reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
No mi się niestety wkrótce urlop kończy i z powrotem do pracy - będę więc do Was zaglądać tylko wieczorkiem albo przez pracą, przy śniadanku :-( Ale może szybciej mi przynajmniej minie czas oczekiwania, niż jak siedzę w domciu

ja znikam dziewczyny bo obiad robie i zaraz mąż wraca.
Do jutra! a może jeszcze dziś zajrzę ;-)

Biedroneczko nie smutaj się! ludzie mają wieksze problemy na głowie:tak:;-) nosek do góry bedzie okej! :happy:

Bajj

Od 7 w pracy jestem :-):tak:
no no to dzielna jesteś ;-) w sumie fajnie - masz całe popołudnie dla siebie!!:tak::tak:

ja znikam dziewczyny bo obiad robie i zaraz mąż wraca.
Do jutra! a może jeszcze dziś zajrzę ;-)

Biedroneczko nie smutaj się! ludzie mają wieksze problemy na głowie:tak:;-) nosek do góry bedzie okej! :happy:

Bajj
pa pa :-) :-D

Mialam do wyboru i nadal mam czy przychodzic na 7 czy 8....
Ale wolę na 7 bo poźniej po pracy to mi jeszcze jakiś kawałek dnia zostaje... zwłaszcza że teraz tak szybko się ciemno robi to ta godz. duzo mi daje ;):-):tak:

Kurcze ot ja zaczynam o 9 i jestem do 17:30, do domu dojeżdżam o 18:30 to niewiele mi już dnia zostaje...:-)

Znowu mnie coś kłuje w brzuchu...:crazy:

reklama
Do góry