No szkoda szkoda tylko juz sama nei wiem co myslec z jdnej strony nadzieja rosne a z drugiej nei chce sie nakrecac jak to zawsze w takich sytuacjach czlowiek jest rozdzierany na dwie polowki hihihimaćku 3mam kciuki!
Ren szkoda że test negatywny wyszedł, no ale do puki @ nie ma to kto wie... ;-)
Emma
zagladaj tutaj bo inaczej bedzie smutno i nei poddawaj sie
A to witam w klubie bolacej glowy. Nieciekawie sie zaczal dzien dla Ciebie zycze aby popoludnie bylo milsze. Zawsze tak reagujesz na zmiane cisneinia?Witam sie z rana!
Ja mam dziś 23dc. - najprawdopodobniej 5dpo. i coś dziś się kiepsko poczułam z rana wstałam z okropnym bólem głowy, wymiotowałam i teraz nadal mnie mdli!
Ale to wina niskiego ciśnienia, bo ja niestety tak reaguje.
hej dziewuszki..u mnie tempka w dół, ale @ nadal brak i bóli na @ także brak..plamienie maleńkie, wiec nadal czekamy,...a jak tam?jakieś nowe fasoliny są??
No w tym miesiacu rozumiem Cie tez nei wiem co i jak i nadzieje mam a z drugiej strony nei chce sie nastawiac ze napewno sie udalo... ciezki ten etap cyklu. Trzymam mocno kciuki!!nie denerwuje się:-)Po prostu czekam i najgorsze w tym wszystkim jest to, że nadal mam nadzieje, że może jednak...chociaż rozsądek podpowiada mi "szykuj się kobieto na @"...
Eijf super ze udalo Ci sie zalatwic wize i to na dluzej :-) przyjemnych oraz owocnych staranek zycze;-)
Zawsze lepiej poczekac choc to trudne ;-)no i właśnie tylko o to mi chodziło...
a i tak głęboko wierzę, że już niebawem wszystkie tu będziemy wklejać zdjęcia usg naszych pociech!!!!:-)
Jagódka, korci mnie trochę aby zrobic test jutro rano... ten Bobo, bo on niby po 6 dpo wykrywa... a u mnie będzie już 8... ale boję sie, ze jak zobaczę jutro 1 krechę to będzie rezygnacja, totalna załamka, itp.
co radzicie?
Ja zmykam bo dostalam paczke od rodzicow pozniej zagladne i trzymam za Wszystkie kciuki ;-)