reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witajcie kobiety po weekendzie!!!Ależ się u mnie działo..:-(byłam z moim synkiem na pogotowiu i w szpitalu na usg klatki piersiowej....i co się okazało...bezobjawowe zapalenie oskrzeli:-:)szok::no::shocked2:....naszczeście nie musiał zostać w szpitalu,ale dzisiaj jesteśmy razem w domku....
Agniesiar ja ci nie pomogę,bo się na tym nie znam...niestety...ale czekam na wieści od gina!! u mnie też ta tempka jakoś tak skacze w tą i spowrotem....czy to normalne?

Jagodka zdrowka zdrowka dla maluszka:tak: z tego co wiem a mam nadzieje, ze sie nie myle to skaczaca tempka przed owu to skaczaca prolaktyna:sorry:

Rudka pisala ze byla u lekarza i fasolki nie ma:-:)-:)-(.

Agniesiar u mnie w tamtym cyklu tak tempka skakala przed owu i nie weim co to bylo nawet Emma nie wiedziala co i jak, takze pewnie od czasu do czasu cyrki sie robia z niczego:sorry::sorry::sorry:

U mnie tempka sie pnie a ja wczoraj zasnelam i nic nie podzilalalismy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: teraz jestem zla na siebie:sorry::sorry::sorry:

reklama
czesc kobietki
mam do was pytanie jestem przed @ biore duphaston i chyba mnie dopadl grzybek i tu moje pytanie czy moge wziasc dopochwowo clotrimazol 500g ?
sorki ze tu pisze ale tu jest was duzo i byc moze szybciej uzyskam jakas porade
zgory dziekuje i pozdrawiam

Moim zdaniem możesz jak najbardziej - z tego co widzę to sie niestety nie udało więc nic nie zaszkodzisz, ale zawsze lapiej udać sie do lekarza!

Jagodka zdrowka zdrowka dla maluszka:tak: z tego co wiem a mam nadzieje, ze sie nie myle to skaczaca tempka przed owu to skaczaca prolaktyna:sorry:

Rudka pisala ze byla u lekarza i fasolki nie ma:-:)-:)-(.

Agniesiar u mnie w tamtym cyklu tak tempka skakala przed owu i nie weim co to bylo nawet Emma nie wiedziala co i jak, takze pewnie od czasu do czasu cyrki sie robia z niczego:sorry::sorry::sorry:

U mnie tempka sie pnie a ja wczoraj zasnelam i nic nie podzilalalismy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: teraz jestem zla na siebie:sorry::sorry::sorry:
nie przejmuj się często jest tak że owu jest przed skokiem wiec może nic straconego

Noukie - twój wykres to ładnie wygląda, no no!!!
Dziś powalczcie- a nóż widelec!

Powalczymy ale zla jestem ze wczoraj odpuscilam ale ja tylko glowe do poduszki i odplynelam z ksiazka w reku M chyba tez:sorry::sorry::sorry:

Agniesiar a Ty masz termometr z jednym miejscem po przecinku nie chcesz kupic sobie tego dokladnego ja kupilam na allegro za 11 zloty i jest super, Emma go polecala:sorry: a dokladnie mierzy i wtedy lepiej wychwycic co i jak:sorry: jak chcesz wrzuce Ci linka;-)

reklama
Do góry