reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Marzi fajnie że cię rozśmieszyłam :-p;-)
agniesiar córeczka się doczeka:tak:
U nas synek uparł się na siostrę i mówi bede miał siostre! zadowolony a ja mu tłumaczę że może to bedzie braciszek i co wtedy a On że nic też dobrze :rofl2: heh:tak:
też pyta kiedy bedzie dzidzia...

reklama
a
Marzi nie sraj ogniem kobieto i poczekaj jeszcze z tym testem :-p

BARDZO DOBRE!!:-D:-D:-D

I tego Ci zazdroszczę, ja jestem osobą która w żaden sposób nie umie kryć uczuć, wszyscy znajomi twierdzę, ze ze mnie czyta sie ja z otwartej ksiegi!
Dlatego wiem, że Julcia wszystko czuje i wie- zwłaszcza, gdy po raz 1000 pyta kiedy będę miała siostrę lub brata, lub dotyka mojego brzuszka i pyta czy tam jest już dzidzia!!
Niestety jej koleżanek mamy chodzą na potęgę z brzuchami wiec i ona chce sie pochwalić.

Kochana nie ma czego zazdrościć,po mnie widac wszystkie emocje jak nic!!! Ja widzę świat w czarnych i szarych barwach. Po śmierci mojego brata nauczyłam się powstrzymywac emocje jak się tylko da...nie mogłam płakać na pogrzebie,a później musiałam być opoką dla rodziców i wyprowadzic ich z dołka to naprawdę była lekcja życia,ja mała dziewczynka z emocjami musiałam stać się skałą na zawołanie, z dnia na dzień.

Gdyby mój synek przyszedł jak twoja Julcia to bym się rozryczała na miejscu!! wierz mi!

Nie wiem jak ci ciężko jest bo nie jestem w takiej sytuacji....ale wierzę,że jesteś na tyle silna,że wszystko sie ułoży i będzie druga dzidzia!!!!

Teraz potrzebujesz uspokoić emocje!I tego ci kochaniutka moja,życzę z całego serca!!!

ide kupić z mężem nowe filiżanki do ekspresu:) nowy niedawno kupiliśmy wiec miło bedzie pić kawusie również z nowych filiżanek a co! :-p:-);-)

miłego popołudnia! :happy:

Witam.Ja z moim partnerem myśleliśmy o dzidzi od dość dawna.Miesiąc temu zaczeliśmy się starać.I jakie było moje zaskoczenie gdy 2 dni temu zrobiłam test ( zresztą już 3 w przez ostatnie 2 tyg) i zobaczyłam dwie kreski :-) Nie mogłam uwierzyć,że tak szybko nam się udało.Jestem bardzo szczęśliwa i życzę Wam wszystkim takiego szczęścia :tak:

Witam.Ja z moim partnerem myśleliśmy o dzidzi od dość dawna.Miesiąc temu zaczeliśmy się starać.I jakie było moje zaskoczenie gdy 2 dni temu zrobiłam test ( zresztą już 3 w przez ostatnie 2 tyg) i zobaczyłam dwie kreski :-) Nie mogłam uwierzyć,że tak szybko nam się udało.Jestem bardzo szczęśliwa i życzę Wam wszystkim takiego szczęścia :tak:

Gratulujemy!!

gratulujemy... a jak objawy!!!???

ja prasuje ale chce cos napisac dla pocieszenia niektorych.wlasnie dostalam smsa od znajomej ze inna znajoma ktora starala sie o dziecko 3 lata jest w ciazy.z tym ze tu sie jeszcze do 3 mc tajemnice z tego robi...Starali sie dlugo i po 2 latach poszli do lekarza.cos nie tak i z nia i z nim bylo(on mial cos z plemnikami) no i w koncu sie udalo.Nie wiem na ile im lekarzae pomogli ale wazne ze sie udalo.​

reklama
Dopiero od 2 dni jak się dowiedziałam,że jestem w ciąży dostrzegam objawy ciążowe.Jak narazie tak jak u większości kobiet od rana do wieczora z małymi przerwami mdłości, senność - mogłabym spać 24 h ( choć może u mnie to nic tak niezwykłego bo zawsze byłam śpiochem), nadmierny apetyt (szczególnie na słodycze :-D), i zmienny nasrój w jednej chwili potrafię być radosna a za chwilę wyprowadza mnie z równowagi byle powód.Mam nadzieję,że to szybko minie.
Przede mną jeszcze przakaznie mojemu kochanemu,że będzie tatusiem.Ale mam na to jeszcze 10 dni bo w tej chwili on jest na wyjeździe.Już nie mogę się doczekać:happy:

Do góry