reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

cześć dziewczyny. widzę że dzisiaj żadna nie ma dobrych wiadomości?? nikomu się nie pokazały II kreski??:eek:

reklama
mm chyba, żadna nie zrobiła!!1 Ja bede robić z Marlenką w poniedziałkek!! z rana wstane i polece po test:-) jesli ta cholera nie przyjdzie:baffled::baffled:dzis juz chyba jej nie bedzie bo zawsze mialam do południa.Mam nadzieję,ze nie robi mnie w konia ta cholerna @ i nie zachce jej sie po tylu dniach spoznienia mnie nawiedzić jednak.Nigdy mi sie nie spozniała na prawde.Najdłuzszy moj cykl 30 dni.Sluz plodny zaobserwowalam w 12 -14 dniu cyklu.Wiec pozniej juz chyba owu nie moglo byc.Ale kto wie:nerd::nerd::nerd:

mm chyba, żadna nie zrobiła!!1 Ja bede robić z Marlenką w poniedziałkek!! z rana wstane i polece po test:-) jesli ta cholera nie przyjdzie:baffled::baffled:dzis juz chyba jej nie bedzie bo zawsze mialam do południa.Mam nadzieję,ze nie robi mnie w konia ta cholerna @ i nie zachce jej sie po tylu dniach spoznienia mnie nawiedzić jednak.Nigdy mi sie nie spozniała na prawde.Najdłuzszy moj cykl 30 dni.Sluz plodny zaobserwowalam w 12 -14 dniu cyklu.Wiec pozniej juz chyba owu nie moglo byc.Ale kto wie:nerd::nerd::nerd:
o przepraszam,.ja test robilam:)

chyba zdania są podzielone, słysze zawsze dwie wersje, własnie taką jak Twoja lub że najlepiej co drugi dzien i juz zgłupiałam:-) dlatego przytulamy się jak mamy na to ochotę :-)
Najnowsze badanie potwierdzaja ze jakosc nasienia wzrasta jesli robi sie to czesto,ale najrozsadniej byloby sluchac wlasnego glosu.Moj chloapak w ogole nienawidzi tego okresu okoloowulacyjnego bo jakby nie bylo jest to czasem wymuszone,malo w tym spontanicznosci itd.W glowie siedzi"teraz trzeba"

Cześć Dziewczyny! już jakiś szas czytam forum zwłaszcza jak mam doła. A dziś mam mega doła :-( postanowiłam sie więc zarejestrować i podzielić z Wami moimi smutnymi myslami. Już prawie rok starań minął i nic :(
Dziś mój mąż ma drugą zmianę a ja siedze sama i cały czas popłakuje. Wczoraj na teście owulacyjnym były dwie piekne kreski a mój facet wrócił wieczorem z pracy i uznał ze nie ma ochoty na seks i tyle.
Wogóle z moimi staraniami jestem całkiem sama, bo maż ma podjeście takie że jak będzie to będzie a jak nie to nie i wogóle mnie nie rozumie.
Tak bardzo chciałabym zostać kwietnióweczką 2010 a boje się ze ten cykl jest już zmarnowany :-( modle się o dzidzie codziennie, jak widze moje koleżanki które urodziły dzieci to chce mi się płakać.
Nawet relaks na urlopie nie pomógł już mi nic chyba nie pomoże :-(

reklama
ja się mogę pochwalić żę mam ogromne wsparcie w mężu, w tym cyklu próbowaliśmy 9 dni pod rząd jak się nie uda to ja juz nie wiem co robić :(

Do góry