reklama
Serdeczne GRATULACJE cos wspanialego, milo slyszec tak bardzo dobre wiesci i milo ze po ostatnich smutnych chwilach teraz serduszko zaleje lagodzacy cudowny "balsamik" i mnostwo cudownych chwil szczescia. Spokojnej wspanialej ciazy !!! ;-)Witajcie Kochane Staraczki!!
Długo mnie znów nie było i jak zwykle nie jestem w temacie
Od dziś zaczynam wierzyć w cuda Przyznam się Wam, że ostatnimi czasy (po śmierci mamy) nie mieliśmy dużo okazji do przytulania się a wrzesień był szczególnie ubogi bo przytulaliśmy się TYLKO raz. No i nie wierzyłam, że może zaowocować fasolką.
A jednak :-):-):-):-)
Dziewczyny bo tych wszystkich przejściach z nagłą śmiercią mamy, z niemalże wyrokiem że mogę nie mieć dzieci stał się CUD.
Dziś zrobiłam test i co ujrzałam dwie grube kreski Jestem przeszczęśliwa. Kupiłam już małe buciki w prezencie dla męża i czekam aż przyjdzie z pracy.
Przesyłam Wam mnóstwo fluidków ********************************* ciążowych i trzymam mocno mocno kciuki.
Dwie cudne wiadomosci jednego dnia az czlowiek sam zalewa sie radoscia :-) GRATULUJE i zycze spokojnej ciazy i cudownych chwil :-)Witam wieczorkową porą.
Jeszcze nie zdążyłam się dopisać do staraczek , a robiąc dzisiaj popołudniu test moim oczom ukazał się taki widok :
Naprawdę jestem w szoku, bo nie mam prawie żadnych objawów i byłam przekonana ,że nic z tego nie będzie. Jednak co ciąża to inna bajka . Mam nadzieję,że wszystko będzie ok. Test robiłam popołudniu a więc nie z porannego moczu , a jednak krecha mocna. Hmmm.... no zobaczymy
Życzę wszystkim szybkiego zafasolkowania :-)
Oby wiecej wiadomosci takich bylo w ciagu najblizszego czasu :-)
wzruszylam sie normalnie
agniesiar
Marzymy o II serduszku
Zawsze kochana;-) buziak w smutnawy dzien;-)
Sara nie wchodzi
Dla ciebie też buziaki, ale dzień nie jest najgorszy, bywały gorsze - jest jedna suuuuper nowina, mama miała dziś odczytywanego hojtera i wyszedł całkiem nieźle -więc dzień można zaliczyć do udanych!!!
agniesiar
Marzymy o II serduszku
Wykres wspaniały - ale mnie i tak sie bardziej podobają te dwie kreseczki ;-)
Noukie
Majowa mama 2007
Dla ciebie też buziaki, ale dzień nie jest najgorszy, bywały gorsze - jest jedna suuuuper nowina, mama miała dziś odczytywanego hojtera i wyszedł całkiem nieźle -więc dzień można zaliczyć do udanych!!!
O to super no to naprawde udany
Mogłybyśmy już tak wszystkie zafasolkować... :-)
Moglybysmy oj moglybysmy i napewno nam sie wszystkim uda:-):-):-)
eijf
Fanka BB :)
wpadlam na chwilke bo jak sie pewnie domyslacie ogladam wycieczki...i to nie tylko do ny bo moj wczoraj stwierdzil ze chcialby wypoczac moze na plazy a nie w miescie...takiemu to nie dogodzisz.poczekam na niego i zobaczymy czy lecimy w strone ameryki polnocnej czy poludniowej.mnie wszystko jedno byleby leciec.
Nikiforka-serdeczne gratulacje!!Pamietam jaka bylas ostatnio zdolowana i prosze!spokojnych 9 mc zycze!
sara-rowniez gratulacje.dopiero co sie u nas zjawilas i juz!
to 3 wiadomosc o ciazy dzisiaj.a ja kiedy?
noukie-to na pewno brugge odwiedze.kurcze,wszedzie bym pojechala...
Nikiforka-serdeczne gratulacje!!Pamietam jaka bylas ostatnio zdolowana i prosze!spokojnych 9 mc zycze!
sara-rowniez gratulacje.dopiero co sie u nas zjawilas i juz!
to 3 wiadomosc o ciazy dzisiaj.a ja kiedy?
noukie-to na pewno brugge odwiedze.kurcze,wszedzie bym pojechala...
agniesiar to dobra wiadomość o Twojej mamie :-):-)
Dziewczynki u nas było tak. Przez ostatnie miesięce nie staraliśmy się specjalnie, a jak już to coś było w dni niepłodne. Teraz w tym cyklu postanowiłam wziąść sprawy w swoje ręce... jak to brzmi. Nawet kupiłam sobie ziółka o. sroki i sobie piłam, tak dla popraw hormonków, bo miałam ostatnio plamienia przed okresem. Ja śluzu nie sprawdzam, jakoś nie mam do tego głowy. 13 d.c. czułam ,że pobolewa mnie brzuszek a temka w tym dniu była niska , więc pomyślałam sobie ,że owu się zbliża i warto dziś spóbować. Myślę ,że własnie w 13 d.c się udało. Na wysokość temperaturek nie zwracajcie uwagi, bo mam Baby Comp i on mierzy takie niskie. Ale ułożenie temperatur mam prawie identyczne jak w poprzedniej ciąży.Wcześniej i póżniej też były staranka, ale myślę ,że to ten 13 d.c.
Dziewczynki u nas było tak. Przez ostatnie miesięce nie staraliśmy się specjalnie, a jak już to coś było w dni niepłodne. Teraz w tym cyklu postanowiłam wziąść sprawy w swoje ręce... jak to brzmi. Nawet kupiłam sobie ziółka o. sroki i sobie piłam, tak dla popraw hormonków, bo miałam ostatnio plamienia przed okresem. Ja śluzu nie sprawdzam, jakoś nie mam do tego głowy. 13 d.c. czułam ,że pobolewa mnie brzuszek a temka w tym dniu była niska , więc pomyślałam sobie ,że owu się zbliża i warto dziś spóbować. Myślę ,że własnie w 13 d.c się udało. Na wysokość temperaturek nie zwracajcie uwagi, bo mam Baby Comp i on mierzy takie niskie. Ale ułożenie temperatur mam prawie identyczne jak w poprzedniej ciąży.Wcześniej i póżniej też były staranka, ale myślę ,że to ten 13 d.c.
reklama
biedroneczka1980
Fanka BB :)
No nic ja mykam spać, jutro znow do pracy:-(. Nawet nie mam czasu by dlużej z wami pogadac:-(
Gratulacje Saro
Widze że coraz wiecej optymistycznych wieści
Gratulacje Saro
Widze że coraz wiecej optymistycznych wieści
Podziel się: