reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

A jak często się przytulaliście? I kiedy mniej więcej - przed owu ile dni zaczęliście i kiedy skończyliście? ;-) Jeśli można wiedzieć ;-)

reklama
Witajcie Kochane Staraczki!!

Długo mnie znów nie było i jak zwykle nie jestem w temacie :(

Od dziś zaczynam wierzyć w cuda:-D:-D:-D Przyznam się Wam, że ostatnimi czasy (po śmierci mamy) nie mieliśmy dużo okazji do przytulania się a wrzesień był szczególnie ubogi bo przytulaliśmy się TYLKO raz. No i nie wierzyłam, że może zaowocować fasolką.
A jednak :-):-):-):-)
Dziewczyny bo tych wszystkich przejściach z nagłą śmiercią mamy, z niemalże wyrokiem że mogę nie mieć dzieci stał się CUD.

Dziś zrobiłam test i co ujrzałam dwie grube kreski :-D:-D:-D Jestem przeszczęśliwa. Kupiłam już małe buciki w prezencie dla męża i czekam aż przyjdzie z pracy.

Przesyłam Wam mnóstwo fluidków ********************************* ciążowych i trzymam mocno mocno kciuki.
Serdeczne GRATULACJE cos wspanialego, milo slyszec tak bardzo dobre wiesci :tak::-D i milo ze po ostatnich smutnych chwilach teraz serduszko zaleje lagodzacy cudowny "balsamik" i mnostwo cudownych chwil szczescia. Spokojnej wspanialej ciazy !!! ;-)

Witam wieczorkową porą.
Jeszcze nie zdążyłam się dopisać do staraczek :), a robiąc dzisiaj popołudniu test moim oczom ukazał się taki widok :

Naprawdę jestem w szoku, bo nie mam prawie żadnych objawów i byłam przekonana ,że nic z tego nie będzie. Jednak co ciąża to inna bajka :). Mam nadzieję,że wszystko będzie ok. Test robiłam popołudniu a więc nie z porannego moczu , a jednak krecha mocna. Hmmm.... no zobaczymy :)
Życzę wszystkim szybkiego zafasolkowania :-)
Dwie cudne wiadomosci jednego dnia az czlowiek sam zalewa sie radoscia :-) GRATULUJE i zycze spokojnej ciazy i cudownych chwil :-)

Oby wiecej wiadomosci takich bylo w ciagu najblizszego czasu :-)
wzruszylam sie normalnie :zawstydzona/y:

Mogłybyśmy już tak wszystkie zafasolkować... :-)
Saro Twój wykresik nastraja bardzo pozytywnie - jak widać, najważniejsza jest tendencja - pojedyncze spadki mogą być. :-)

Dla ciebie też buziaki:-D, ale dzień nie jest najgorszy, bywały gorsze - jest jedna suuuuper nowina, mama miała dziś odczytywanego hojtera i wyszedł całkiem nieźle -więc dzień można zaliczyć do udanych!!!

O to super:tak: no to naprawde udany:tak::tak::tak:

Mogłybyśmy już tak wszystkie zafasolkować... :-)

Moglybysmy oj moglybysmy i napewno nam sie wszystkim uda:-):-):-)

wpadlam na chwilke bo jak sie pewnie domyslacie ogladam wycieczki...i to nie tylko do ny bo moj wczoraj stwierdzil ze chcialby wypoczac moze na plazy a nie w miescie...takiemu to nie dogodzisz.poczekam na niego i zobaczymy czy lecimy w strone ameryki polnocnej czy poludniowej.mnie wszystko jedno byleby leciec.

Nikiforka-serdeczne gratulacje!!Pamietam jaka bylas ostatnio zdolowana i prosze!spokojnych 9 mc zycze!

sara-rowniez gratulacje.dopiero co sie u nas zjawilas i juz!

to 3 wiadomosc o ciazy dzisiaj.a ja kiedy?

noukie-to na pewno brugge odwiedze.kurcze,wszedzie bym pojechala...

agniesiar to dobra wiadomość o Twojej mamie :-):-)

Dziewczynki u nas było tak. Przez ostatnie miesięce nie staraliśmy się specjalnie, a jak już to coś było w dni niepłodne. Teraz w tym cyklu postanowiłam wziąść sprawy w swoje ręce:cool:...:-D jak to brzmi. Nawet kupiłam sobie ziółka o. sroki i sobie piłam, tak dla popraw hormonków, bo miałam ostatnio plamienia przed okresem. Ja śluzu nie sprawdzam, jakoś nie mam do tego głowy. 13 d.c. czułam ,że pobolewa mnie brzuszek a temka w tym dniu była niska , więc pomyślałam sobie ,że owu się zbliża i warto dziś spóbować. Myślę ,że własnie w 13 d.c się udało. Na wysokość temperaturek nie zwracajcie uwagi, bo mam Baby Comp i on mierzy takie niskie. Ale ułożenie temperatur mam prawie identyczne jak w poprzedniej ciąży.Wcześniej i póżniej też były staranka, ale myślę ,że to ten 13 d.c.

reklama
Do góry