reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Powalczymy ale zla jestem ze wczoraj odpuscilam ale ja tylko glowe do poduszki i odplynelam z ksiazka w reku M chyba tez:sorry::sorry::sorry:

Agniesiar a Ty masz termometr z jednym miejscem po przecinku nie chcesz kupic sobie tego dokladnego ja kupilam na allegro za 11 zloty i jest super, Emma go polecala:sorry: a dokladnie mierzy i wtedy lepiej wychwycic co i jak:sorry: jak chcesz wrzuce Ci linka;-)

Znam ten termometr, dla potwierdzenia itd. to ten mój wystarczy, rozmawiałam z gin. i mówił, że taki czy inny, ale obraz i tak daje, ale pewnie sie skuszę w przyszłym miesiącu.

Nie mogę sie doczekać wizyty u gin. bo mam wrazenie, ze pęcherzyk nie pękł i pewnie sie cofną -temperatura niestety na to wskazuje:-:)-:)-(, ale jutro wszystko bedzie wiadomo, zaniosę mu wykres no i zobaczymy na USG co sie dzieje.

Na pewno mi powie czemu po owulacji (jeśli była) temperatura spadła, ale tak czy inaczej dobrze to nie wygląda.

Gdybym nie miała tego monitoringu to pewnie bym była spokojniejsza i doszła do wniosku że owu. była w niedzielę, ale to raczej nie możliwe, bo by było do czynienia z przerośniętym:-(

Znam ten termometr, dla potwierdzenia itd. to ten mój wystarczy, rozmawiałam z gin. i mówił, że taki czy inny, ale obraz i tak daje, ale pewnie sie skuszę w przyszłym miesiącu.

Nie mogę sie doczekać wizyty u gin. bo mam wrazenie, ze pęcherzyk nie pękł i pewnie sie cofną -temperatura niestety na to wskazuje:-:)-:)-(, ale jutro wszystko bedzie wiadomo, zaniosę mu wykres no i zobaczymy na USG co sie dzieje.

Na pewno mi powie czemu po owulacji (jeśli była) temperatura spadła, ale tak czy inaczej dobrze to nie wygląda.

Gdybym nie miała tego monitoringu to pewnie bym była spokojniejsza i doszła do wniosku że owu. była w niedzielę, ale to raczej nie możliwe, bo by było do czynienia z przerośniętym:-(

Agniesiar pewnie, ze taki wystarczy tak tylko zaproponowalam:sorry::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Trzymam kciuki za wizyte i daj znac dlaczego ta tempka tak spadla bo ja mialam tak w poprzednim cyklu:sorry:

Agniesiar ja wiem,że to niezbyt dobrze wygląda,ale musisz spojrzec na to z drugiej strony,jutro powinnaś mieć dokładniejszy obraz tego co się dzieje...bo może to właśnie jest przyczyna braku ciąży...a wtedy podejdziesz do leczenia i bedzie ok. Zobaczymy co ci lekarz powie jutro!Dobrze widzisz,że zdecydowałaś się na monitoring!

Agniesiar pewnie, ze taki wystarczy tak tylko zaproponowalam:sorry::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Trzymam kciuki za wizyte i daj znac dlaczego ta tempka tak spadla bo ja mialam tak w poprzednim cyklu:sorry:
Mam nadzieję, ze dowiem się coś więcej, choć już mam takiego doła jak se pomyśleć, ze muszę czekać cały miesiąc do następnej próby!

Po tym co sie dzieje, to sie potwornie boję, ze do owu. nie doszło tylko sie wszystko cofnęło:-:)-:)-(

Chce mi sie ryczeć, już nie chcę mierzyć temp. odebrała mi nadzieję!!!

Mam nadzieję, ze dowiem się coś więcej, choć już mam takiego doła jak se pomyśleć, ze muszę czekać cały miesiąc do następnej próby!

Po tym co sie dzieje, to sie potwornie boję, ze do owu. nie doszło tylko sie wszystko cofnęło:-:)-:)-(

Chce mi sie ryczeć, już nie chcę mierzyć temp. odebrała mi nadzieję!!!

Agniesiar pamietasz co mi obiecalas ze bedziemy chodzic z brzuszkami i bedziemy:-) nie smutaj ja wiem, ze to wszystko jest bardzo trudne ale tak jak pisze Jagodka lekarz bedzie widzial co i jak i moze podejmie jakies dzialania zeby to poprawic;-) dobrze, ze sie wybralas i mam nadzieje ze wszystko szybko sie wyjasni:sorry:

Agniesiar tylko bez załamek,proszę,nie dołuj się...dzięki monitoringowi i tempce może lekarz odkryje co się dzieje,że nie ma jeszcze fasolki,musisz tak na to patrzeć i być pełna nadziei,że się to poukłada!!! Lepiej mieć ogląd całej sytuacji niż bezsensownie się łudzić, a potem przychodzi rozczarowanie,że znowu nie ma fasolki tylko jest @. więc głowa do góry!

reklama
Do góry