reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

maćku 3mam kciuki! :happy:

Ren szkoda że test negatywny wyszedł, no ale do puki @ nie ma to kto wie... ;-)
No szkoda szkoda tylko juz sama nei wiem co myslec z jdnej strony nadzieja rosne a z drugiej nei chce sie nakrecac :-p jak to zawsze w takich sytuacjach czlowiek jest rozdzierany na dwie polowki hihihi

Emma
zagladaj tutaj bo inaczej bedzie smutno i nei poddawaj sie :sorry:
Witam sie z rana!
Ja mam dziś 23dc. - najprawdopodobniej 5dpo. i coś dziś się kiepsko poczułam z rana wstałam z okropnym bólem głowy, wymiotowałam i teraz nadal mnie mdli!
Ale to wina niskiego ciśnienia, bo ja niestety tak reaguje.
A to witam w klubie bolacej glowy. Nieciekawie sie zaczal dzien dla Ciebie zycze aby popoludnie bylo milsze. Zawsze tak reagujesz na zmiane cisneinia?

hej dziewuszki..u mnie tempka w dół, ale @ nadal brak i bóli na @ także brak..plamienie maleńkie, wiec nadal czekamy,...a jak tam?jakieś nowe fasoliny są??
nie denerwuje się:-)Po prostu czekam i najgorsze w tym wszystkim jest to, że nadal mam nadzieje, że może jednak...chociaż rozsądek podpowiada mi "szykuj się kobieto na @"...
No w tym miesiacu rozumiem Cie tez nei wiem co i jak i nadzieje mam a z drugiej strony nei chce sie nastawiac ze napewno sie udalo... ciezki ten etap cyklu. Trzymam mocno kciuki!!

Eijf super ze udalo Ci sie zalatwic wize i to na dluzej :-) przyjemnych oraz owocnych staranek zycze;-)

no i właśnie tylko o to mi chodziło...
a i tak głęboko wierzę, że już niebawem wszystkie tu będziemy wklejać zdjęcia usg naszych pociech!!!!:-):tak:
Jagódka, korci mnie trochę aby zrobic test jutro rano... ten Bobo, bo on niby po 6 dpo wykrywa... a u mnie będzie już 8... ale boję sie, ze jak zobaczę jutro 1 krechę to będzie rezygnacja, totalna załamka, itp.
co radzicie?
Zawsze lepiej poczekac choc to trudne ;-)

Ja zmykam bo dostalam paczke od rodzicow pozniej zagladne i trzymam za Wszystkie kciuki ;-)

reklama
No szkoda szkoda tylko juz sama nei wiem co myslec z jdnej strony nadzieja rosne a z drugiej nei chce sie nakrecac :-p jak to zawsze w takich sytuacjach czlowiek jest rozdzierany na dwie polowki hihihi

Emma
zagladaj tutaj bo inaczej bedzie smutno i nei poddawaj sie :sorry:

A to witam w klubie bolacej glowy. Nieciekawie sie zaczal dzien dla Ciebie zycze aby popoludnie bylo milsze. Zawsze tak reagujesz na zmiane cisneinia?

No w tym miesiacu rozumiem Cie tez nei wiem co i jak i nadzieje mam a z drugiej strony nei chce sie nastawiac ze napewno sie udalo... ciezki ten etap cyklu. Trzymam mocno kciuki!!

Eijf super ze udalo Ci sie zalatwic wize i to na dluzej :-) przyjemnych oraz owocnych staranek zycze;-)

Zawsze lepiej poczekac choc to trudne ;-)

Ja zmykam bo dostalam paczke od rodzicow pozniej zagladne i trzymam za Wszystkie kciuki ;-)

Ren, ja za Ciebie też trzymam kciukasy!!!!

hej dziewczyny!

niestey nie jestem w stanie nadążać więc wypisuję się na trochę z forum, może kiedyś będę miała więcej czasu. ale na pewno będę oglądać Wasze wykresy, to moja pasja :-) Martilla wg mnie owu nie było, 36,10 to u Ciebie niższy poziom tempek i w tym i w poprzednim cyklu.
trzymam za Was kciuki, ja trochę odpuściłam, przestałam wierzyć, że się uda. może po nowym roku zacznę jakąś stymulację.
nie wiem co myśleć o tej owu mojej ,trudno nic już teraz nie poradzę na to.
czasem człowiek potrzebuje odpocząć nawet od forum , ale mam nadzieję ,że będziesz zaglądać od czasu do czasu i jak odpuścisz to zajdziesz w ciążę szybciej niż się spodziewasz!:-) trzymam kciuki !

martilla-tez myslalam ze tej owu nie bylo.troche niska ta temperatura jak na poowulacyjna...kurcze...moze jakas opozniona w tym cyklu?masz jeszcze testy owu?przypatrz sie jaki sluz?tego zabielonego chyba przeoczyc nie mozna.
śluz mam kremowy taki , mleczny , ale strasznie mało bo na wkładce nie widać, jest tam w środku, więc ja nie wiem była owu czy nie, już mi wszystko jedno...

gratuluję wizy ! wiedziałam ,że się uda:-D

KOCHANA AGNIESIAR - Głowa do góry!!!

Bardzo ale to bardzo dziękuję!!!

No nic moje kochane!! Żegnam się. Życze Wam przemiłego weekendu i wiele radości!!!

Do zobaczenia na forum w poniedziałek....wielka buźka!!!

Ps: Agniesiar pozdrawiam cie gorąco!!!A za ciebie Marzi trzymam kciuki żebyś wytrzymała do poniedziałku!
Będę tęsknić:-(
ja prasuje ale chce cos napisac dla pocieszenia niektorych.wlasnie dostalam smsa od znajomej ze inna znajoma ktora starala sie o dziecko 3 lata jest w ciazy.z tym ze tu sie jeszcze do 3 mc tajemnice z tego robi...Starali sie dlugo i po 2 latach poszli do lekarza.cos nie tak i z nia i z nim bylo(on mial cos z plemnikami) no i w koncu sie udalo.Nie wiem na ile im lekarzae pomogli ale wazne ze sie udalo.​
eijf - ty wiesz jak pokrzepić nasze poranione serduszka!!!

Jeszcze raz dziewczyny bardzo przepraszam za moją bardzo emocjonalną reakcję, ale to co napisała Marzi naprawdę mnie zabolało, na tyle bardzo, że poryczałam sie jak dziecko.

Teraz jak opadły emocję wierzę, że nie chciała mnie zranić!

Marzi mam nadzieję, że nadal będziemy mogły się wspierać, jak do tej pory zapominając o tym naszym małym spięciu!

Witajcie Kochane Staraczki!!

Długo mnie znów nie było i jak zwykle nie jestem w temacie :(

Od dziś zaczynam wierzyć w cuda:-D:-D:-D Przyznam się Wam, że ostatnimi czasy (po śmierci mamy) nie mieliśmy dużo okazji do przytulania się a wrzesień był szczególnie ubogi bo przytulaliśmy się TYLKO raz. No i nie wierzyłam, że może zaowocować fasolką.
A jednak :-):-):-):-)
Dziewczyny bo tych wszystkich przejściach z nagłą śmiercią mamy, z niemalże wyrokiem że mogę nie mieć dzieci stał się CUD.

Dziś zrobiłam test i co ujrzałam dwie grube kreski :-D:-D:-D Jestem przeszczęśliwa. Kupiłam już małe buciki w prezencie dla męża i czekam aż przyjdzie z pracy.

Przesyłam Wam mnóstwo fluidków ********************************* ciążowych i trzymam mocno mocno kciuki.

nikiforka
o rety! kochana serdeczne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!! łapie fluidki :-) który to tydzień wiesz już? ale się cieszę matko kochana:-D

ps. to się nazywa postarać się raz a porządnie hehe

Ostatnia edycja:
nikiforka
o rety! kochana serdeczne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!! łapie fluidki :-) który to tydzień wiesz już? ale się cieszę matko kochana:-D

Martilko - szczegółów jeszcze nie znam ale to może być jakiś 4 - 5 tydzień. W poniedziałek dopiero pójdę do lekarza. Ja też się cieszę bo myślałam, że starania będą trwały wieczność, ale leki jak widać zadziałały pozytywnie.
ps. to się nazywa postarać się raz a porządnie hehe

Ojjj tak :D jak widać nie ilość się liczy ;)

na prawdę strasznie się cieszę ,że wam się udało ! tyle ostatnio przeszłaś , widzisz po burzy zawsze wychodzi słońce :-) daj znać koniecznie jak zareagował przyszły tatuś :-) pogodnych 9 ( właściwie to 8 ) miesięcy życzę !:-D

reklama
Kochana Nikiforko - gratuluję Ci serdecznie!!! Cieszę się Twoim szczęściem!!
Jakieś rady, jak zajść w ciążę? :)
Ty też miałaś wysoką prolaktynę, prawda?

Do góry