim-gratuluje.

nikiforka-moge sobie wyobrazic ze nagle pojawiaja sie najrozniejsze mysli.niby wszystkie czekamy na te ciaze ale to taka troche rewolucja w zyciu i potem nadchodza pytania;radosc pomieszana z innymi odczuciami

zielona-szkoda.pamietaj idz do lekarza.posprawdzac troche hormony,spytaj czemu te testy niemal co mc ci wychodza?moze nastepnym razem zamiast kupowac testy zrobisz bete?po co sie meczyc pytaniami.No i czemu piszesz ze o dzien za pozno?czekaliscie na konkretne dni?chyba nie warto nastawiac sie na nie i dzialac zbyt pozno.Ja w tym mc chcialam troche zaczekac ale moj nie jest fanem takiego planowania.Poza tym mam dac sobie spokoj z codziennymi przytulaniami w dni plodne.wierze ze jak ma sie udac to uda sie o ile w ogole sie to robi.

a ja dzis nie zmierzylam temperatury.raz obudzilam sie za wczesnie(i wtedy moglam w sumie mierzyc) a raz za pozno a u mnie juz godz pozniej temperatura jest wyzsza.No i mam problem.Jak ja mierzyc kiedy przestawiamy czas w weekend.Moze dac falszywy obraz bo organizm bedzie spal dluzej ze tak powiem i temperatura bedzie wyzsza.Boje sie ze jakos mi to obraz owu popsuje.Nie wiem czy dac sobie spokoj czy mierzyc i zobaczyc co z tego wyjdzie.W sumie akurat mam takie wazne dni kiedy mam wylapac owu.Gdyby to byl poczatke czy koncowka to nie mialaoby takiego znaczenia.

aisim-gratuluje.

nikiforka-moge sobie wyobrazic ze nagle pojawiaja sie najrozniejsze mysli.niby wszystkie czekamy na te ciaze ale to taka troche rewolucja w zyciu i potem nadchodza pytania;radosc pomieszana z innymi odczuciami

zielona-szkoda.pamietaj idz do lekarza.posprawdzac troche hormony,spytaj czemu te testy niemal co mc ci wychodza?moze nastepnym razem zamiast kupowac testy zrobisz bete?po co sie meczyc pytaniami.No i czemu piszesz ze o dzien za pozno?czekaliscie na konkretne dni?chyba nie warto nastawiac sie na nie i dzialac zbyt pozno.Ja w tym mc chcialam troche zaczekac ale moj nie jest fanem takiego planowania.Poza tym mam dac sobie spokoj z codziennymi przytulaniami w dni plodne.wierze ze jak ma sie udac to uda sie o ile w ogole sie to robi.

a ja dzis nie zmierzylam temperatury.raz obudzilam sie za wczesnie(i wtedy moglam w sumie mierzyc) a raz za pozno a u mnie juz godz pozniej temperatura jest wyzsza.No i mam problem.Jak ja mierzyc kiedy przestawiamy czas w weekend.Moze dac falszywy obraz bo organizm bedzie spal dluzej ze tak powiem i temperatura bedzie wyzsza.Boje sie ze jakos mi to obraz owu popsuje.Nie wiem czy dac sobie spokoj czy mierzyc i zobaczyc co z tego wyjdzie.W sumie akurat mam takie wazne dni kiedy mam wylapac owu.Gdyby to byl poczatke czy koncowka to nie mialaoby takiego znaczenia.
Ja czytałam, że jeżeli zmierzymy później to każde 1/2h to 0,5 stopnia odejmujemy!

A jeżeli wcześniej to dodajemy te 0,5 stopnia.

Czesc dziewczyny:)

Przyłączylam sie do Was bo ja również z wielką nadzieją oczekuje tej radosnej nowiny. A takie pogaduchy pomagaja.... Moja @ spoznia mi sie juz 3 dni. Więc juz jest niezle bo zwykle miałam regularnie. Co prawda robiłam test ale narazie NIC;/ Nie chce sie nakrecac aby pozniej nie być rozczarowaną ale wiecie jak to jest.... Mam nadzieje, że tym razem mi sie uda. Trzymam za wszystkie kciuki!:)

reklama
aisim
gratulacje!!!

zielona
cholera strasznie mi przykro, już myślałam że to to! a tu masz!

u mnie 25dc , nie wiem nawet który dpo... strasznie mnie boli głowa od wczoraj i ciągle jestem nie przytomna rano, ale to pewnie pogoda tak na mnie działa

Do góry