reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

a ja na pulpicie mam swoje koty oczywiscie..:)i lubie dodawac oraz ogladac zdjecia na nk bo wtedy przynajmniej wiem co sie u moich znajomych dzieje.kto za kogo za maz wyszedl,komu sie dzieci urodzily itd.inaczej bylabym w szoku spotykajac ich po latach.wiadomo ze teraz mam utrudniony osobisty kontakt a tak przynajmniej na biezaco jestem.

martilla-pojecia nie mam ale mysle ze ten poowulacyjny,gesty,kleisty i przede wszystkim bialawy bys zauwazyla.

reklama
Lubie takie lazurowe morze, milo wspominam wypad na Cypr w tym roku, zazdroszcze znajomym ze tam mieszkaja i pracuja, tam caly czas cieplo

Ja na Cyprze jeszcze nie bylam, ba w wielu miejscach jeszcze nie bylam:sorry: jakos tak z malym nam nie po drodze ale moze jak podrosnie odbijemy sobie zalegle czasy chyba ze fasolka bedzie to znowu odlozymy;-);-)

Lubie takie lazurowe morze, milo wspominam wypad na Cypr w tym roku, zazdroszcze znajomym ze tam mieszkaja i pracuja, tam caly czas cieplo
ja tam w sumie do jesieni nic nie mam (tylko te ciemnosci)bo wiem ze w koncu i tak znow przyjdzie wiosna i wtedy bardziej to doceniam.lubie te zmiany i wieczne upaly mnie mecza choc w lecie je lubie.jesien tez ma cos do siebie.mozna wylegiwac sie na kanapie pod kocem,zapalic swieczki,wypic cos cieplego itd.

Ja na Cyprze jeszcze nie bylam, ba w wielu miejscach jeszcze nie bylam:sorry: jakos tak z malym nam nie po drodze ale moze jak podrosnie odbijemy sobie zalegle czasy chyba ze fasolka bedzie to znowu odlozymy;-);-)
a ja mam taka dluga liste krajow ktore chce odwiedzic.zaluje ze w ubieglym roku meksyk nie wypalil i dlatego tak bardzo chce by teraz sie udalo bo potem jak kupimy dom to wiadomo.a to nowa kuchnie trzeba,a to lazienke a to litry farby i drewniana podloge.o jezu!az mi sie slabo robi jak pomysle

a ja mam taka dluga liste krajow ktore chce odwiedzic.zaluje ze w ubieglym roku meksyk nie wypalil i dlatego tak bardzo chce by teraz sie udalo bo potem jak kupimy dom to wiadomo.a to nowa kuchnie trzeba,a to lazienke a to litry farby i drewniana podloge.o jezu!az mi sie slabo robi jak pomysle
i właśnie dlatego my nie jeźdimy daleko, w zeszłym roku remont kuchni, malowanie i nowe podłogi w pokojach, a w tym lub na poczętku przyszłego remont łazienki... dobbrze że chociaż w góry mamy niedaleko...

Ja mam tak teraz dopiero gora zrobiona a gdzie reszta:sorry: do tego maluszek z ktorym trudno czasami gdzies sie wybrac no i jak juz wolne to do domu w Polsce mnie ciagnie:sorry::sorry::sorry: nie wiem chyba na emeryturze bedziemy jezdzic:sorry::sorry:

a ja na pulpicie mam swoje koty oczywiscie..:)i lubie dodawac oraz ogladac zdjecia na nk bo wtedy przynajmniej wiem co sie u moich znajomych dzieje.kto za kogo za maz wyszedl,komu sie dzieci urodzily itd.inaczej bylabym w szoku spotykajac ich po latach.wiadomo ze teraz mam utrudniony osobisty kontakt a tak przynajmniej na biezaco jestem.

martilla-pojecia nie mam ale mysle ze ten poowulacyjny,gesty,kleisty i przede wszystkim bialawy bys zauwazyla.
Ja tez tak lubie bo z niektorymi znajomymi widze sie np tylko w swieta jak jestem w rodzinnych stronach, wiec na nk czesto sobie ogladam co sie dzieje u innych, sama tez mam bzika i sporo zdjec zamieszczam;-)

reklama
Do góry