reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

a u mnie wkoncu weekend!Wprawdzie znow bede lazila i zalatwiala bo i zdjecia musze zrobic i zakupy i koperte z jakimis znaczkami na ten paszport itd itd.No ale jutro przynajmniej sie wyspie mam nadzieje.

Noukie-Nie mialam jak zlozyc ci wczoraj zyczen wiec dzis to nadrabiam.Ty wiesz czego ja ci zycze :) Tak poza tym to milosci ze strony najblizszych i pociechy z pieknego synka!Udaly sie urodziny?Dostalas cos fajnego?

(Nie pisze z domu wiec uciekam i jade w jego kierunku.przylacze sie do rozmow pozniej)

reklama
Przepraszam że sie wtrącam, dziewczyny pogrzebcie po forum ale mi się wydaje że Robale tamto dzieciatko straciła.:-(

Ona pisala, ze juz kiedys byla w ciazy i ja stracila, a teraz niby znowu jest tylko jakos dziwnie, ze lekarz nic nie widzi do tej pory, a testy tez jej wychodzily negatywne, ale ona twierdzi caly czas, ze jest w ciazy. Zreszta juz tu kiedys byla wymiana zdan z nia i tez sie popisala slownictwem itp. takze mysle, ze nie ma co zaczynac dyskusji o niej, bez niej i zakonczyc temat przynajmniej na tym watku.

Przepraszam że sie wtrącam, dziewczyny pogrzebcie po forum ale mi się wydaje że Robale tamto dzieciatko straciła.:-(
nie ,to nie chodzi o to.nie znasz calej historii ale mniejsza z tym.w ogole nie trzeba zawracac sobie glowy takimi osobami.Mnie chodzilo tylko o to co wypisuje na jednym i na drugim watku.Kompletnie sie ze soba nie zgadzalo a my takie konfrontujemy.W kazdym razie jej reakcja to dla mnie dno bylo i potem zastanawialam sie jak dziewczyna ktora pragnie dziecka i stara sie (bo jak dotad sama nie zaszla w ciaze) moze napisac cos takiego drugiej i wysmiac ja ze sie nie udaje.prostactwo to jest moim zdaniem.

mi już się nawet nie chce mierzyć tej temperatury, chyba w weekend odpuszczę, owu prawdopodobnie już była wiec chyba i tak nie ma sensu...

reklama
u mnie nowy cykl, ale kompletnie bezstresowo tym razem.

Marzi myślę że trochę za bardzo się spinasz, starasz sie tylko 9 tyg, jesteś młoda, olej tempki i testy owu i pójdź na żywioł, szybciej z tego coś będzie.

len jest b.dobry ogólnie ale na śluz działa dużo gorzej niż wiesiołek. za to można go brać cały cykl, zresztą w ciązy też jest zalecany.

Do góry