reklama
mm chyba, żadna nie zrobiła!!1 Ja bede robić z Marlenką w poniedziałkek!! z rana wstane i polece po test:-) jesli ta cholera nie przyjdziedzis juz chyba jej nie bedzie bo zawsze mialam do południa.Mam nadzieję,ze nie robi mnie w konia ta cholerna @ i nie zachce jej sie po tylu dniach spoznienia mnie nawiedzić jednak.Nigdy mi sie nie spozniała na prawde.Najdłuzszy moj cykl 30 dni.Sluz plodny zaobserwowalam w 12 -14 dniu cyklu.Wiec pozniej juz chyba owu nie moglo byc.Ale kto wie
eijf
Fanka BB :)
o przepraszam,.ja test robilammm chyba, żadna nie zrobiła!!1 Ja bede robić z Marlenką w poniedziałkek!! z rana wstane i polece po test:-) jesli ta cholera nie przyjdziedzis juz chyba jej nie bedzie bo zawsze mialam do południa.Mam nadzieję,ze nie robi mnie w konia ta cholerna @ i nie zachce jej sie po tylu dniach spoznienia mnie nawiedzić jednak.Nigdy mi sie nie spozniała na prawde.Najdłuzszy moj cykl 30 dni.Sluz plodny zaobserwowalam w 12 -14 dniu cyklu.Wiec pozniej juz chyba owu nie moglo byc.Ale kto wie
podobno im częściej się próbuje tym lepsza jakość nasienia:-)
chyba zdania są podzielone, słysze zawsze dwie wersje, własnie taką jak Twoja lub że najlepiej co drugi dzien i juz zgłupiałam:-) dlatego przytulamy się jak mamy na to ochotę :-)
eijf
Najnowsze badanie potwierdzaja ze jakosc nasienia wzrasta jesli robi sie to czesto,ale najrozsadniej byloby sluchac wlasnego glosu.Moj chloapak w ogole nienawidzi tego okresu okoloowulacyjnego bo jakby nie bylo jest to czasem wymuszone,malo w tym spontanicznosci itd.W glowie siedzi"teraz trzeba"chyba zdania są podzielone, słysze zawsze dwie wersje, własnie taką jak Twoja lub że najlepiej co drugi dzien i juz zgłupiałam:-) dlatego przytulamy się jak mamy na to ochotę :-)
nadziejka82
Cześć Dziewczyny! już jakiś szas czytam forum zwłaszcza jak mam doła. A dziś mam mega doła :-( postanowiłam sie więc zarejestrować i podzielić z Wami moimi smutnymi myslami. Już prawie rok starań minął i nic
Dziś mój mąż ma drugą zmianę a ja siedze sama i cały czas popłakuje. Wczoraj na teście owulacyjnym były dwie piekne kreski a mój facet wrócił wieczorem z pracy i uznał ze nie ma ochoty na seks i tyle.
Wogóle z moimi staraniami jestem całkiem sama, bo maż ma podjeście takie że jak będzie to będzie a jak nie to nie i wogóle mnie nie rozumie.
Tak bardzo chciałabym zostać kwietnióweczką 2010 a boje się ze ten cykl jest już zmarnowany :-( modle się o dzidzie codziennie, jak widze moje koleżanki które urodziły dzieci to chce mi się płakać.
Nawet relaks na urlopie nie pomógł już mi nic chyba nie pomoże :-(
Dziś mój mąż ma drugą zmianę a ja siedze sama i cały czas popłakuje. Wczoraj na teście owulacyjnym były dwie piekne kreski a mój facet wrócił wieczorem z pracy i uznał ze nie ma ochoty na seks i tyle.
Wogóle z moimi staraniami jestem całkiem sama, bo maż ma podjeście takie że jak będzie to będzie a jak nie to nie i wogóle mnie nie rozumie.
Tak bardzo chciałabym zostać kwietnióweczką 2010 a boje się ze ten cykl jest już zmarnowany :-( modle się o dzidzie codziennie, jak widze moje koleżanki które urodziły dzieci to chce mi się płakać.
Nawet relaks na urlopie nie pomógł już mi nic chyba nie pomoże :-(
reklama
Podziel się: