reklama
biedroneczka1980
Fanka BB :)
Juz mi lepiej umiecie skutecznie poprawic humorek:-) kochaniutkiewiesz Biedroneczko przynajmniej Twoja dzidzia będzie miała czystsze powietrze w takiej małej miejscowości...........!!!! :-) Zawsze bezpieczniej chować dzidziusia w takiej małej miejscowości I jak - lepiej Ci?
biedroneczka1980
Jak cos nabazgrole to wstawie fotke, w sumie ostatnio malo malowalam juz mi niewiele prac w domu zostalo bo wydalam prawie wszystkie na prezenty, wiec zdalo by sie cosik malnacTo namaluj coś i wystaw fotkę :-)
K
Kinga85
Gość
ja znikam dziewczyny bo obiad robie i zaraz mąż wraca.
Do jutra! a może jeszcze dziś zajrzę ;-)
Biedroneczko nie smutaj się! ludzie mają wieksze problemy na głowie;-) nosek do góry bedzie okej!
Bajj
Biedroneczko nie smutaj się! ludzie mają wieksze problemy na głowie;-) nosek do góry bedzie okej!
Bajj
jagodka1231
Jak cos nabazgrole to wstawie fotke, w sumie ostatnio malo malowalam juz mi niewiele prac w domu zostalo bo wydalam prawie wszystkie na prezenty, wiec zdalo by sie cosik malnac
A co malujesz?
&Ewcia
no no to dzielna jesteś ;-) w sumie fajnie - masz całe popołudnie dla siebie!!Od 7 w pracy jestem :-)
pa pa :-)ja znikam dziewczyny bo obiad robie i zaraz mąż wraca.
Bajj
Marzi55
Chcę być Mamą 2011
Mialam do wyboru i nadal mam czy przychodzic na 7 czy 8....
Ale wolę na 7 bo poźniej po pracy to mi jeszcze jakiś kawałek dnia zostaje... zwłaszcza że teraz tak szybko się ciemno robi to ta godz. duzo mi daje :-)
Kurcze ot ja zaczynam o 9 i jestem do 17:30, do domu dojeżdżam o 18:30 to niewiele mi już dnia zostaje...:-)
Znowu mnie coś kłuje w brzuchu...
biedroneczka1980
Glownie maluje jakies tam pejzaze suchymi pastelami, z racji tej pogody to w plener raczej nie pojde, wiec szukam jakiejs fotki na kompie ktora moglabym sie wzorowacA co malujesz?
reklama
Podziel się: